Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אין עוד הרבה אפשרויות לכבישים שמשקיפים על ים המלח.

סדום-ערד פחות מתאים בנוף לדעתי, וגם נסלל מהתחלה עם 2 נתיבים.

מעלה עקרבים מעולם לא היה סלול ככה, אין גדר (רק חביות), ולמיטב זכרוני לא משקיף על ים המלח.

*ואולי זה בכלל כביש 12 מאילת לכיוון רמת יותם, וברקע ים סוף?

אני נשאר עם 25...

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

האוטובוס ככל שהצלחתי לראות אגד תיור ללא מיזוג ולפי הצביעה צולם בתחילת שנות ה־70.

ההימור שלי צולם בסיני משקיף על מפרץ אילת. אולי ליד אי האלמוגים.

עריכה: ראיתי עכשיו שצולם ב73 מה שמחזק יותר את ההשערה שלי.

עריכה אחרונה על ידי borsood

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

רק הערה נוספת: שימו לב לגדר הבטיחות בחלק התחתון של התמונה. אני חושב שהיא צולמה תוך כדי תנועה, ויש לי הרגשה שמי שצילם זה אחי הבכור שעבורו, מרכז העניינים פה זה האוטובוס, מן הסתם...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 30.11.2024 בשעה 09:24, yo-av-minus כתב:

בצד שמאל של התמונה זו אוניברסיטת חיפה? (הבניין הגבוה עם האורות האדומים)

לדעתי אתה צודק. מימין דניה/ סביוני דניה.

נראה לי שהתמונה צולמה מאיזור הטכניון.

פורסם

אם כבר, מפארק נשר.

סביוני דניה הרבה יותר מידי קטנה. ובדניה אין בתי דירות, וחוץ מזה מכיוון דניה האוניברסיטה תראה מימין. אז רואים את נשר והאוניברסיטה מציצה מאחורי שטח מת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כתבתי שהתמונה צולמה מאיזור הטכניון, לא מדניה. ולא נראים בתמונה בניינים מנשר (אולי אחד מהתאנה, גם לא נראה לי).

זה כמעט בוודאות לא מפארק נשר.

לגבי דניה, חשבתי שגם חלק מהאיזור שמעבר לאבא חושי נחשב דניה. יכול להיות שאתה צודק.

פורסם (נערך)

האיזור שמול דניה מוכר כ״סביוני דניה״. גרתי שם רק 17 שנה (וגדלתי בדניה ההיסטורית, לפני שהפכה לנובורישית).

התפיסה של @yo-av-minus יפה מאוד, נראה לי שהבניין מעבר לעץ (מימין למגדל אשכול) זה רחוב הפרחים ושהתמונה כוללת בעיקר את רוממה. המגדלים מימין הם ברחוב גלוברמן או בקרבתו, איזור חדש של סביוני דניה שאיני מכיר. אבל החידה הזו באמת קשה מאוד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודשיים מאוחר יותר...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...