Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו החדשה 2021 או I20 2021

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעתכם

מה עדיף מבחינת רכבים קיה ריו 2021 חדשה או I20 פריים פלוס 0 קילומטר 2021 הדגם הקודם

מדובר על הפרש של כ 9000 שקל, כאשר היום יש כבר I20 ישנה יותר במשפחה, מה עדיף מבחינת סחירות, אמינות, וכל דבר אחר שאתם חושבים שכדאי לפני שלוקחים החלטה

ה i20 מיידית הקיה אספקה חודש+

פורסם

אמינות אין הבדל, עדיף ריו כי זה דגם יותר צעיר אשר ייצורו ימשך עוד כמה שנים, בזמן ש i20 כבר הוחלפה בדגם חדש. 

פורסם

קיה ריו יהיה סחיר בעוד כמה שנים ברגע שארצה למכור? מצד אחד לא רואים רכבים כאלה בכלל על הכביש, אבל ממש לא, מצד שני יש אחריות מורחבת לרכב הזה שכן מהווה יתרון משמעותי מול רכבים אחרים 

פורסם

במקרה אני בעלים של ריו מהצורה החדשה ובעבודה משתמש הרבה בi20 2020.

זה פשוט אותו הרכב בעיצוב אחר.

מבחינת הבדלים ברמות הבסיס ששמתי לב -

*בקיה מולטימדיה טובה יותר, ביונדאי יש אנדרואיד קצת מגמגם ובקיה משהו משלהם עם car play ו android auto.
*היונדאי מעט נעימה ושקטה יותר.

כל השאר העתק הדבק.

מבחינת סחירות, משום מה בקושי יש ריו על הכביש.
לא השקיעו בשיווק יותר מידי, תכלס עוד כמה שקלים יש לך סטוניק שזה ריו מוגבהת ויפה יותר.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני 31 דקות, GABIUBOGI כתב:

במקרה אני בעלים של ריו מהצורה החדשה ובעבודה משתמש הרבה בi20 2020.

זה פשוט אותו הרכב בעיצוב אחר.

מבחינת הבדלים ברמות הבסיס ששמתי לב -

*בקיה מולטימדיה טובה יותר, ביונדאי יש אנדרואיד קצת מגמגם ובקיה משהו משלהם עם car play ו android auto.
*היונדאי מעט נעימה ושקטה יותר.

כל השאר העתק הדבק.

מבחינת סחירות, משום מה בקושי יש ריו על הכביש.
לא השקיעו בשיווק יותר מידי, תכלס עוד כמה שקלים יש לך סטוניק שזה ריו מוגבהת ויפה יותר.

תודה, למרות שזה משהו אישי, מבחינת נוחות נסיעה, אחרי כמה אלפי קילומטרים מי יותר נוחה לך בנסיעה ארוכה , I20 או ריו?

ולמרות שהנבואה נועדה לשוטים, האם רכב שיש פחות ממנו על הכביש משמש כיתרון או כחיסרון שאני יבוא למכור את הרכב בעוד כמה שנים? אני מסתכל גם על עניין האחריות שהבא בתור שיקנה אותי יקבל רכב עם אחריות לעוד כמה שנים טובות

פורסם

האמת שזה דבילי לחלוטין אבל ליונדאי אין משענת יד מקורית, זה באסה אז מהקטע הזה אני מעדיף את הקיה מבחינת הישיבה.
כמובן שכולם רצו והתקינו משענות בחנויות אביזרי רכב אבל זה באיכות אחרת.
היונדאי מרגישה לי יותר סופגת שיבושים מהקיה.

כל השאר לכן ולשם בדיוק אותו הדבר.

עכשיו עלתה לי נקודה מאוד רציני עם הסחירות.

צה''ל ( מקום העבודה שלי) לקח בליסינג 5,000 i20 חדשות .
תסתכל עכשיו על מה שקורה עם האטראז'ים, זה מה שיהיה עוד חמש שנים. כמובן אין מה להשוות בין הרמה של הארטראז' לi20.

שוק מפוצץ ברכבי i20.

מצד שני קיה בקושי יש, וריו זה דגם שבשנים האחרונות היה מאוד אהוב, אולי זה ימשיך.

נקודה למחשבה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני 15 שעות, le1 כתב:

קיה ריו יהיה סחיר בעוד כמה שנים ברגע שארצה למכור?

זה הכל הימורים וניחושים אבל בגדול לרכב פרטי יד ראשונה יש ביקוש טוב יותר מאשר לרכב יד שניה מ 0 ק"מ ושנית יכול להיות שכשרצה למכור עדיין לא יוצג הדור הבא לריו, זאת אומרת מה שתמכור יהיה דגם עדכני שעדיין מיוצר.

במקרה  של i20 כבר עכשיו יש דגם חדש. 

פורסם

נצל"ש - 
חבר שוקל לקנות גם כן את אחד מהצמד ריו \ I20 החדשה.
הוא בא מרכב וותיק בן 10+ עם גיר פלנטרי ומנוע אטמוספרי.

איך האמינות של הגיר הרובוטי של יונדאי וחברת הבת קיה ? בהנחה שהוא מתכוון להחזיק את הרכב הרבה שנים ורוצה שקט מבחינת אמינות. 
ידוע עד עכשיו על בעיות כלשהן?

פורסם

כמו כל גיר רובוטי, גם הגירים של קיה / יונדאי לא חובבים נסיעות ( יותר נכון זחילות ) בפקקים.
זה מזרז בלאי למצמדים.
אם הוא מחפש משהו ל 10 שנים עם כמה שיותר שקט, עדיין נמכרת מאזדה 2 עם אותו השילוב של מנוע אטמוספרי וגיר אוטומטי פלנטרי.
נכון, היא מיושנת וצפופה, אבל פשוטה מכנית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

זה בדיוק מה שאמרתי לו (אחרי הסבר מה זה גיר רובוטי ומה זה גיר פלנטרי),
שיש את מזדה 2 - זה ללכת על בטוח מבחינת אמינות, 
keep it simple
וגם רכב מוצלח מאוד בסה"כ, אבל עם מרחב פנים ובגז' קטנים יחסית. 
הרכב אמור להסיע 2 ילדים, אז צריך את הסופר מיני הגדולות יותר. 

בקיצור נראה שאין לו ברירה כל כך אם הוא רוצה ללכת על סופר מיני עם מרווח פנים גדול יחסית.
הצעתי לו גם לבדוק הונדה ג'אז - כבר בדקו, נופלת בסעיף המחיר.

עריכה אחרונה על ידי rolling_stony
פורסם

תודה מוטי, סטוניק זו אופציה מעניינת, אבל בעייתי בגלל מחיר גבוה יותר וגם רכב ארוך יותר - רוצים רכב כמה שיותר קטן חיצונית,  בגלל מצוקת חניה קשה.
נראה ש 7 שנים אחריות על המנוע והגיר שקיה נותנים זה מספיק טוב ודי סוגר את הפינה.
לא ראיתי את כתב האחריות עם כל האותיות הקטנות, לא יודע אם מכסה את המצמדים, אבל בכל מקרה זה יותר טוב מכלום.

• תוכן חדש...