Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, מחפש סופרמיני (שלא יהיה רכב מסיבי מדי..).

תכונה קריטית לי שהוא יהיה עם בגאז' טוב (למשל, i20, איביזה עומד בדרישה, אבל יאריס, מאזדה 2 לא) - אני צריך להיות מסוגל להכניס פנימה כיסא גלגלים מקופל בלי לקפל מושבים. זה לא בשימוש יומיומי, הכיסא של אח שלי, מדי פעם אני מעביר אותם (אותו ואת הכיסא) מA לB.

בנוסף אציין שאני מתכנן להחזיק את הרכב ללא מעט זמן - לפחות 5-6 שנים. לרכב חדש אני מוכן לשלם באזור ה100K, ולמשומש בהתאם, אבל חובה עם ק"מ נמוך.

הצרה היא שכל הרכבים בסגנון הזה מצוידים בימינו בגירים רובוטיים (יבשים) - בשילוב עם האקלים בארץ, הפקקים והעובדה שאני מעוניין להחזיק את הרכב להרבה זמן, הופכת את האופציה הזו למאוד לא מוצאת חן בעיני.

הונדה ג'אז יושב בול אבל קשה למצוא רכב במצב מתאים לי (ק"מ נמוך. הרכב סה"כ נדיר בארץ אז אין הרבה היצע). היבואן משווק את הדגם ההיברידי בלבד שעולה משמעותית יותר - 120-125K.

מוכן לשקול רכישה מ0 ק"מ.

האם הפחד מגיר רובוטי מוצדק, והאם יש דגמי רכבים שאני מפספס כאן?

עריכה אחרונה על ידי matan129
פורסם (נערך)

אופל קורסה ופיג'ו 208 מגיעות עם גיר אוטומטי פלנטרי

לחלופין אולי אפשר לשקול את הפורד פוקוס, גם גיר פלנטרי וזולה יחסית לשאר המתחרות שלה. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

איך הקורסה וה208 מבחינת מקום מטען? האיביזה וכו' מצטיינות כאן בזכות תא מטען "מרובע" שכזה שמאוד עוזר כאן (זה לא נטו הנפח, זאת גם הצורה של התא).

פורסם (נערך)

מעניין, תודה.

מבחינת אמינות גיר רובוטי - ראיתי שדובר כאן רבות על הDSG, אבל מה לגבי הDCT7 שיש ביונדאי i20? האם החשש שלי ממנו (שוב, לאור הכוונה להחזיק את הרכב 5-6+ שנים) מוצדק?

ולגבי הDSG.... האם הוא עדיין נחשב בעייתי גם ב2020?! אחרי שנים של תיקונים לתיבה הזו?

עריכה אחרונה על ידי matan129
פורסם

לגיר רובוטי כפול מצמד יש יתרון ברור ביעילות וחיסכון בעיקר זה של vag,

בתקופה האחרונה הוא שופר, הוא יותר אמין אך אין מנוס מהחלפת מצמדים לא זולה, והגירים האלה פחות עמידים באופי נסיעה עירוני, 

כך שזה רק תלוי בכך, אם אתה רוצה מקסימום שקט, זה אך ורק גיר פלנטרי.

פורסם

הקורסה החדשה (ברמת elegance) קורצת מאוד - תא מטען נחמד (אני חושב), והיא מאוד מאובזרת ביחס לקטגוריה.

חושש לגבי סחירות בארץ, למרות שאם היא עברה לPSA, ניתן לשער שהמצב ישתנה?

פורסם
בתאריך 24.11.2020 בשעה 17:18, matan129 כתב:

אבל מה לגבי הDCT7 שיש ביונדאי i20? האם החשש שלי ממנו

יונדאי משווקת את הI20 כבר זמן מה ולא נרשמו בעיות או תקלות לגיר הרובוטי, הוא פחות חד ונוח מזה של קבוצת פולקסווגן וכמו כל גיר רובוטי בשלב מסויים גם הוא יצטרך החלפת מצמדים.

אם אתה מתכנן לנסוע בעיקר בעיר ובדרכים פקוקות עדיף פשוט לקנות רכב עם גיר פלנטרי, החיסכון בדלק שמעניק הגיר הרובוטי מחזיר את עצמו במחיר החלפת המצמדים כך שלא מדובר בהבדלים משמעותיים מבחינה כלכלית. 

• תוכן חדש...