Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נסעתי על כביש לכיוון הבית, שלימיני יש רכבים חונים, צמוד למדרכה, מישהי יצאה ללא תשומת לב והתנגשה לי בצד ימין של הרכב (ליד הנהג)

אישה מבוגרת יצאה והתחילה לטעון שאני אשם ושלא ראיתי אותה, הסברתי לה שהיא אשמה, ויצאה מחנייה, לא היה ניתן לשכנע אותה, החלפנו פרטים.

הלכתי לשמאי של הביטוח, נקבע נזק של 7000 ש"ח הכנף נשברה וכל הצד הימני נשרט

היא תבעה את הביטוח שלי שדחה את התביעה, ואני תבעתי את הביטוח שלה ועדיין מחכה לתשובה בנושא, בינתיים לא תיקנתי את הרכב ונוסע ככה.

מה דעתכם? ומה קורה אם הביטוח שלה ידחה את תביעתי, למרות שיש סיכוי שגם הם ישכנעו אותה שהאשמה שלה.

עריכה אחרונה על ידי itsik30
פורסם (נערך)

לא הבנתי מה השאלה, האם זו אשמתה? כן

לפי איזו תקנה? סעיף 64 ב' לתקנות התעבורה:

ציטוט

(ב)  נוהג רכב היוצא מחצרים, מדרך גישה לבית, מתחנת דלק, מתחנת שירות, ממקום חניה לכלי-רכב וכיוצא באלה או מכל מקום שאינו דרך, והוא עומד להיכנס לדרך או לחצותה –

תק' (מס' 4) תשנ"ה-1995

(1)   יאט ואף יעצור, במידת הצורך, כדי לאפשר להולכי רגל לעבור בבטחה לפני שיעלה על המדרכה או על שול הדרך;

(2)   יאיט ויתן זכות קדימה לכלי רכב המתקרבים באותו כביש לפני שייכנס לכביש.

הביטוח שלך מעורב בזה? מכניסים את הרכב למוסך, עם שמאי שלך (או של הביטוח שלך), מוציאים דו"ח שמאות ושולחים דרישת תשלום לביטוח של הגברת ולגברת עצמה, ושישברו את הראש.

יש עוד שאלות?

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא הבנתי מה השאלה, האם זו אשמתה? כן

לפי איזו תקנה? סעיף 64 ב' לתקנות התעבורה:

הביטוח שלך מעורב בזה? מכניסים את הרכב למוסך, עם שמאי שלך (או של הביטוח שלך), מוציאים דו"ח שמאות ושולחים דרישת תשלום לביטוח של הגברת ולגברת עצמה, ושישברו את הראש.

יש עוד שאלות?

כן הביטוח שלי מעורב, הביטוח שלי פנה אליהם, ואין תשובה בינתיים, אמרו בביטוח שלי שמותר להם עד 90 יום לתת תשובה, אני בינתיים רק עשיתי דוח שמאי בינתיים לא מתקן

פורסם

אחרי שיש את הדו"ח שמאות תתקן מתי שאתה רוצה, רק שים לב שאם אתה לא מתקן בפועל אתה תקבל מהביטוח שלה את הסכום ללא המע"מ.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

להבא, יוצאים מהרכב, מפעילים וידאו בסלולרי (בלי שישימו לב) ומתעדים את דברי המעורבים. גם אם הנהג לא מודה באשמה, להקליט אותו מודה בעובדות זו חצי הדרך.

אחרי כן לצלם גם את מיקום הרכבים ונקודות הפגיעה והיאזור כולו.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Be roo כתב:

להבא, יוצאים מהרכב, מפעילים וידאו בסלולרי (בלי שישימו לב) ומתעדים את דברי המעורבים. גם אם הנהג לא מודה באשמה, להקליט אותו מודה בעובדות זו חצי הדרך.

אחרי כן לצלם גם את מיקום הרכבים ונקודות הפגיעה והיאזור כולו.

תודה, אבל לא צריך להבא, במקרה הזה צילמתי ויש לי תמונות לאחר התאונה, רק לא יכול להעלות כרגע 

פורסם

אם יש מצלמת רכב/עדים, והדברים קרו כפי שאתה מתאר, מרבית האשמה שלה. יחד עם זאת, לפי איך שאתה מתאר את התנהלותה, סיכוי סביר שתצטרך לתבוע אותה בתביעות קטנות כדי לקבל פיצוי על נזקייך.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, itsik30 כתב:

תודה, אבל לא צריך להבא, במקרה הזה צילמתי ויש לי תמונות לאחר התאונה, רק לא יכול להעלות כרגע 

יש לך הקלטה שלה מודה בעובדות? שהיא יצאה מחניה? אז אתה יכול להרגע, העובדות איתך. 

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

אין לי הקלטה שלה, אבל היא עצמה מודה, בתביעתה מול חברת הביטוח שלי שיצאה מחנייה והתאונה קרתה, כך שדי ברור גם מדבריה

פורסם

אני מתעסק כרגע עם תביעה בו רכב פוגע עם החלק הקדמי שלו בפגוש ןבחלק האחורי יני של רכב אחר

ועדיין חברת הביטוח של הפוגע טוענת כי הרכב שנפגע מאחור הוא האשם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני כשעה, ישה כתב:

אני מתעסק כרגע עם תביעה בו רכב פוגע עם החלק הקדמי שלו בפגוש ןבחלק האחורי יני של רכב אחר

ועדיין חברת הביטוח של הפוגע טוענת כי הרכב שנפגע מאחור הוא האשם

אין לי הרבה מה לעשות, היא מכחישה, אך הסיטואציה ברורה ויש גם תמונות, היא יצאה מחנייה והייתה צריכה לתת זכות קדימה, מקסימום יגיע לתביעות קטנות

פורסם
לפני 3 שעות, itsik30 כתב:

אין לי הקלטה שלה

הוא שאמרתי, להבא להקליט. הפעם היא מודה בעובדות, בפעם הבאה יסלפו את כל המקרה אחרי שיגיעו הביתה ויבינו שהם אשמים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצלמת דרך מצילה חיים, אני לא מוכן להיכנס לרכב שאין בו מצלמה כזו, רק הפחד ממקרים של שקרנים ורמאים מפחידה מספיק בשביל לא לנהוג.

• תוכן חדש...