Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון ראלי באמת באמת מדהים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר שהיה את זה בפורום כבר, לפני חצי שנה ככה (?)

בכל מקרה, אני ציפיתי עם כל הפרסים שזה זכה בהם (כשלא היה לי מושג על מה דובר) שתהייה עלילה אומשו. מצד שני, זה גם מספק P:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה פורנו ידידי, פשוט פורנו. מינימום תפאורה, מקסימום אקשן (ודמויות נורדיות מסתוריות בעלות מבטא משונה).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני מת על ראלי של שנות ה80,יש לי מלא סרטים של אז,בכלל כבר לא עושים מכוניות כמו שעשו אז (יותר בטוחות אבל לא מהנות),בזמנו לנהגים היה ביצים מברזל הם היו שולטים במפלצות הנעה אחורית (רובן בכל אופן)עם חלוקת משקל מטורפת במסלולים בלתי אפשריים.

דרך אגב יש לי באחד הסרטים את הקטע שנהג של לנצ'יה דלתא נהרג עם הנווט שלו לא בטוח שזה הוא כי הבנתי ששתיים נהרגו,הקטע נקלט ממצלמת חובבים,לפי מה שראיתי היתה קפיצה קטנה שפגעה בגלגל או בסרן הקדמי שהרס משהו בהיגוי של הרכב,זה קרה בדיוק לפני עיקול ימינה,ראיתי שהוא ניסה לתקן לתוך הפניה אבל הרכב פשוט לא הגיב והמשיך ישר ,התמונה נעצרת בדיוק שהרכב עף לתהום.

זה אכן טויוונן וקרסטו.

הם נהרגו לא בגלל התאונה אלא בגלל ההתלקחות .

המכונית נעצרה בתוך היער , בין העצים. דלק סופר דליק ומגדש טורבו לוהט הם מתכון לאסון. גם כאשר אתה ממוגן בכלוב התהפכות מאסיבי :|

פורסם

עכשיו שאני מסתכל לא נראה לי שזה הוא ,כי הרכב הוא לנצ'יה דלתא אינטגרלה ולא S4,הנה התמונות בכל אופן.

שימו לב בתמונה 2 הגלגל השמאלי קדמי נראה מפונצ'ר או משהו,בתמונה 4 הוא מנסה לתקן ועף מהסיבוב,בתמונה 5 הרכב כבר נופל לתהום.

התמונות האלו מראות שלמרות שהמירוצים היו מדהימים הם גם היו נורא מסוכנים לנהגים ולצופים,תראו למה גרם תקר קטן בגלגל .

2.jpg

4.jpg

5.jpg

פורסם

למישהו יש או יודע מאיפה להוריד סרטים של וולטר רורל באודי קוואטרו?... אני מחפש כבר כל כך הרבה זמן..

איציק לך יש במקרה??..

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
אתה מתכוון לסרטון הזה?

שהוא מפלס את הדרך בין הצופים?

כן!!... ועם התמונות של הדוושות והכל..... זה זה. כל הכבוד...

פורסם
מצאתי באי מיול כמה סרטים.

נסה AUDI QUATTRO , או ROHRL

כן אני כבר מוריד אבל זה ייקח הרבה הרבה זמן.... אם בכלל...

תודה..

יש לכם פרטים על הסרט?

פורסם

וולטר, וולטר. איזה נהג גדול.

כיום, אגב, הוא נהג הניסוי הראשי של פורשה.

הייתה כתבה עליו בCAR לפני שנה בערך, מסופר שם על כתב שלהם שעבר איתו כמה הקפות של הנורבורגרינג ב911GT3. מעבר לזה שהוא לוחץ את המכונית האומללה עד הקצה שוב ושוב, ומפחיד את הכתב עד מוות, גם מסופר, כאנקדוטה, על כך שבזמן פיתוח ה911GT2 הוא קיבל היגוי יתר ב300 קמ"ש באחד הסיבובים המהירים בנורבורגרינג, וממש הגיע למצב של נעילה נגדית.

ב300, כן? :shock:

בגלל האירוע הזה הוחלט בפורשה לצייד את המכונית בצמיגי 315 אחוריים במקום ה295 שעל הטורבו.

כאמור, איזה נהג.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ולשאלה: זה כל המסלול או שאלו רק קטעים (סליחה על הבורות)?

שלילי, השיא עומד כרגע על קצת יותר מעשר דקות ככל הידוע לי ואורכו של הסרט כולו הוא משהו כמו חמש.

מוטי, שטיפס את פייקס פיק עם ה-M3 :-).

פורסם

יחד עם אבא שלי במושב הנוסע, ציוד של שבוע חופש בבגאז', עצירות להסתכל על הנוף ולצלם?

משהו כמו שעה ורבע.

מה שכן, הדרך מדהימה ואבא שלי שבעברו כבר סשן שלם איתי על מסלול מירוצים במיאטה בתור הנוסע שלי (30 דקות של שכרון חושים), קיבל בהבנה מדהימה ובשתיקה קרובה למוחלטת את כל אותן הפעמים שהבימר הוכנסה לתוך הסיבובים בנסיעה הצידה (והיו לא מעט כאלה) ובשני קטעים מסוימים (שאגב רואים אותם בסרט) הוא יצא מהאוטו עם המצלמה בשביל לאפשר לי לנהוג אותו "כמו שצריך" כשהוא מצלם את הרכב בפוזות מעניינות :twisted:

מוטי.

• תוכן חדש...