Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב שלנו פגע קלות פגוש לפגוש ברכב צד ג' (רכב ליסינג) תוך כדי חניה. הפגוש של רכב צד ג' היה שבור ומלא שפשופים מה שלא איפשר לנו לעמוד על מידת הנזק שגרמנו. הנהג של הרכב הודה בפנינו שהפגוש היה שבור אבל מיהר לתקן את הפגוש ולהגיש תביעה על מלא הנזק לחברת הביטוח שלי. התמונות של הנזק לא תאמו את האירוע כפי שדווח לכן חברת הביטוח דחתה את התביעה. בנתיים בעל הרכב הודה שהיה נזק קודם וכרגע חברת הליסינג של צד ג' דורשת ממני 1350 שקלים על הנזק שגרמתי לכאורה לפגוש. ההסבר הוא שאם שיפשפתי את הפגוש אז לפי הערכת שמאי תיקון של שפשוף כזה במידה ולא היה נזק קודם היה מצריך פירוק של הפגוש וצביעה שלו. 

השאלה שלי היא אם זו הדרך להעריך נזק לפגוש שבור שהוא לא בר תיקון או שבמקרה הזה היה אפשר להתסתפק בפיצוי על תיקון מקומי, או על פיצוי חלקי.

האם 1350 ש"ח זה פיצוי סביר בנסיבות הללו? 

פורסם

אבל כיוון שהיה נזק קודם אין להם מה לתבוע אותך

הנזק הנוכחי נבלע בנזק הקודם אלא אם יוכח שבגלל הנזק הנוכחי היה חובה לתקן את הנזק הקודם גם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא הבנתי, חברת הליסינג של צד ג' דורשת ממך אישית את הכסף?

הביטוח שלך כבר מעורב בזה גם ככה, תשלח אותם לביטוח ושהם ישברו את הראש

פורסם

אקדים ואומר שאין לי מושג העלויות.

אבל אני כן יודע שבאחריותך להשיב את המצב לקדמותו, קודם לאותו שפשוף.

אם השבת המצב דורשת צביעה מחדש, עד כמה שידוע לי אין יכולת לבצע "צביעה נקודתית", אלא נדרשת צביעת כל החלק (למרות הפגיעה הקטנה, כנראה מטעמים של התאמת גוון).

אז ככל שהעלות היא רק בגין צביעת כל הפגוש, נראה לי שהדרישה מוצדקת.

האם את הדרישה היו אמורים להעלות בפניך? לטעמי לא, אלא מול חברת הביטוח, שכבר החלה, עד כמה שהבנתי, טיפול במקרה.

פורסם

נניח שהשתתפות העצמית שלו 1500 ש"ח והנזק נמוך מזבה חברת הביטוח שלך שולחת את הנפגע אליך ישירות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה לכל המגיבים. אכן מרגע שסכום התביעה ירד ל 1350 שקלים זה כבר לא אירוע ביטוחי כי זה נמוך מההשתתפות עצמית. 

• תוכן חדש...