Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג׳ו 206 2001 - מגמגם ונחנק

Droraviv
שימו לב! השרשור הזה בן 1463 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב,

חייב את עזרתכם

פיג׳ו 206 אוטומט 1400 2001 

בהילוך ראשון שני הרכב מתחיל לגמגם גם כשאני עומד על D הטורים משתגעים כאשר אני לוחץ על הגז האוטו נחנק ולא מאיץ.

נורה התראה צהובה של המנוע מהבהבת .

רק אחרי שאני מכבה מנוע ומניע שוב הכל מסתדר.

חשוב לציין במידה ואני ממשיך בנסיעה על הילוך ראשון שני ולא נותן גז ומעלה סל״ד הרכב נכבה לגמרי ומניע רק לאחר שאני מנתק מצבר לכמה דקות ומחזיר.

יש פעמים שהאוטו נוסע חלק ואין זכר לתקלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע שישנה בעיית הצתה באחד הצלינדרים. מתי הוחלפו מצתים פעם אחרונה?

כדאי למצוא משהו עם סורק תקלות (גם סיני פשוט) ולהוציא קוד תקלה. יתכן גם שסליל הצתה החזיר נשמתו לבורא

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1463 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...