Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב סביבות 130k

דרישות

אמינות

מרווח למשפחה עם 2 ילדים

חסכוני בדלק

מערכות בטיחות מתקדמות

לא צ'מפיונס, לא פיזו סיטרואן.

תודה

פורסם

^

מסכים, אך יש 2 בעיות.

1. יש כמה באגים בעיקר במולטימידיה שאפשר לתקן בקלי קלות לו היצרן/יבואן היה אכפת מהלקוחות שלו, שנכון לכרגע יודע רק להבטיח הבטחות לשווא. (כי אני ממתין לתיקון כבר חצי שנה)

2. צריכת דלק לא רעה, אך ללא ספק שיש חסכוניות, אצלי בנסיעות משולבות כאשר אני דואג כל פעם להחליף למצב ECO אני נהנה מצריכה של 13-13.5 ק"מ לליטר, אם שוכחים, לצפות ל11.5 פלוס מינוס.

מעבר לזה הפוקוס מצויינת.

פורסם

רנו קפצ׳ור החדשה. הגרסה הבסיסית תשאיר לך עודף מ130 ואת הגרסה האמצעית המומלצת תוכל להוציא בערך בתקציב.
מרווחת מאוד מאחור, תא מטען מצוין, מנוע קטן אך חזק וחסכוני יחסית וכבונוס עיצוב תא נוסעים ששם את המתחרות הקוריאניות והיפניות בכיס הקטן.
לגבי אמינות, זה רכב חדש עם מכלולים חדשים יחסית וקשה לנבא. אם אמינות זה בראש ובראשונה והשאר פחות חשוב, לך על יפנית בסיסית ואמינה.

פורסם

יש פוקוס סדאן דיזל, 117.5 באפס ק"מ, כנראה תהיה חסכונית יחסית. מצד שני, ירידת הערך שלה פחות צפויה (יכולה גם להיות טובה מאוד, נמכרו מעט כאלו והן יכולות להיות מאוד מבוקשות ביד שניה, בטח כאלו עם נסיעה לא גבוהה במיוחד. מצד שני, יכול גם להיות שלא).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

^

פות"ש לא ממש התעניין בשוק עתידי, שהפוקוס בינתיים לא חזקה בו גם כך, לפחות לא עכשיו, 

הבעיה שכנראה תהיה עם גרסת הדיזל היא חלקים, נכון לכרגע לא נמכרו אפילו 20 פוקוס דיזל מאז מאי 2020.

פורסם

לא באופן מפורש, אבל תסכים איתי שלרוב מי שמחפש חיסכון בדלק ואמינות (ולא "הנאה מנהיגה" או "0-100") לא ממש יזרום על "לך תדע כמה זמן יקח לך למכור את האוטו בעוד 3 שנים וגם זה בשליש מחיר". נראה לי שזו עובדה שחשוב לציין, ואם זה באמת לא מעניין את פות"ש הוא מוזמן בכיף להתעלם מהאינפוט הזה, מבטיח לא להעלב.

• רעיון טוב! 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מה עם הסלטוס החדשה של קיה? חושב שזה הג'יפון הכי גדול במחיר הזה. ללא ספר יהיה לכם מאוד מרווח למשפחה. מבחינת מנוע והוצאות דלק הוא חסכוני יחסית ועובד על מנוע חזק 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...