Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק ייעוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש לקנות רכב חסכוני ואמין, מודה שקצת פחות מבין בעולם הרכבים אז מבקש את עזרתכם

יש לי אולי אפשרות לקנות שברולט ספארק LT 1.4 , שנת 2017, 40 אלף ק"מ ,יד2 מפרטי במחיר די טוב

מחפש רכב בעיקר לנסיעות קצרות יומיומיות יחסית של 20-25 קמ ממוצע ביום

איך הרכב מבחינת אמינות? חסכוני? נותן תמורה למחיר?

אשמח לעזרה והמלצות או אי המלצות

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

Lt זאת רמת אבזור הנמוכה יותר, כדי לחפש לפחות lt+.

מעבר לזה הרכב הוא הזריז בין רכבי המיני, נוח יחסית עם צריכת דלק טובה, אני קיבלתי כ 1/16.5 בנסיעה לא חסכונית עם שני אנשים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קניתי לפני כשנה ספארק 2017 ltz.

אמין (אפס תקלות בינתיים), חסכוני, חזק יחסית (יותר מהפיקנטו וה i10).

ברמת הגימור שקניתי הרכב גם מאוד מאובזר.

בכללי מרגיש כאילו ושייך לסגמנט גבוה יותר.

אני מאוד ממליץ על הרכב.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

תסתכל הבדלי אזור ואיך ניראה הסלון בשניהם ותחליט.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 23 שעות, jinny17 כתב:

שלום לכולם

אני מחפש לקנות רכב חסכוני ואמין, מודה שקצת פחות מבין בעולם הרכבים אז מבקש את עזרתכם

יש לי אולי אפשרות לקנות שברולט ספארק LT 1.4 , שנת 2017, 40 אלף ק"מ ,יד2 מפרטי במחיר די טוב

מחפש רכב בעיקר לנסיעות קצרות יומיומיות יחסית של 20-25 קמ ממוצע ביום

איך הרכב מבחינת אמינות? חסכוני? נותן תמורה למחיר?

אשמח לעזרה והמלצות או אי המלצות

תודה רבה לעוזרים.

הספארק בקטגוריה שלו הוא בין הכי יקרים ותאמת שלא יודע למה הוא אומנם חסכוני בדלק אבל אין איזה אבזור טוב מאשר לאחרים לדעתי תוכל למצוא פיקנטו בשנתון יותר גבוה, יש לה שוק יותר טוב, מינימום הוצאות שוטפות וגם האבזור שלה טוב יותר. 

פורסם

במה בדיוק הפיקנטו יותר מאובזרת לעומת הספארק?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני כשעה, showndamty כתב:

הספארק בקטגוריה שלו הוא בין הכי יקרים ותאמת שלא יודע למה הוא אומנם חסכוני בדלק אבל אין איזה אבזור טוב מאשר לאחרים לדעתי תוכל למצוא פיקנטו בשנתון יותר גבוה, יש לה שוק יותר טוב, מינימום הוצאות שוטפות וגם האבזור שלה טוב יותר. 

לא יודע לגבי האבזור, דווקא לגבי המחיר ממה שראיתי לפחות בזמן האחרון ביד 2 השברולט נמכרת במחיר זול יותר. ספארק שנת 2017 נגיד תהיה שווה למחיר של פיקנטו או יונדאי I 10 בשנת 2016 ואפילו 15. בגלל המחיר הדי זול אז אני שוקל ללכת לכיוון הספארק

פורסם

לפי מה זאני רואה ביד 2 רמת האבזור הגבוה ltz לא יקרה מאשר הפיקנטו ex.

לספארק יתרון גדול בדמות מנוע חזק יותר.

פורסם

לדעתי כן, אני אהבתי וחושב שהתמורה שלה טובה.

פורסם

הייתה לי ספארק LT, הדבר היחידי שחסר לי היה, אולי, מחשב דרך סתם כי אני אוהב לשחק עם מד "צריכת דלק רגעית" בנסיעה.

מעבר לזה...נו, יש לי מסך מולטימדיה באוטו החדש, עדיין לא הכי משנה משהו. בכל מקרה היה יותר נוח לעבור בין שירים ותיקיות במערכת של הספארק, טאץ' בנסיעה זה מעפאן.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

היא לא...

אם תשווה את הדגם הבכיר של הספארק לדגם הבכיר של הפיקנטו המחיר דומה מאוד (מאות שקלים הבדל) והמפרט של הספארק עולה על הפיקנטו (משמעותית).

אבל על תבלבל את העדר עם עובדות.

• אהבתי 1

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...