Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מייבא מיצובישי כריזמה 5 דלתות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נצפה השבוע:

20201028_103437_HDR_(1).thumb.jpg.3c828540c4c024c2d070430667b99ec8.jpg

מיצובישי כריזמה 5 דלתות מנוע GDi (בנזין הזרקה ישירה). הדגם הזה יוצר בין השנים 1995-2004.

לפי מקור שאני מאוד סומך עליו, הרשות הפלסטינית לא מאפשרת ייבוא של מכוניות כל כך ישנות אז השאלה היא - מי ולמה ייבא את הרכב הזה? הוא נראה במצב מעולה כמו חדש. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

לפי הידוע לי לעזה דווקא כן ניתן להכניס רכבים משומשים ויתכן שהכריזמה הזו בדרכה לשם. יתכן גם שהיא נוסעת לירדן או שאולי פשוט יובאה על ידי אזרח זר או תייר לשימוש בישראל.

לפי הלוחית מדובר ברכב שהגיע מהולנד, ממודל 2001. 

משעשע שהכריזמה צדה את עינך ולא הקיה טיילורייד שמעליה...

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

הלנדקרוזר שלפני המובילית למכירה? כמה אתה מבקש עליו? 

• מצחיק 3

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אולי הביאו לפירוק.

אני יודע שבפירוקיות במגזר אפשר למצוא כל חלק לכל רכב, עד כדי שכבר לא פותחים מנוע/גיר, ישר שמים מפירוק, במיוחד ברכבים ישנים, ואז סוחטים עוד כמה שנים מהרכב עד שהוא נגרט.

בעיקרון ככה אתה יכול להשתמש ברכב עד שהוא נשבר לחצי או משהו, ואז כבר המנוע/גיר שלו הולכים לרכבים אחרים. עובד עם יפניות ואירופאיות מסויימות (בעיקר ואג/פורד) משנות ה90-00, כי הן בנויות בצורה יחסית פשוטה. זאת הסיבה שאתה רואה סיויק/סופר לנסר/לנטיס/קורולה/גולף 4/פוקוס 1 בנות 20 שעדיין נוסעות, ונוסעות יפה.

יש תעשיה שלמה של ייבוא גרוטאות מאירופה לפירוק. ככה לפני כמה שנים החליפו לי גיר אוטומטי בפוקוס ב3 אלף, ובמונדאו ב3700.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, שי כתב:

הקיה כמעט חדשה,  זה די נפוץ שמייבאים רכב כמעט חדש. יש הרבה מאוד כאלה, אין פה מה לשאול "מי צריך את זה ולמה", זה די מובן. מה שלגבי הכריזמה לא מובן בכלל. 

ראיתי כבר כמה פעמים מוביליות עם מכוניות משומשות מאירפה שמיועדות לרשות. אלה היו פולו או קאדי או פונטו כמה מודלים אחורה, לא אחרי 20 שנה על הכביש.

לא מבין את הכדאיות או ההגיון ביבוא רכב סטנדרטי ופשוט מודל 2001, זה רכב שעלות היבוא שלו כנראה גבוהה יותר מערכו ולכן השאלה. 

פורסם
לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

הלנדקרוזר שלפני המובילית למכירה? כמה אתה מבקש עליו? 

מחיר?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, שי כתב:

לפי הידוע לי לעזה דווקא כן ניתן להכניס רכבים משומשים ויתכן שהכריזמה הזו בדרכה לשם. יתכן גם שהיא נוסעת לירדן או שאולי פשוט יובאה על ידי אזרח זר או תייר לשימוש בישראל.

לפי הלוחית מדובר ברכב שהגיע מהולנד, ממודל 2001. 

שי

מישהו דיבר על מאגר מידע על רכבים: תמורת 10-15 אירו תוכלו לקבל את ההיסטוריה של המכונית הזו.

הם אפילו מוכנים לעשות לה ביקור בית

image.thumb.png.e3d824180909d11b63907caada9bcb78.png

לאן להפנות אותם?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

השאלה הנכונה היא לא מי מייבא כריזמה אלא למה מישהו מייבא כריזמה 🤣

(מבין המכוניות שהיו לי, הכריזמה היא זו שאני הכי לא אתגעגע אליה).

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

עכשיו רק נשאר לפענח את "מי רצח את תאיר..."?
וכל התעלומות נפתרו

ולחשוב על זה ששלוש שנים לא ישנתם בגלל הכריזמה הזאת שאפילו ברשות לא רצו לפרק לחתיכות...

• מצחיק 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 11 שעות, yuvk כתב:

למה מישהו מייבא כריזמה

האנס מקבל כחלק מתנאי השירות שינוע רכב ע"ח השגרירות, נניח.

זה הרכב שלו.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

^ השאלה היתה בהומור. החזקתי כריזמה במשך 10 שנים, עד לאחרונה.

אני גם נהנה לראות מכוניות מיוחדות. אהבתי לראות ברעננה פיאט פולסקי 126 עם לוחית דיפלומטית, אי שם בסוף שנות ה-90.

:turn-l:
  • תוכן חדש...