Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום,

יש לי רנו קליאו,ורוצה לתת לו את כול האהבה שלי,כי אני ממש אוהב את הרכב.

שאלה מופנת לכול האשדודים (בעדיפות) או לאנשים מיבנה גדרה,האם יש מוסך אמין ומקצועי שמבין ומתעסק עם צרפתיות?

עכשיו אני יודע שיש את ''צמרת אשדוד'' שהוא מוסך מורשה לרכבים צרפתים,ואני כן הולך לעשות שמה את כול הטיפולים התקופתיים הנדרשים,כי לפי מה שהבנתי הם הכי טובים שעומדים בתקן.אבל.......

לפי הידוע לי הם לא ממש זולים,אבל אין לי בעיה לשים כסף אם מדובר בטיפול שנתי,כול עוד אני יודע שקיבלתי את הכי טוב.

רק רוצה לדעת ולקבל כמה שיותר מידע,האם יש מישהו מומלץ באזור אשדוד חוץ מצמרת שהוא מוסך מורשה לרכבים צרפתים? אני מחפש מוסך מקצועי ואמין ובלי בולשיט שמתמחה ברכבי רנו. 

נ.ב עוד לא יצא לי להיות בצמרת אשדוד,אשמח אם באפשרות לקבל חוות דעת. 

עריכה אחרונה על ידי avi 23
פורסם

לא...
נוסעים/גוררים לגבע או שאפט בתל-אביב.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

• רעיון גרוע 1

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

• תוכן חדש...