Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזדה 6 2011. הימים האחרונים האוטו מקרטע בהנעה, אחרי כמה שעות שהוא עומד. 

בדקתי שאין שמן בכלל והמים במיכל מים קשים. לא יודע אם קפאו, ממש קשים, מכניס מקל וזה כמו אבן.

מה יכולה להיות הבעיה?

אני מתכוון למיכל עם הפקק הצהוב. נראלי זה מיכל עיבוי

16140815027882710255380649505077.jpg

פורסם

היה אמור להיות לך נוזל קרור ציבעוני (ירוק או אדום בדרך כלל) . נוזל כזה לא קופא ולא מתגבש בטמפרטורות שהיו כאן בשבועות האחרונים. 

אם אצלך יש מיים. אכן טמפ' נמוכות ואיכות מיים עם הרבה אבנית ייצרו לך את מה שתארת. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

חובה לבדוק מפלס שמן ולהשלים את החסר כדי לא לגרום מוות למנוע.

מומלץ ביותר לגשת בהקדם למוסך,לרוקן את המים ולמלא נוזל קירור ייעודי שעומד בתקן 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...