Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים kpatos

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא!
צמיגים סיניים, מותג עלום. אמנם מוכר באנגליה למשל אבל תחת כותרת "צמיגים זולים" 

אין אפילו חוות דעת עליהם ברשת.

הנה היצרן _ http://www.sunfulcess.com/overview/

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

איזה רכב יש לך? מה מידת הצמיגים הדרושה? מה התקציב?

אלה צמיגים סיניים זולים. כדאי להוסיף עוד קצת כסף ולקנות משהו נורמלי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה מסוג הצמיגים שקונים מארז רביעייה ב ₪600 ללא קשר לגודל הרכב.

זה מזכיר לי עוד צמיג חביב שראיתי. קוראים לחברה Three A

פורסם

אתה באמת בוחר צמיגים לפי המדבקה הזאת?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 3 דקות, vladclar כתב:

אתה באמת בוחר צמיגים לפי המדבקה הזאת?

לא באמת. יש לי ניסיון איתם עם רכבים מעבודה

לא נתקלתי מעולם בבעיות של רעידות או רעש מהצמיגים.

פורסם

החיסרון העיקרי של צמיגים סינים זולים לא נמצא בעבודה בסיסית - קרי, בנסיעות מנהלתיות במהירות עירונית. 

מידת הדיוק בייצור הצמיגים הסיניים וחלק מהחומרים הזולים שמהם הם בנויים (ניילן על חשבן גומי למשל) נראים בברור בעת איזון מציג סיני במכונה, במהירויות גבוהות . כמות המשקולות הנדרשת לאיזון גדולה מאלו הדרשות עם צמיד מאיות גבוהה יותר של החצרנים היותר ידועים. 

לצערנו לא מעט יצרנים סיניים ומוכרים סינים מטעים במתכוון את הרוכש התמים. ויש הוכחות. 

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן:
ח*א של צמיגים!
אחרי חודש +/- מההתקנה התחילו רעידות,  עשיתי איזון גלגלים חוזר לכל ארבעתם, הבחור השקיע לא מעט זמן, ולמרות זאת יש רעידות מעל 110 קמ"ש.
צריכת הדלק השתנה לרעה מ 1:11 עם ההנקוק ל 1:10 (ממצוע במשאבה לאורך כמה חודשים, אין שינוי בתוואי נהיגה)
באופן מוזר, מרגיש גם שניצול הכוח של הרכב לא מיטבי, אין לי איך למדוד את זה, אבל מרגיש כאילו ירדו 5-10 כ"ס (ואולי זה מתקשר לצריכת הדלק)

היו לי בעבר ברכב אחר צמיגים סיניים של landsail והם היו סבירים והרגישו טובים יותר מהסיניים האלו.

• תוכן חדש...