Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני מחפש רכב בתקציב 6-7 אלף שקל

אמין ופשוט לתחזק

המליצו לי על הונדה סיוויק 1999 (אוטומט)

גיששתי מעט באתר יד 2

והתפלאתי למצוא דוגמאות של רכבים אלה עם 450-500 אלף ק''מ שעדיין רצים

לא חשוב לי שכלולים טכנולוגים אני צריך אוטו פשוט ואני מאמין שאוטו זה יענה על צרכיי ויחזיק לפחות שנתיים-שלוש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא בטוח שלקנות הונדה כזו בת 21 שנים וק"מ כזה זה רעיון טוב.
אם אתה רוצה רכב פשוט ולא מחפש ספציפית הונדה כזו, הייתי מחפש איזו פונטו\גטס\שרייד שגם יהיו צעירות מההונדה ב- 10 שנים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

זה אכן רכב אמין ופשוט לתחזוק אבל יש כמה נק שיש לקחת בחשבון:

• שתי סטסים .
  • קשה למצוא רכב כזה במצב טוב, לרוב הצעירים הורגים אותם.
  • הרכב לא בטחותי( לפחות לא כולם, יש כאלה בלי כריות אוויר ו ABS).

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

אם כבר, עדיף את הדגם של 2001-2005 (לי יש כזה).

יש להן כריות אוויר וABS לפחות. והן גם יותר נפוצות.

אבל רק אם אתה מוצא אחת ממש שמורה, שלא עברה אצל ילדים שראו יותר מדי מהיר ועצבני (הסרט הזה הוא די רצח לדגם הזה). 

אם לא, עדיף לחפש משהו יותר חדש בתקציב הזה, כמו יונדאי גטץ או מיצובישי לנסר.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בכל הקשור לרכב שנחשב אמין ויצרן אמין אין מה להתייחס כשמדובר בכלים בני מעל 20 שנה, אלף ידיים מאחוריהם וקילומטראז שיספיק להגיע לצד האפל של הירח, הכול תלוי באקזמפלר שתמצא ובאופן שבו התייחסו אליו כשהסיכויים עומדים לרעתך כיוון שמדובר ברכב שהיה אהוב על צעירים חובבי סרטים הוליוודיים.

בסך הכול מדובר במכונה לא רעה בכלל, עם מוניטין אמינות טוב (לא רלוונטי בעליל-זוכר ?)

אני מניח שתוכל למצוא כלים טובים יותר בשנתונים גבוהים יותר שהם ״לא הונדה״ ויהיה לא פחות פשוטים לאחזקה.

פורסם

מה אתה צריך את הרכב ראש הזה?

תחפש איזה אקסנט/גטס/פונטו ידנית/לאנסר/טידה/אלמרה/אימפרזה (אבל עם ממיר קטליטי והמבין יבין) וכל הרכבים הזולים והאמינים האלו שהם חדשים ב-7 שנים לפחות. יותר בטיחותיים, יותר חדשים (אם אפשר לקרוא לזה ככה) ועם פחות ק"מ. יש לך אינסוף מידע עליהם בפורום

עלויות האחזקה של רכב בן 21 עם ק"מ כזה פשוט "ישתו" אותך.

• תוכן חדש...