Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחפש רכב פרטי לא מיני 

בכיוון של מיני משפחתי/משפחתי

הכיוון שלי כרגע הוא i30,i35, אופל אסטרא ורנו קליאו

רציתי לשמוע עוד כיוונים וחוות דעת

איזה מינימום שנה ומקסימום ק"מ מומלץ לקנות

והאם רנו קליאו של השנים 2013-2017 לא אמין כמו שאומרים?

מתכנן ליסוע 70 אחוז עירוני

נסיעות קצרות בעיקר עד 12 אלף ממוצע בשנה

מחפש חיסכוני ואמין בעיקר

תודה לעוזרים

פורסם

לקליאו יש גיר רובוטי שהתחזוקה שלו לא זולה, ובדגמים הראשונים גם המנוע (ה-1.2) סבל מבעיות - היה לאחרונה שרשור בפורום הטכני לגביו, אתה יכול לחפש. אם רוב הנסועה שלך עירונית הייתי מוותר על הקליאו.

האסטרה (בייחוד גרסת הטורבו) פחות אמינה. היונדאי אמינות אבל לא חסכוניות.

אם אתה מחפש רכב מרווח, חסכוני ואמין בגודל שבין סופר מיני למשפחתית (ולא הרבה מעבר לזה) בתקציב הזה - טויוטה ספייס וורסו יכולה להיות תשובה טובה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
בתאריך 2.10.2020 בשעה 18:44, pooh-bear כתב:

לקליאו יש גיר רובוטי שהתחזוקה שלו לא זולה, ובדגמים הראשונים גם המנוע (ה-1.2) סבל מבעיות - היה לאחרונה שרשור בפורום הטכני לגביו, אתה יכול לחפש. אם רוב הנסועה שלך עירונית הייתי מוותר על הקליאו.

האסטרה (בייחוד גרסת הטורבו) פחות אמינה. היונדאי אמינות אבל לא חסכוניות.

אם אתה מחפש רכב מרווח, חסכוני ואמין בגודל שבין סופר מיני למשפחתית (ולא הרבה מעבר לזה) בתקציב הזה - טויוטה ספייס וורסו יכולה להיות תשובה טובה.

תודה רבה!

האם יש עוד עצות לרכבים והאם עדיף מליסינג?

פורסם

מיצובישי ספייס סטאר תתאים? נראית לי קצת קטנה מדי.

הונדה ג'אז גם יכולה להתאים, אם תוכל להעלות את התקציב תוכל לחפש אחת מ-2015 (הדור הקודם) שכבר מגיעה עם בטיחות אקטיבית.

לגבי רכישה מליסינג יש מגוון דעות. היתרונות הם זמינות של הרבה רכבים במקום אחד, אחריות (חלקית ומוגבלת, אבל עדיין) ואפשרויות מימון נוחות (אבל לאו דוקא מאוד זולות). החסרונות הם שהרבה רכבים נשמרו וטופלו בצורה פחות טובה, הדגמים הנפוצים בליסינג יכולים להיות פחות מאובזרים מאלו של השוק הפרטי, ובתקציב שלך תמצא רק מכוניות מיני (או דגמים פחות פופולאריים). השאר כנראה יהיו יקרות מדי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...