Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי בדיקה לפני קניה ליונדאי I30 שנת 2009 

מנוע 1600 ובסוף החלטתי שלא לקנות את הרכב הזה ספציפית 

ראיתי עוד יונדאי I30 שנת 2010 מנוע 200 עם 130 קמ

השאלה שלי היא כזו

האם הדגם הזה מומלץ 

ועל מה חשוב לשים לב בבדיקה 

פורסם (נערך)

דווקא מנוע 2000 טיפה פחות טוב ברכב הזה-בניגוד למנוע 1600,שבו יש שרשרת תזמון במנוע 2000 קיימת רצועה.

בנוסף,הרכב זללן לא קטן,לשיקולך.

עדיף לקנות 1600 שלא היתה ליסינג/השכרה לשעבר 

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש פה כמה ריג'קטים לא קטנים:

1. נורת מנוע מחייבת התחברות למחשב, אתה לא יודע למה היא דולקת. יכול להות חרטה ויכול להיות משהו רציני.

2. לא בוצעה בדיקת קופמרסיה כלל עקב מנוע מזייף. חריג מאוד ולא מאפשר לך לדעת מה מצב המנוע.

3. בוצע במנוע זה היה נפוץ ב-I30 שלא טופלו בזמן א בשמן באיכות ירודה. לפחות ככה זה היה ב-1.6, זו גם אינדיקציה מסוימת

אני אישית הייתי מוותר על הרכב.

פורסם
לפני 12 שעות, dotan123 כתב:

יש פה כמה ריג'קטים לא קטנים:

1. נורת מנוע מחייבת התחברות למחשב, אתה לא יודע למה היא דולקת. יכול להות חרטה ויכול להיות משהו רציני.

2. לא בוצעה בדיקת קופמרסיה כלל עקב מנוע מזייף. חריג מאוד ולא מאפשר לך לדעת מה מצב המנוע.

3. בוצע במנוע זה היה נפוץ ב-I30 שלא טופלו בזמן א בשמן באיכות ירודה. לפחות ככה זה היה ב-1.6, זו גם אינדיקציה מסוימת

אני אישית הייתי מוותר על הרכב.

תודה רבה 

הייתה בעיה באחד הסלילים אם אני זוכר נכון בסוכנות  סידרו לי את התקלה מול העיניים ( ובנוסף סידר גם כיוון פרונט )

אחכ חזרנו לבדיקה והקופמרסיה יצאה תקינה 

פשוט לפי התחושת בטן לא הלכתי בסוף על הרכב למרות שהבודק אמר לי שזה מנוע יחסית תקין לשנה הזאת

ועוד בפלאפון שדיברנו בסוכנות אמרו לי שהרכב מטופל ויש ספר טיפולים 

ואין לי מה לדאוג, רכב מטופל ושמור 

בפועל שהגעתי לשם לא היה ספר טיפולים הוא אמר לי שיש את כל ההיסטוריה במוסך מורשה צריך רק להתקשר אליהם

והקילומטרז׳ היה יותר גבוה ב 6 אלף (104)

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ליאור54 כתב:

אחכ חזרנו לבדיקה והקופמרסיה יצאה תקינה

תוכל להעלות אותה?

לפני כשעה, ליאור54 כתב:

פועל שהגעתי לשם לא היה ספר טיפולים הוא אמר לי שיש את כל ההיסטוריה במוסך מורשה צריך רק להתקשר אליהם

והקילומטרז׳ היה יותר גבוה ב 6 אלף (104)

לא מחייב שחתמו בספר טיפולים אבל בהחלט  חייב שבמוסך המורשה תיהיה היסטוריה.

בכל אופן, הכל לטובה. אם התחושת בטן לא הייתה טובה אז לך איתה אפילו שיכול להיות שהרכב היה תקין. אתה תמצא משהו טוב בהמשך

עריכה אחרונה על ידי dotan123
פורסם

במנוע 2000 יש רצועת טיימינג שיש להחליף -תציץ בספר ההדרכה לנהג אם אני זוכר נכון סביב כל  90000 ק"מ או 6 שנים.

במנוע 1600- יש שרשרת ואין איתה בעיות כל עוד השתמשו בשמן מנוע מתאים לתקן ובמסנן איכותיים.

עניין ההגה- בעיקר בעיות קופלונג בדור 1 (במוסך עד 900 ש"ח לתיקון) וסלילי הצתה (שדווקא לא סבלתי מהם עם כל התקלות שסבלתי) בחלק מהמקרים התפגרו אחרי 90000 ק"מ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא עדיף ללכת על מאזדה 3? בערך אותה צריכת דלק ולטעמי רכב יותר אמין. החסרון היחיד במאזדה בשנתונים האלה היא עבודת צבע לא טובה שאם הרכב לא היה שמור הוא כבר מתחיל להיראות רע.

תמיד שמח לעזור וליעץ לגבי רכישת רכב - במיוחד רכבים שנותנים תמורה טובה לכסף(אפשר גם בפרטי).
בעבר: פג'ו 205, דיהטסו אפלאוז, פיאט מולטיפלה(זוכת תחרות הרכב הכי מכוער בעולם), רנו לוגאן, ניסאן מיקרה
היום: טויוטה סיינה

• תוכן חדש...