Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פזרנות

davemustaine87
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדומה לטופיק של הקמצנות, לאיזה אקט של פזרנות יתר הייתם עדים/שמעתם עליו? 

יש לי ידידה שבעלה והיא מרוויחים די ממוצע( לא הייטקיסטים), טסו לחו"ל לירח דבש, ובקביעת המלון הוא אמר לה "תבחרי איזה מלון שבא לך, עליי".

אז היא בחרה סוויטה בסביבות ה-15 אלף שקל ללילה... 

פורסם

גם את הקיצוניות ההפוכה אינני מחבב בכלל.

היתה לי  ידידה / חברה ברווקותי שיצא לנו לחזור מבילוי מאוחר

ונתקענו בת''א, דוד שלי הציע לנו לשון אצלו בבית אבל היא החליטה

להזמין אותי למלון מפואר (לא זוכר את שמו) העלות של המלון היה חצי משכורת

שלה. שיצאנו לסרט בערב הצעתי לה השתתפות ולא הסכימה, אז אמרה לי: תזמין אותי

לפופקורן.

עם כזו פזרנית להתחתן זה מתכון בטוח לגירושין.

פורסם (נערך)

קמצנות ופזרנות יכולים גם בכיף ללכת ביחד - בן אדם יכול לנסוע על אוטו חדש ולישון על מזרון עם כתמים מוזרים שמצא ברחוב.

הפזרנות תהיה איפה שרואים, וקמצנות איפה שלא רואים.

מקרה של פזרנות שאני נתקלתי:

- עבדתי בעבודה שכולם בה הרוויחו סביב מינימום. זה היה בתקופה שבדיוק יצא אייפון 5, אבל עוד לא הושק רשמית בארץ, אבל כבר היו פה כאלה שהובאו במזוודות. האייפונים נמכרו ב5-6 אש"ח לחתיכה, והיה צריך לשלם במזומן. עדיין, באותה עבודה היו כאלה שהרגישו שחייבים את הצעצוע החדש כאן ועכשיו, ולא לחכות חודשיים-שלושה ולקנות בחצי מחיר.

- מישהו שעבד בשירות לקוחות בחצי משרה, אבל קנה פיאט בראבו חדשה במימון מלא ל5 שנים. כמובן שכל המשכורת הלכה על החזר הלוואה. כמובן שזאת עדיין פיאט, אז הייתה לאוטו הזה שמירת ערך של בננה, ומהר מאוד האוטו היה שווה הרבה הרבה פחות ממה שהיה חייב על ההלוואה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מציע לאחד עם שרשורי "רכב פאר לחתונה" וליצור שת"פ עם פורום שמלות כלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 שעות, sperial כתב:

מציע לאחד עם שרשורי "רכב פאר לחתונה" וליצור שת"פ עם פורום שמלות כלה.

אתה לא מכיר את הטרנד של שיין, קונים שמלה ב200 שקל אבל מוציאים 100 אלף שקל על אולם שישתמשו בו ל5 שעות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

@sperial אני מאוכזב

ציפיתי לקרוא פה על ההיא לפניך בסופר ששילמה בכמה צ'קים וכרטיסי אשראי וחילקה לתשלומים ועוד העיזה לקנות מעדנים יקרים שאפילו אתה לא קנית

• מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

טוב שהזכרת לי. אפילו אני כבר שכחתי אותה. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני הכרתי מישהו שהיה קונה אוכל הביתה בyellow כי לא היה לו כח להיכנס לסופר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

קניתי נעליים של מותגים לילד שלי,

לפני שהוא התחיל ללכת.

(הם המתינו בקרטונים ונמסרו כיוון שהמידה היתה כבר קטנה)

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...