Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
שלום חברים
דאצי'ה לודג'י - איכשהו הצלון* של הנהג נשבר. חפשתי איפה יש לקנות כזה, ולא מצאתי. להרבה דאצ'יות כן, אבל לא ללודג'י.
יש למישהו מושג?
אגב - זה פשוט להתקין את זה לבד? אני לא מומחה אבל סך הכל ידיים טובות.

תודה!

* אני מתכוון לצלון שבא עם הרכב ומגן על הנהג והנוסע(צלון? סוכך שמש? אני לא בטוח איך קוראים לזה)
עריכה אחרונה על ידי dandan12
פורסם

אם הבנתי אותך נכון זה נקרא sun visor.

לא נתת הרבה פרטים אז אני לא יודע אם זה בדיוק כמו אצלך, אבל נסה לחפש לפי מקט 568141781 או 964008746R.

• רעיון טוב! 1

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

אוקיי אז סורי הבנתי שנתתי לך את של צד ימין, זה המקט הנכון - 568141662. ונכון, באמת קשה למצוא כזה.

אבל חפרתי קצת יותר ונראה שאתה יכול להחליף רק את הקליפס (אם זה מה שנשבר) וזה יחסוך לך המון כסף, לדוגמה

https://www.ebay.com/itm/Sun-Visor-Holder-Clip-hoes-for-Dacia-Duster-Dokker-Lodgy-I-1-/293842048035?_trksid=p2349624.m46890.l49286

חוץ מזה, ניסית לחפש בפירוקיות?

• רעיון טוב! 1

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

תודה @Adani - זה לא הקליפס. 

איכשהו משהו התעקם שם ובסוף החלק שמתחבר למוט מתכת הזה שהולך לתוך גוף הפלסטיק התנתק מהקליפסים הפנימיים. לא יודע אם ההסבר ברור, אבל לדעתי נשברו שם רכיבי פלסטיק בפנים..

בכל מקרה חפשתי ברשת, זה לא במלאי, אבל הפירוקיות נשמע רעיון לא רע, ניסיתי אחת ולא היה, אבל אני אנסה עוד כמה.

תודה!

פורסם

אם מדובר בסוכך שמש,נסה בפירוקיות- יתכן, שגם אם לא תמצא לרכב הספציפי אז ימצא סוכך מתאים מרכבים מקבילים של אותו יצרן (יש דאציה סנדרו למשל אולי תהיה התאמה) 

• רעיון טוב! 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אכן קוראים לזה סוכך שמש.
ממליץ לך לקפוץ לפירוקיות באיזורך (לפני זה להרים טלפון ולהגיד שאתה צריך סוכך שמש צד נהג ללודג'י).
קרה לי משהו דומה ברכב שלי וזה בדיוק מה שעשיתי - זוג סוככים עלה לי 200 ש"ח.
בד"כ הפירוק זה בורג אחד, אבל לך תדע עם הרומנים המציאו משהו, צלם כמה תמונות וננסה להבין.

• רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חיפשתי בכמה פירוקיות, לא היה להן, עד שבסוף לאחת היה. 

קבלתי מחיר שאני חושב שהוא סביר והחלק נראה אחלה. 

קוראים להם "אלרון קאר" 

תודה לכולם! 

• אהבתי 1
  • חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...