Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, אשמח לעזרתכם

שוקל לרכוש פיזו 308SW שלאחר ששפך מנוע ובמסגרת הריקול הוחלף למנוע ביבואן לובינסקי בתאריך 2019

דגם מנוע שמופיע בשטר המכר: HN02

האם אני יכול להיות רגוע שהתקלה לא תחזור? יש משהו שצריך עוד לדעת?

עריכה אחרונה על ידי liorlev1
פורסם

הבנתי, הייתי בטוח שעקב החלפת מנוע לחדש אולי כבר תוקנה התקלה בטיימינג..מסתבר שלא

לא יודע אם יש טעם להכניס ראש בריא למיטה חולה.. :)

פורסם (נערך)

יכול מאד להיות שאין שום בעיה עם המנוע ,ברוב המנועים עשו את הניקוי של המנוע והרכבים חזרו לנסוע כרגיל,היו כאלה גם שהחליפו בזמן את הרצועה ובכלל לא הייתי להם שום בעיה.

השאלה אם הם יכולים לספק לך מידע על המנוע?.מאיפה פורק?.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם

בשטר מכר עצמו לא סומן אם זה חדש או ישן אבל בדף טיפולים שיצא מהמוסך המורשה (לובינסקי) רשום "בתאריך *** הותקן מנוע חדש"

רשום מנוע מיובא מחו"ל, לא ראיתי איזכור מהיכן פורק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני בספק שלובינסקי מביאים מחול מנועים משומשים.  אם היצרן הכיר בתקלה - זה מנוע חדש.

פורסם (נערך)

יצא לי לשמוע על מנוע משופץ מהיצרן שהוצע ללקוח.

יש לזה גם מק"ט בקטלוג חלקים של היצרן.

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 52 דקות, dani666 כתב:

אני בספק שלובינסקי מביאים מחול מנועים משומשים.  אם היצרן הכיר בתקלה - זה מנוע חדש.

שווה לברר את זה כי אם זה מנוע חדש לחלוטין אין ספק שזה מגביר משמעותית את הכדאיות לקחת את הרכב.

פורסם

פות"ש אתה ללא ספק מכניס ראש בריא למיטה חולה, יש הרבה חברים בפורום הזה שיש להם אובססיה לכל מה שמתחיל בסמל האריה,

אם הייתה מחפש 3008 החדש הייתי מצטרף להמלצה בעיקר עם מנוע ה1.6 בנזין, אך כאן רק

אם אתה הרפתקן שווה לקנות את הרכב, ללא ספק יש לך כאן vfm גבוהה מאוד,

אך לראש שקט, זה לא הרכב, עם כל הכבוד לרצון הטוב של כמה יחידים כאן, הרצועה הזו במנועי ה1.2 עדיין לא נותנת שקט מוחלט והחשש להיתקל בפירורים שיגרמו להרעבת שמן לצערינו עדיין קיים, לכן ההחלטה בידיים שלך אם הרכב שווה את ההתעסקות הזו.

ל2 חברים שלי אחד עם 308 טורבו ואחד עם 208 אטמוספרית לשניהם כרגע יש בעיות ואכילת שמן גבוהה מאוד, ה308 בכלל אחרי מנוע חדש, ה208 אחרי טיימינג חדש מלפני שנה.

פורסם (נערך)

חחח,  תוכיח קודם שעברתה 300 אלף על המנוע הזה כמו שטענתה בעבר, ולא הוכחתה כאשר התבקשתה לא רק ממני, ואז אני מוכן להוכיח מה שתרצה.

מה שבטוח, תחפש ברשת תמצא עשרות הוכחות, זה לא חדש, אל תשחק אותה נאייב.

פות"ש, זכותך כמובן להחליט לבד, אני מאמין שאתה מספיק בוגר בשביל להחליט בעצמך איזה רכב לרכוש,

אני אישית החזקתי 2 רכבים עם המנוע הזה, פיג'ו 301 2016 שקניתי חדשה מ0ק"מ, שכבר אחרי 30K התחילה לזלול שמן, נמכרה עם 55K על השעון והיתה צריכה של כליטר כל כ10K ק"מ,

אחריה היתה לי 208 גם עם אותו מנוע בדיוק, שכאן היתה גם צריכת שמן אך מתונה יותר, עברה החלפת טיימינג ע"י, אם תרצה יש לי את כל ההוכחות, אשמח לשלוח לך אך ורק בפרטי.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
  • מבאס 1
פורסם (נערך)

זה לא הנושא פה ,מה אתה מנסה להתנצח איתי במקום לעזור לפותח השרשור?.

בן כמה אתה?.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני שעתיים, wildlands2019 כתב:

חחח,  תוכיח קודם שעברתה 300 אלף על המנוע הזה כמו שטענתה בעבר, ולא הוכחתה כאשר התבקשתה לא רק ממני, ואז אני מוכן להוכיח מה שתרצה.

מה שבטוח, תחפש ברשת תמצא עשרות הוכחות, זה לא חדש, אל תשחק אותה נאייב.

פות"ש, זכותך כמובן להחליט לבד, אני מאמין שאתה מספיק בוגר בשביל להחליט בעצמך איזה רכב לרכוש,

אני אישית החזקתי 2 רכבים עם המנוע הזה, פיג'ו 301 2016 שקניתי חדשה מ0ק"מ, שכבר אחרי 30K התחילה לזלול שמן, נמכרה עם 55K על השעון והיתה צריכה של כליטר כל כ10K ק"מ,

אחריה היתה לי 208 גם עם אותו מנוע בדיוק, שכאן היתה גם צריכת שמן אך מתונה יותר, עברה החלפת טיימינג ע"י, אם תרצה יש לי את כל ההוכחות, אשמח לשלוח לך אך ורק בפרטי.

ליטר שמן ל 10K ק"מ זו צריכת שמן סבירה, ודאי לא "זלילה". גם זוכר את הקללות שקיללת את האוטו, לא זוכר אז ולו מילה אחת על החגורה. את ה 208 לא זוכר שזיכית ביחס דומה, נדמה לי שאפילו היית מרוצה. ורק להשכלה כללית, טיימינג מחליפים בכל אוטו עם רצועה. ואגב באיזה קילומטראז' החלפת טיימניג ב 208 ולמה, האם במסגרת ריקול, או תקלה או סתם כטיפול מונע. 

פורסם

^

את ה301 אכן לא יכולתי לראות, בזמנו הרגשתי שצריכת השמן מתגברת עם הזמן ולא ידעתי שיש בכלל את נושא הרצועה, אולי אפילו היה יותר אני כבר לא זוכר זה היה לפני כמעט 3 שנים כאשר מכרתי, מה שבטוח זו היתה הקניה הכי גרועה בחיים שלי למרות שמדובר ברכב חדש,

את ה208 אכן אהבתי, מאוד, ובהתחלה באמת חשבתי שאין צריכה, אך אחרי ה5K ק"מ כבר ראיתי צריכה, שוב בגלל זה אמרתי שב208 הצריכה היתה הרבה יותר מקובלת, וזה בדיוק מה שאמרתי לפות"ש גם בפרטי, שיש מצב שהוא יפול על אקזמפלר טוב שיהנה ממנו מאוד, ומבחינת VFM יש כאן ואחד הכי גבוהים, אך מצד שני לא חסרות בעיות מהרצועה הזו, ויש מצב שיקנה אחת שמורה אחרי ריקול או החלפת רצועה המנוע יתחיל לגסוס, לא חסרות דוגמאות כאלה, וזה נקרא להכניס ראש בריא למיטה חולה, כאן ממליצים על המכוניות האלה שזה טוב, אך חשוב להזהיר, כי הרכבים לא משולמים והתקלה היחידה הבודדת והמסכנה שלהם היא רק מנוע גמור ורכב מושבת!!!

לגבי ה208, אני עשיתי החלפה יזומה בגלל נושא הרצועה אצל גבע, וכן מצא פירורים ממנה, 

נכון לכרגע הרצועה המקורית של המנועים האלה לא אמינה, השניה מ2017 יותר טובה אך עדייין לא מושלמת, נקווה שהאחרונה תהיה באמת אחרונה ותפתור את הבעיות של המנוע הזה, במידה וכאן יוכח כך בעתיד, ללא שום ספק אמליץ על הרכבים שמגיעים עם המנועים האלה כולל החלפת הרצועה מלפני 2020, אך תסכים איתי שעדיין מוקדם לדעת, ל2 הראשונות לקח כמה שנים לזהות בעיות, נקווה שהאחרונה תהיה הפתרון לסאגה הזו.

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, liorlev1 כתב:

היי, אשמח לעזרתכם

שוקל לרכוש פיזו 308SW שלאחר ששפך מנוע ובמסגרת הריקול הוחלף למנוע ביבואן לובינסקי בתאריך 2019

דגם מנוע שמופיע בשטר המכר: HN02

האם אני יכול להיות רגוע שהתקלה לא תחזור? יש משהו שצריך עוד לדעת?

למה דווקא את הרכב הספציפי הזה? אין 308SW אחרים בשוק?

מניסיוני האישי יש לי 208 1.2T 2016 כמעט 3 שנים אצלי, הרכב עכשיו על 93אק״מ. מלבד רצועה שהתפוררה והוחלפה אצל גבע (הצלחתי לקבל זיכוי מלובינסקי על רוב העלות של זה) היו לי 2 הוצאות גדולות, ניקוי פיח מהשסתומים אצל גבע (ב- 84אק״מ), ועכשיו ממש החלפת מדחס מזגן. אני חושב שלאחר החלפת הרצועה צריכת השמן התגברה אבל לא משהו קיצוני. בסביבות 1-1.5 ליטר בין טיפולים.

הרצועה הוחלפה לפני כשנה וחצי ועכשיו נמדדה בלובינסקי במסגרת הריקול ונמצאה תקינה.

עריכה אחרונה על ידי galbh
  • תוכן חדש...