Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין למכור רכב לפירוק, אבל למישהו שגר בשטחים (כמובן שהוא דואג לגרר והכל).

האם קיימת סכנה כלשהיא מהצד שלי? ברגע שאני מבקש להוריד את הרכב מהכביש עבור פירוק (האם ניתן לעשות את זה מעכשיו לעכשיו באינטרנט) - האם איכשהוא זה עוד מקושר לשם שלי ויכולים לבוא אליי בטענות? או שברגע שביצעתי את התהליך אין שום קשר בין הרכב אליי ומבחינתי שיעשה איתו מה שהוא רוצה

בנוסף - במידה ובאמת הרכב לא קשור אליי יותר, נגיד הבן אדם לקח את הרכב וסתם זרק אותו איפהשהוא (במקום שמפריע ברחוב נגיד) - למי בעצם המשטרה/עירייה פונה אם הרכב לא רשום על אף אחד כרגע?

פורסם

היא תפנה אליך אתה תראה כי מכרת את זה למחמוד מהשטחים סוף סיפור

לכן צריך להיות בינך לבינו הסכם מכר עם צילום תעודה מזהה שלו ושטר מכר.

כמובן אתה מודיע את כל המידע הזה למשרד הרישוי בעת הורדת הרכב מהכביש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בתאריך 13.10.2020 בשעה 13:34, ישה כתב:

כמובן אתה מודיע את כל המידע הזה למשרד הרישוי בעת הורדת הרכב מהכביש

ישה, אם הוא מגיע עם המידע הזה למשרד הרישוי בעת הורדת הרכב הם מתעדים אותו, או רק מורידים כרגיל? הרי לא ניתן להעביר רשמית בעלות לתושב שטחים...

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

למיטב ידיעתי מוחקים את הרכב ממרשם כלי הרכב אצלם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

למיטב ידיעתי, מכירת רכב לתושב השטחים דורשת תיאום ועדכון  מתאם תחבורה ביהודה ושומרון.

בעבר הנושא עלה בפורום, ופורסם מידע יותר מפורט כיצד הנושא מטופל מבחינת נוהל.

כיום אינני מצליח למצוא מידע רלוונטי, לכן ממליץ לפנות לקמ"ט תחבורה יו"ש ולברר לגבי הנושא.

מידע ליצירת קשר :

• דואר אלקטרוני     [email protected]
  • טלפון    074-7642929
  • טלפון נוסף   4943*
  • פקס    02-6599133
  • ימים ושעות מענה טלפוני

• 08:00-17:00

(פרטי יצירת קשר לקוחים מהאתר הבא :  https://www.gov.il/he/Departments/units/transportation_unit)

עריכה: עדיין אינני מוצא את המידע אליו אני מתייחס, אך מצאתי פוסט בו  ענו לנושא: העברת בעלות נעשית במנהלת התיאום והקישור בהתאם לאיזור מגוריו של הקונה. זה אינטרס של הקונה אחרת יכולים חעצור את הרכב במחסום ולהחרימו בטענה שהוא גנוב

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • תוכן חדש...