Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 שעות, SlowRide כתב:

לא יודע לגבי הקלה בי-ם אבל לאוטובוסים בת"א והסביבה יש קריינות אוטומטית מעצבנת כזו ששומעים למרחקים כשהאוטובוס מגיע לתחנה.

גם בירושלים יש, מכיוון שהרמקול פונה כלפי חוץ אני שומע את הקריינות הזאת עד הבית גם ממרחקים מגוחכים. ברכבת, לעומת זאת, הכריזה פנימית - לא שומעים כלום מבחוץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה לכולם!

אז לפי מה שאתם אומרים, השד לא נורא כל כך, ואני לא אמור לסבול מזה יותר מדי.

לפני 17 שעות, sperial כתב:

לא ציינת אם מדובר בקטע ותחנה עיליים או תת קרקעיים. אלה יצורים שונים.

עיליים בלבד.

לפני 14 שעות, yb כתב:

מעבר לכן רעש לא רעש- שים לב האם מתוכנן שנאי קרוב לבית, אזור של עליה/ירידה לקרקע עם חסימת רחוב ארוכה

מה הכוונה שנאי? ומה ז"א עליה/ירידה לקרקע? תוכל לפרט?

פורסם

"שנאים" - תחנת אספקת חשמל למערכת הזו, שזוללת חשמל בכמויות עצומות. לא יודע מה ההשפעה הסביבתית.

"עליה\ירידה לקרקע" - המערכת בחלקה עילית ובחלקה תת קרקעית. הכוונה היא לפתחי המנהרות במעבר בין הקטעים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה יותר מיישרי זרם מאשר שנאים. אין לי מושג מה ההשפעה הסביבתית שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מי שחושב שמישרי זרם איכשהו מזיקים מוזמן לזרוק את המטענים של הטלפונים והמחשבים שלו. רכבות קלות חשמליות קיימות בעולם יותר ממאה שנים, אם היה בהן משהו מזיק היינו כבר שמים לב. גם הפורטלים הם לא כזה אסון סביבתי כמו שמתארים אותו בכתבות בעיתונות הישראלית. הנה פורטל בבוסטון, תחליטו בעצמכם אם זו שממה העירונית או לא.

• תוכן חדש...