Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מייבא מיצובישי כריזמה 5 דלתות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, yuvk כתב:

החזקתי כריזמה במשך 10 שנים, עד לאחרונה.

לא מאמין שעברו 10 שנים... זה כאילו רק לא מזמן שידרגת מניסאן סאני 😁

פורסם

תמיד משעשע אותי לראות את המכוניות הישנות האלה של הדיפלומטים, ולחשוב שלפעמים השינוע וההתעסקות ברישום שלהן בטח עלו פי שניים מערך הרכב. פה בברצלונה יש איזה פוקוסטיישן דור א' שחונה באופן קבוע באחת השכונות האמידות. באמת שאני לא מבין מה הם מנסים להוכיח, כאשר ידוע שחודש שכ"ד בשכונה הזאת עולה יותר מהאוטו.

פורסם

אני מניח שזה לא רכב של שגריר אלא של עובד שגרירות בדרג לא בכיר. 

אני גם מניח שיש לו במסגרת התפקיד אפשרות לקחת את האוטו הפרטי שלו למדינה בה הוא הולך לעבוד, שינוע על חשבון השגרירות ואפשרות לקבל רישוי דיפלומטי. אז למה לא? הוא לוקח. לא מגיע לו במשרה שלו רכב צמוד מטעם השגרירות.

פורסם

אני זוכר שהסתובבה בארץ גם ניסאן lvinia שהיתה דגם של ניסאן לשוק הסיני וגם היא היתה עם לוחית דיפלומטית.

במקסימום, אם הוא רוצה להפטר מהרכב, אז הוא מוכר אותו פה ומרכיב לוחית צהובה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני זוכר חיפושית (קלאסית) עם לוחית דיפלומטית בשנות ה 90 אולי תחילת 2000, וגם לאדה 2109 (😏) עם לוחית דיפלומטית. 

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Buki כתב:

לא מאמין שעברו 10 שנים... זה כאילו רק לא מזמן שידרגת מניסאן סאני 😁

איזה כבוד שאתה זוכר את ההסטוריה המוטורית שלי 😏

ואם כבר בנושא, הסאני היתה עדיפה על הכריזמה בכל פרמטר שאני יכול לחשוב עליו.

ונזכרתי גם בחיפושית (קלאסית) עם מספר דיפלומטי באזוה"ת הרצליה - בטח ברזיל או משהו. מנוע שקט הרבה יותר, בטח מוזרק או נוסע על אלכוהול מקני סוכר או משהו. לבנה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
לפני 22 שעות, yuvk כתב:

ונזכרתי גם בחיפושית (קלאסית) עם מספר דיפלומטי באזוה"ת הרצליה - בטח ברזיל או משהו. מנוע שקט הרבה יותר, בטח מוזרק או נוסע על אלכוהול מקני סוכר או משהו. לבנה.

כ כנראה זה האוטו שאני ראיתי גם. צבע קרם לבן נדמה לי.

לא זוכר את רעש המנוע אבל רוב הסיכויים שהיה שקט בגלל שזה היה אוטו חדש יחסית, חיפושית יוצרה עד איזור שנת 2000. כל המרווחים עדיין היו בטולרנס, קילומטרז' נמוך, אז הוא עבד שקט ולא כמו החיפושיות שאנחנו רגילים לראות שהן כבר אז היו באיזור 30 שנה על הכביש ויותר.

• רעיון טוב! 1

פורסם
בתאריך 26.7.2023 בשעה 14:52, yuvk כתב:

לא ברזיל, אלא מקסיקו.

שם החיפושית יוצרה עד 2003.

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...