Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני כמה ימים במהלך נסיעה קפץ הפקק של מיכל נוזל הקירור ואיבדתי נוזל. כנראה לא סגרתי טוב כשבדקתי באותו הבוקר, לא יודע. הבחנתי בזה מיד אז מילאתי נוזל, סגרתי והמשכתי בנסיעה (אולי היה כדאי לחכות אבל לא יכולתי וממילא הרכב בדרך לגריטה). למחרת בבוקר קניתי נוזל קירור ופקק חדש. הפקק הישן נסגר כמו פקק של בקבוק שתייה, ננעל עד הסוף. הפקק החדש נסגר כמו פקק של מיכל תרופות, כלומר כשמבריגים אותו עד הסוף הוא "קופץ" ואפשר להבריג שוב. אחרי נסיעה שמתי לב שהוא השתחרר מעט בנסיעה, ולא מוברג עד הסוף. אני יודע שיש עניין של פריקת לחץ בפקק אבל לא מכיר את המנגנון. באיזה פקק להשתמש?

תודה.

פורסם

תודה חביבי. בכל זאת אני מעדיף לא להיתקע באמצע הכביש עם אישה בחודש שמיני, אז בבקשה אם יש פה מישהו שיש לו משהו מועיל לומר (בניגוד לליצן דלעיל), אשמח.

פורסם

הבנתי מהמוכר בחנות חלקי חילוף שזה פקק סטנדרטי. שברולט אופטרה, פקק צהוב. יכולת פשוט לשאול באיזה רכב מדובר.

פורסם

סבבה. אבדוק מחר. בינתיים, סתם בשביל להבין, אין לפקקים האלו אופן פעולה קבוע? שני הפקקים זהים לחלוטין פיזית (מבנה, שסתומים וכיתוב - כולל הלחץ הרשום) ואני מניח שכן קיבלתי את הפקק המתאים. אני מבין שברכבים שונים אולי הלחץ יהיה שונה, אבל המנגנון לא דומה?

תודה.

פורסם
לפני 1 דקה, goslow כתב:

כל כך קשה לייצור שצריך לקחת מפירוק

בגרמני למשל, סקודה מתאים לפולקסווגן ויש ייצור המוני יותר, בשונה מאופטרה קוריאנית.

אדרבה אם יש חדש תחליפי שיקנה..

משתדל לעזור

פורסם (נערך)

אם הפקק הישן והחדש לא מתברגים טוב כנראה המיכל של מים (מיכל עיבוי) ההברגה בו לא תקינה ושחוקה ולכן הוא קופץ.

או שהפקק החדש תחליפי מאיכות ירודה ואין התאמה מושלמת בקוטר שלו וסוג התבריג.

יתכן גם שאתה מהדק את הפקק חזק מידי וחורש את התבריג, צריך לבדוק מה לא בסדר.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
  • תוכן חדש...