Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון ראלי באמת באמת מדהים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה מתכוון לסרטון הזה?

שהוא מפלס את הדרך בין הצופים?

ראיתי את הסרטון הזה לפני כמה שנים ,וראיתי אותו עשרות פעמים

וואו איזה עבודת רגליים יש לבחור

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

רק כמה תוספות קטנות

וולטר רוהל התחרה עם אודי קוואטרו מיוחדת לפייקס פיק ושבר את השיא של ואטנן עם הפיז'ו יש לי באיזה מקום את הוידאו וזה לא הוידאו המצורף פה

לגבי ההשוואה בין ואטנן ללאוב או כל החבר'ה המודרניים

אז לדעתי כן ניתן לעשות השוואות ולו רק בגלל שארי ואטנן הספיק לטעום מהעידן המודרני והתחרה באליפות העולם בראלי עם סובארו לגאסי ואחרי זה אימפרזה ועשה גם מספר מירוצים עם אסקורט קוזוורט וכו

והתוצאות לא היו משהו

אני גדלתי על ואטנן בימי האסקורט בצבעי רוטמנס והנעה אחורית כאשר דיויד ריצ'ארדס ישב לידו ושניהם זכו באליפות ומאוחר יותר כאשר נהג במנטה וכמובן ב-205 טורבו 16

הבעיה עם ואטנן החלה לאחר התאונה שלו בארגנטינה

אחרי התאונה הזו הוא כבר לא היה אותו הנהג

היום הוא שר של כבוד בממשלת פינלד ובאיחוד האירופי ויש לו בית ספר לנהיגת ראלי בפינלנד

לגבי טויבונן

אין ספק שמותו בראלי נחשב לטראגי אם כי הייתי משווה את זה דווקא למותו של ז'יל ווילנייב בפורמולה-1 ולא לאיירטון סנה

טויבונן ווילנייב שניהם נהגים מעולים שלא הספיקו לזכות באליפות בעוד האל הברזילאי הספיק לעשות זאת שלוש פעמים אז מבחינתי הוא במדרגה העליונה

ועוד משהו קטן לגבי השמות שהוזכרו על ידי דני

כולם נהגי ראלי למעט מרטין שאנכה

מר ראלי קרוס בכבודו ובעצמו שביצועיו על הפורדים השונים הביאו לעמדת המאסטר באליפות אירופה בראלי קרוס בתקופה שהיו שם מפלצות ולא מכוניות

:grin:

למי שזוכר רק קמצוץ מתצוגת הראלי קרוס שהיתה באשקלון כאשר הגיעה האודי קוואטרו מבלגיה או הפיז'ו 205 עם ברונו סאבי

ראלי קרוס זה האקשן במיטבו

מכוניות ראלי משופרות עוד יותר , מסלול סגור בחלקו חול וחלקו אספלט ומגע בין המכוניות דחיפות הדדיות ומה לא בעצם

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אין ספק שדובי מילר הוא היסטוריה בתחום הספורט המוטורי ולשימוסד הספורט במהרה בימינו

בלעדיו והחומר שבידיו יהיה לנו קשה לשכתב את עלילות הספורט אז ובעתיד.

אך לאחר ה"ליקוקים" דובי, אין מה להשוות בין נהגי שנות השמונים לאלה של היום, אז נהגו אחרת

עם מכוניות מפלצתיות מונעות מכנית ללא עזרים אלקטרונים כמו היום,

יצא לי לנהוג 205 טורבו 16 שברתי ידיים בהחזקת הגה (600 כוחות סוס בועטים ) גרופ 2 אי אפשר

היה להשתלט על הרכב היית צריך להיות ווירטואוז, ואלה היו הנהגים של אז (השריד האחרון יוהא קאנקונן)

בשנה שעברה נהגתי את ה206 גרופ 1 פשוט אין מה להשוות ,הרכב ידידותי, מערכות אלקטרוניות תומכות

הנהיגה רהוטה חיים קלים.(בהשוואה)

אל תשכח שהגיל גם עושה את שלו האחרון מדור הנפילים של אז אלוף עולם לשעבר נוהג היום בראלי העולמי בגרופ n מיודעינו סטיג בלומקוויסט בגיל למעלה מ60 הוא עדיין נותן בראש להרבה צעירים.

ומרטין שקנקה? קרוב ל70 מוטרף אמיתי,

זה כמו שתיקח את מכבי ת"א של 77 ותשווה אותם לקבוצה היום (כדור סל) אתה יכול להגיד איזו קבוצה יותר טובה?

חג שמח לכולם

מירוצי מכוניות

פורסם

זה כמו שתיקח את מכבי ת"א של 77 ותשווה אותם לקבוצה היום (כדור סל) אתה יכול להגיד איזו קבוצה יותר טובה?

חג שמח לכולם

אני אפילו לא מרשה לעצמי לערער על הדברים שכתבת, חוץ מהמשפט האחרון .

מכבי של היום היתה דורסת\מועכת\מביסה ומשפילה את מכבי של 77 , עם כל הנוסטלגיה שבזה.

אבל בוא לא ניקח את הת'רד הזה למקומות לא ראויים :wink:

פורסם

שלומי

לא נכנס לויכוח, אבל אז לא היה מטווח שלשות לכן שוב אי אפשר להשוות לא היו רבעים

אלא 2 מחציות ועוד חוקים שהשתנו בדיוק כמו בראלי

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...