Jump to content

jinny17

  • הודעות

    9
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של jinny17

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

0

מוניטין

  1. תודה רבה
  2. כן לזה התכוונתי, הספארק לא יותר יקרה ואפילו יותר זולה שורה תחתונה - כדאי לקנות ?
  3. לא יודע לגבי האבזור, דווקא לגבי המחיר ממה שראיתי לפחות בזמן האחרון ביד 2 השברולט נמכרת במחיר זול יותר. ספארק שנת 2017 נגיד תהיה שווה למחיר של פיקנטו או יונדאי I 10 בשנת 2016 ואפילו 15. בגלל המחיר הדי זול אז אני שוקל ללכת לכיוון הספארק
  4. האם רמת הגימור של LT עד כדי כך מפריעה?
  5. שלום לכולם אני מחפש לקנות רכב חסכוני ואמין, מודה שקצת פחות מבין בעולם הרכבים אז מבקש את עזרתכם יש לי אולי אפשרות לקנות שברולט ספארק LT 1.4 , שנת 2017, 40 אלף ק"מ ,יד2 מפרטי במחיר די טוב מחפש רכב בעיקר לנסיעות קצרות יומיומיות יחסית של 20-25 קמ ממוצע ביום איך הרכב מבחינת אמינות? חסכוני? נותן תמורה למחיר? אשמח לעזרה והמלצות או אי המלצות תודה רבה לעוזרים.
  6. תודה רבה לעוזרים, ירדתי מהפורד פיאסטה לא חשבתי שלחפש רכב יהיה כל כך קשה אני מעל לחודש מחפש ולא מוצא עדיין את האחת תקציב בגדול עד 45 אלף ש"ח אם תהיה מציאה אני אשים עוד 1000 2000 אני לא נעול ( על הפיאסטה דרש 41-42) בכל מקרה מחפש אוטו בעיקר אמין רצוי גם חסכוני בדלק, לא נעול על חברה או דגם מסויים.. הקטנות גם באות בחשבון דוגמת I10 פיקנטו אבל המחירים שדורשים עליהם הם די גבוהים ממה שראיתי. אשמח להמלצות ולעזרה, תודה!!
  7. הבנתי תודה רבה אשמח לעוד דעות ועזרה
  8. אם תוכל יותר לפרט? רשום שמהמנוע אוטומט תודה
  9. שלום לכולם אני קצת פחות מבין בעולם הרכב מעולם לא קניתי אחד (קבלה מהעבודה) וכנראה שהגיע הזמן אשמח לייעוץ לגבי קנייה של פורד פיאסטה מיד 2 פרטי שנת 2016 trend אוטומטי מנוע 1600 יש לציין שנסיעות יומיות שלי לא ארוכות סביבות 35 ק"מ ביום פלוס מינוס ומחפש רכב קצת יותר חזק מהמיני הרגילות דוגמת פיקנטו ו I10 הלכתי לראות את הרכב פעם אחת מראייה ראשונית הרכב נראה שמור ובמצב טוב כולל כשנהגתי עליו הנסיעה הייתה נעימה לגבי אמינות הרכב? הנוחות שלו? צריכת הדלק? בכללי איך התמורה לכסף? תודה רבה לעוזרים!!
×
×
  • תוכן חדש...