Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב אנשים!

מתחילת הקורונה מתנייד עם מאזדה 3 2009 סדאן, אך בקרוב שיגמרו כל הסגרים, איאלץ להיפרד ממנו...

אחרי בירורים מקיפים התקבעתי על סוזוקי סלריו או C1.

מה שמנחה אותי בחיפוש: מימדים קטנים(99% מהנסיעה בתוך ירושלים הצפופה להחריד)צריכת דלק ואמינות.

בונוס: מרווח גחון גבוה, עד כמה שזה נשמע מגוחך בפלח המיני. הרבה מהחניות סביב העבודה שלי כוללות טיפוס על מדרכה בכניסה למגרש עפר

ועם מאזדה 3 בעלת גחון של כ13 ס"מ בלי לגעת עם הגחון בריצפה דורש תימרון מחושב מאוד. לסלריו יש 14.5 ס"מ, לא יודע כמה לC1.

האם גם סוזוקי זו אמינה כמו שנהוג לייחס למותג?

איך המזגן שלה? שמעתי שבC1 המזגן די גרוע.

אם יש משהו שכמובן פספסתי אשמח לשמוע! ולא, תפעול קופצני של גיר רובוטי לא מרתיע אותי.

תודה מראש!

פורסם

הסלריו מרווחת יותר מהC1 ותאומותיה.

בדקת אם סוזוקי איגניס נכנסת בתקציב? גם גיר יותר חלק ופשוט יותר לאחזקה וגם מרווח גחון עדיף.

פורסם

לא נסעתי על הסלריו, אך הc1 נראית מודרנית יותר, אם כי צפופה ובעלת תא מטען קטן יותר.

הסיטרואן די נוחה עם מושבים נוחים, חסכונית מאוד ותאוצה סבירה.

בסרק יש רעידות והגיר לא נעים.

אם את לא נעולה על שני הרכבים האלו הייתי בודק עוד אופציות, למשל ספייס סטאר.

תהיה חזקה יותר, גיר הרבה יותר נעים, בטיחות עדיפה מה סיטרואן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 23 דקות, yulianx כתב:

לא נסעתי על הסלריו, אך הc1 נראית מודרנית יותר, אם כי צפופה ובעלת תא מטען קטן יותר.

הסיטרואן די נוחה עם מושבים נוחים, חסכונית מאוד ותאוצה סבירה.

בסרק יש רעידות והגיר לא נעים.

אם את לא נעולה על שני הרכבים האלו הייתי בודק עוד אופציות, למשל ספייס סטאר.

תהיה חזקה יותר, גיר הרבה יותר נעים, בטיחות עדיפה מה סיטרואן.

אז C1 כנראה תרד מהפרק...תודה!

הספייסטאר פחות חסכונית מהסלריו כך נראה וארוכה ממנה בכמעט 20 ס"מ וממש קצת רחבה יותר, מה שיגביל בחניות. 99% מהזמן אהיה נוסע יחיד, גג עם עוד חבר כך שאין לי צורך במרחב גדול ולכן הC1 העוד יותר קטנה נלקחה בחשבון.

לפני 40 דקות, yoav911gt2 כתב:

הסלריו מרווחת יותר מהC1 ותאומותיה.

בדקת אם סוזוקי איגניס נכנסת בתקציב? גם גיר יותר חלק ופשוט יותר לאחזקה וגם מרווח גחון עדיף.

מבין שאיגניס החדשה קיימת רק מ2017 ולא רואה ביד 2 במחיר פחות מ50K. לצערי מחוץ לתקציב :(אבל פתחת אחלה אפיק לשדרוג קל בעוד כמה שנים :)

• תוכן חדש...