Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם. 

בבקשה ממי שהיה בעלים בפועל או שהוא בעל מוסך ויודע.

אני מתלבט ברכישת רכב יוקרה ישן. 

מביט על גי'פ אינפיניטי EX37 שנת 2009 
או על ב.מ.ו X5 שנה דומה או מעל. 

אין לי שמץץץץ בהחזקה של רכב שהוא מחד יוקרתי אך מאידך חצי גרוטאה בפועל וסביר שיזקק לתיקונים בתכיפות. 

רציתי לדעת האם אני מתאבד כלכלית ואם לא אז מה יהיה מספר שעלי להערך לו ברמה השנתית לאחזקת רכב כזה? 

שואל שאלה מאוד לא ממוקדת, אני יודע, כי אני באמת לא מבין לגמרי את המצב שנמצא בו. 

תודה מראש לעונים. 

ואם יש המלצות אז גם אשמח. 

פורסם

גם מי שבעל מוסך (או היה בעלים) לא תמיד ידע, כי לפעמים חיישן סורר אחד (או שניים) יכולים לעשות את ההבדל בין רכישת חלום, לרכישת אסון.

ספיציפית לגבי שני הדגמים שהזכרת (וגם דומים להם) אם תביא את החלקים מחו"ל לבד, גם במקרה תקלה זה יצא הרבה יותר זול (אבל יתכן שהרכב יעמוד עד להגעת החלקים).

אם אתה לא מבין במערכות המכאניות, ואין לך מוסכניק שתוכל לסמוך עליו בעינים עצומות (ואין לך כיס עמוק) - אני היית מוותר.

כמו שאמרתי - זה תלוי הרבה במזל, ורמת התחזוקה של הבעלים שקדמו לך.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 17 שעות, zvit כתב:

גם מי שבעל מוסך (או היה בעלים) לא תמיד ידע, כי לפעמים חיישן סורר אחד (או שניים) יכולים לעשות את ההבדל בין רכישת חלום, לרכישת אסון.

ספיציפית לגבי שני הדגמים שהזכרת (וגם דומים להם) אם תביא את החלקים מחו"ל לבד, גם במקרה תקלה זה יצא הרבה יותר זול (אבל יתכן שהרכב יעמוד עד להגעת החלקים).

אם אתה לא מבין במערכות המכאניות, ואין לך מוסכניק שתוכל לסמוך עליו בעינים עצומות (ואין לך כיס עמוק) - אני היית מוותר.

כמו שאמרתי - זה תלוי הרבה במזל, ורמת התחזוקה של הבעלים שקדמו לך.

תגובה מעולה בעיני. תודה רבה. 

אבל זה מחזיר אותי לבדוק אופציות אחרות. (אני צריך רכב..)

האם יש לי בכלל כאלה? 

ואין מוצאים מוסכניק שסומכים עליו ושהוא בעל מקצוע רציני? 

אזור רמ"ש - הרצליה 

פורסם

מסוג השרשורים שבהם מקובל לומר שאם אתה שואל את השאלה הרכב לא מתאים לך.

אולי כדאי שתגדיר לעצמך צרכים, תקציב רכישה ותקציב אחזקה. כתבת שאתה צריך רכב - מבחינתי זה רכב נוסע, לא רכב שמושבת בגלל תקלה יקרה. אז אם תקציבך מוגבל עדיף רכב פעיל גם אם אינו יוקרתי, ואת החלום להשאיר ככזה עד שיכולתך הכלכלית תאפשר להגשים אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התשובה הקצרה היא תברח 

יש פה בחור צעיר בפורום שקנה bmw מזדקנת שכזו, אמלק: כבר אחרי הרכישה הוציא סביבות ה20 אלף על יישור קו וביטוח.

פורסם

יש הבדל גדול בין דגמי הכניסה של יצרני היוקרה לדגמים היקרים שאתה מציין.

אם אין לך ניסיון בזה, תתחיל עם דגם יחסית פשוט של חברות היוקרה. 

שם ההבדל לעומת אחזקת רכב עממי עוד יהיה סביר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

יש סיבה שמחירי רכבי יוקרה צונחים בחדות כזו לאחר מספר שנים. עלות התחזוקה יקרה.
אם אין לך בעיה להשבית את הרכב במקרה של תקלה כדי להזמין חלפים זולים מחו"ל - אולי הייתי שוקל, אחרת חבל על המאמץ.
חבר של אבא שלי היה משבית מדי תקופה את הוולוו XC90 שלו בשביל חיישנים כאלה ואחרים שהיה מזמין עצמאית מחו"ל (אצל היבואן כל חלף כזה היה כמה אלפי שקלים).

אם אתה בכל זאת נעול, הייתי הולך יותר על אינפיניטי ולא על ה ב.מ.וו.
ואם אתה יכול להרחיב את החיפוש, נסה לחפש לך לקסוס מזדקנת שהיא לפחות אמינה יותר.

פורסם
לפני 22 שעות, EliC25 כתב:

התשובה הקצרה היא תברח 

יש פה בחור צעיר בפורום שקנה bmw מזדקנת שכזו, אמלק: כבר אחרי הרכישה הוציא סביבות ה20 אלף על יישור קו וביטוח.

תודה. 

באמת נשמע מבהיל. נקודה. 

לפני 22 שעות, amosbmw כתב:

יש הבדל גדול בין דגמי הכניסה של יצרני היוקרה לדגמים היקרים שאתה מציין.

אם אין לך ניסיון בזה, תתחיל עם דגם יחסית פשוט של חברות היוקרה. 

שם ההבדל לעומת אחזקת רכב עממי עוד יהיה סביר.

תודה על תשובתך. תוכל בבקשה לנסות להתייחס למה שאתה מכנה "דגמי הכניסה של יצרני היוקרה"? 

פורסם
לפני 6 שעות, דור-- כתב:

יש סיבה שמחירי רכבי יוקרה צונחים בחדות כזו לאחר מספר שנים. עלות התחזוקה יקרה.
אם אין לך בעיה להשבית את הרכב במקרה של תקלה כדי להזמין חלפים זולים מחו"ל - אולי הייתי שוקל, אחרת חבל על המאמץ.
חבר של אבא שלי היה משבית מדי תקופה את הוולוו XC90 שלו בשביל חיישנים כאלה ואחרים שהיה מזמין עצמאית מחו"ל (אצל היבואן כל חלף כזה היה כמה אלפי שקלים).

אם אתה בכל זאת נעול, הייתי הולך יותר על אינפיניטי ולא על ה ב.מ.וו.
ואם אתה יכול להרחיב את החיפוש, נסה לחפש לך לקסוס מזדקנת שהיא לפחות אמינה יותר.

עצה פרקטית ביותר. 

אומר כך: 

לא מדובר ברכב "תחביב" כך שהשבתה שלו מבחינתה מחזירה אותי לימי האימה של ה"רב קו"... 

האם נגזר עלי לסוע בקיה קטנה או ניסן מיקרה? (זה הילטון מול הרב קו אבל זה פחות מה שחלמתי עליו...) 

Just now, EliC25 כתב:

אאודי a1

סדרה 1

מרצדס a  class ברמות הכניסה

ורכב כזה מזדקן, הוא להבנתך "פחות מסוכן" מבחינה כלכלית? 

פורסם

בין מיקרה לבין אינפיניטי יש הרבה באמצע..

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אני לא ממליץ לקרוביי לקנות אפילו רכבים עממיים שהם מתוחכמים.

האם זה אומר שתצטרך לנסוע רק במיקרה? לא. יש המון אפור בין שני הקצוות שציינת.

פורסם
לפני 25 דקות, בן-לביא כתב:

האם נגזר עלי לסוע בקיה קטנה או ניסן מיקרה?

תגדיר תקציב ודרישות ותדע.

אם אתה לא סובל מכוניות קטנות, זה בסדר (גם אני לא מת עליהן), אבל זה לא חייב להיות או מיקרה או X5 מתפרקת, יש הרבה באמצע, ויש מספיק מכוניות אמינות, חסכוניות והרבה יותר נעימות לנסיעה ממיקרה, גם בתקציב של מיקרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נשמע שיש פה חשיבה שחדש=נוח ויוקרה=נוח

לכן או שאני קונה רכב עממי חדש בתקציב שלי, או יוקרה ישן. אבל רכב עממי ישן זה יהיה לא נוח, רק כי הוא חא חדש.

פורסם (נערך)

לא חסר גם רכבים חדשים ולא נוחים, במיוחד עם אופנת "בוא נשים על כל פחית סטודנטים צמיגי חתך נמוך ומתלה קשיח".

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...