Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין בפרוייקט מצערות על המנוע שיש לי כרגע (מנוע 1.6 של פורד XR3 עם קרבורטור כפול).

אני יודע שיותר פשוט לעשות פרוייקט עם 2 קרבורטורים כפולים, אבל אני עקשן ואני רוצה מצערות!

אני מעוניין לעשות את הפרוייקט לבד (לפחות מבחינה מכאנית). הבעיה היא ניהול המנוע.

לפי מה שהבנתי יש עם הנושא מעט בעיות.

אני צריך שהמחשב יישלוט לי רק על ההזרקה משום שכיוון ההצתה הוא ידני (המנוע כרגע עם קרבורטור).

לפי מה שהבנתי מחשב הזרקה צריך מספר חיישנים ע"מ לעבוד. חיישן מצערת (קיים במצערות של אופנועים),

וואקום מהסעפת יניקה (גם כן קיים), חיישן למדה (אין בעיה להוסיף כזה לסעפת פליטה) וחיישן אוויר- במקרה שלו אני לא ממש יודע מה עושים.

אני יודע שב RSI שהייתה לי נסעתי בלי חיישן למדה וחיישן אוויר קרוב ל 8 חודשים עד שמכרתי את הרכב והוא נסע

לא פחות חזק מרכב עם חיישנים תקינים באותו מצב, ואפילו יותר טוב.

שאלה ראשונה שלי היא: האם אפשר לנסוע לפי המפות של המחשב בלי לחבר חיישנים?

הרי אוויר לא יהיה חסר לעולם עם סט כזה, את החיישן מצערת אפשר לחבר למחשב ויש אפילו חלק במצערות שהמטרה

שלו לשמור על טורים בסרק, ככה שלא צריך מנוע צעדים.

אם יהיה חסר דלק, תמיד אפשר להוסיף ברז דלק ולפצות על זה.

עוד שאלה שיש לי היא אם עדיף אולי לשים מחשב של אופנוע שיודע ומתוכנן כבר למצערות ורק להתאים אותו לרכב

(להגביל את הסל"ד ל 7,000 ולא 13,000 כמו באופנועים...).

תודה,

ערן.

פורסם

חייב חיישן מסת אוויר, או חיישן נפח אוויר שיושב אחרי הפילטר.

אני עדיין מנסה להבין איך לעזאזל אתה הולך לקדוח חורים לאינג'קטורים....

פורסם
חייב חיישן מסת אוויר, או חיישן נפח אוויר שיושב אחרי הפילטר.

אני עדיין מנסה להבין איך לעזאזל אתה הולך לקדוח חורים לאינג'קטורים....

איך אתה יכול להסביר שב 2 רכבים האחרונים שלי (שניהם הזרקה) ניתקתי את החיישן אוויר והרכב נסע ללא בעיות?

אני לא אומר שזה לא נחוץ, אני רק אומר שאני חושב שאפשר להסתדר בלעדיו עד שימצא פיתרון אחר.

כדוגמא אחרת אני יכול להביא את המחשב של האופנוע (אני לא יודע מה הולך שם עם החיישן אוויר- בגלל זה אני שואל).

בקשר לאינג'קטורים, אם היית יודע איך בנוי סט מצערות של אופנוע, לא היית אומר את זה...

אני מצרף תמונה של סט כזה. תראה איפה יושבים האינג'קטורים (תחשוב שבנוסף באה סעפת יניקה כמו של 205 ראלי).

P2265901.jpg

פורסם
באיזה מחשב אתה משתמש?

מוטי.

זהו, שאני לא משתמש כרגע במחשב, הרכב כרגע עם קרבורטוור.

השאלה שלי עכשיו היא באיזה מחשב מנוע אני יכול להשתמש שיהיה הכי מתאים (במידת האפשר)?

ההספק שאני רוצה להגיע עליו הוא בסביבות 140 כ"ס +- (המנוע כרגע עומד על בסביבות 100+ כי הוא

עם פורטינג ויחס דחיסה). חשבתי להביא מחשב מנוע שעומד על ההספק הזה בערך ולעבוד לפי המפות שלו.

השאלה היא אם זה יתאים, ואיזה מחשב יתאים יותר- של רכב מוגדש או אטמוספרי?

• תוכן חדש...