Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הציעו לי פיג'ו 206XT אוט' 1.6 אשמח לשמוע אם יש מחלות למיניהן?

איך הדגם מבחינת אמינות‏‏ ותחזוקה?

צריכת דלק?

הרכבשהציעו לי הוא שנת 2001 לפי מה שנאמר הרכב היה בשימוש איש מבוגר ולכן עשה 40K

פורסם

רכב בן 20, כל רכב, הוא לא קניה נכונה למי שאמינות ותחזוקה חשובים לו (לפחות לדעתי).

אם בכל זאת תחליט להתקדם עם ה"מציאה" הזו, לפחות תוודא טוב טוב שהוא טופל כל שנה ולא פעם בחמש שנים כי הוא "כמעט לא נוסע".

מעבר לזה, מי זה "אמרו לי"? פגשת את בעל הרכב? או שזה ה"בן-דוד" שלו (שבמקרה גר בנתניה) שרק עוזר לו למכור את הרכב? בגדול, מה שנשמע too good to be true הוא לרוב אכן כזה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

יש לפעמים מציאות כאלו, אבל חשוב שתתכונן להפתעות.. גם אם הכל תקין הסיכוי לתקלות חשמל/גיר/ משאבת דלק /מזגן גבוה יותר.

שוב: יתכן שלא, אבל צריך להתכונן לזה בצרפתית מזדקנת.

משתדל לעזור

פורסם

גיר AL4 שסבל מתקלה חוזרת (אם אני זוכר נכון משהו שקשור לשסתומים של הגיר)

מנוע רגיש מאוד למי ברז

פורסם

חבר מחזיק כזאת כבר בערך 10 שנים,

האמינות האמת סבירה, בהתחלה הייתה בעיה נפוצה עם שסתומי לחץ, ועכשיו המזגן לא עובד, אם אני זוכר נכון ידית איתות גם יכולה לא לתפקד.

בסופו של דבר הרכב ישן, כך שתקלות צפויות להיות.

מצד שני, הסחיבה טובה וכך גם הנוחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...