Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי במרתון טבריה, עשרות אלפים השתתפו לא בדקו כלום, אפילו לא מדגמית.

כל ההנחיות האלה זה עבודה בעניים, לאנשים נימס.

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

@korolaהסיפור של הדבקות בתוך משק הבית מאוד לא צפוי, עוד לפני החיסון, ובודאי אחריו, רואים משפחות שבהן רק אחד מבני הבית נדבק ואחרים לא.

@vadim6385צריך לחזור לשרשור הואגיו ולאותה תקופה לשרשור הנוכחי. תשובות מובטחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@Electronסיפור המרתון לא רלוונטי. ארוע ספורט בשטח פתוח - שתי סיבות לשחרר מכל התווים. ואם מישהו רץ כאשר אינו כשיר (למשל כשיש לו חום ) זו בעיה של חוסר אחריות אישי. אני מניח שצוותי הרפואה בשטח ממוגנים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 26.11.2021 בשעה 15:47, garicho כתב:

@sperial, מה דעתך על זה:

https://www.thecardiologyadvisor.com/home/topics/acs/acute-coronary-syndrome-acs-biomarkers-mrna-covid19-vaccine/

The risk of developing acute coronary syndrome (ACS) significantly increased in patients after receiving mRNA COVID-19 vaccines

As a result, the 5-year ACS PULS risk score increased from 11% to 25%. By the time the report was published, changes had persisted for 2.5 months or more after the second vaccine dose.

מעורר דאגה אמיתי או להד״מ?

טוב. אז התגובה שלי הבהרתי שמדובר  במשהו מוזר. אבל ככל הנראה שהוא גרר לא מעט רעש של מתנגדי חיסונים, מצד שני, הפרסום כנראה לווה באזהרות, ומתברר:

1. המפרסם הוא מישהו שמקדם כל מיני דיאטות, כנראה מוזרות. הפרסום עצמו לווה "ביטוי של דאגה".

2. המדדים שבדק הם מדדי דלקת. הוא מדד אותם רק פעם אחת, לא בדק כיצד השתנו עם הזמן. הוא גם לא בדק קבוצת ביקורת. אז כיוון שחיסון מיועד לדרום תגובה חיסונית, ולכן גם עליה במדדי דלקת, ההתייחסות של המבקרים לפרסום הזה קטלנית ביותר.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 13 שעות, sperial כתב:

סיפור המרתון לא רלוונטי. ארוע ספורט בשטח פתוח - שתי סיבות לשחרר מכל התווים.

הארוע היה תחת תו ירוק.

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

מעניין האם הוא עמיד כעת בפני האומריקון? חחח

image.thumb.png.ea584bab962c03e6f3db35936517a566.png

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הוא לא צריך WIFI, הוא בעצמו משדר ואנטנה של דור 6 (אל תבקשו פירוט איפה האנטנה)

• מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

העיקר שעכשיו הוא גם שותף לפשע. סקרן מה יגידו הרשויות ובית המשפט על ההתחזות.

פורסם

ספריאל אתה מתרגש? החיסון הרביעי בדרך.

באיזה מספר לדעתכם יפסיקו להציג את זה כמשהו שמחליטים עליו כאילו בהפתעה, וזה פשוט הופך לנורמה עד שימציאו משהו שעובד באמת?

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

באיזה מספר לדעתכם יפסיקו להציג את זה כמשהו שמחליטים עליו כאילו בהפתעה

כשיבינו שההתנהלות הזו יוצרת מתח (חרדה?) מיותר בציבור ומשחק לידם של מתנגדי החיסונים.

הבינו כבר שהחיסון יעיל לחצי שנה, אז זה מובן מאליו שכל חצי שנה צריך לחדש אותו. אין פה שום הפתעה.

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם

אז עכשיו זה פחות מחצי שנה. אופס, כך יצא.

העיקר סיפרו לנו פה סיפורים שבשלישי זה תופס. עכשיו זה בטח יתפוס ברביעי. או בחמישי. בשישי אבל בטוח זה יתפוס (השישי זה בערך באמצע יוני).

וחלק מהאוכלוסיה ירוצו להתחסן, בזמן שחלק יוותר על התענוג, וחלק יותר בעייתי יהיה הגורם לזה שמענישים את מי שלא רוצה את הרביעי (או הבוסטר השלישי שלא עובד).

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 11.12.2021 בשעה 10:27, hwgeek כתב:

מעניין האם הוא עמיד כעת בפני האומריקון? חחח

image.thumb.png.ea584bab962c03e6f3db35936517a566.png

נראה לי שאחרי 10 זריקות, אם הוא שורד את כל התופעות לואי הוא נכנס לקטגוריית "מחלים" ולא "מחוסן".

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 44 דקות, יבגניפ כתב:

ספריאל אתה מתרגש? החיסון הרביעי בדרך.

באיזה מספר לדעתכם יפסיקו להציג את זה כמשהו שמחליטים עליו כאילו בהפתעה, וזה פשוט הופך לנורמה עד שימציאו משהו שעובד באמת?

אחרי שאת ה2 הראשונים רצתי לעשות איך שיצא כמו ילד טוב, מה אני אגיד לכם, הרבה מהסביבה הקרובה שלי לא מחוסנת וזה לא מונע מהם לעשות כלום כי לא בודקים כלום. יציאות/תו ירוק אני עדיין משתמש במקורי שלי והם ממציאים סיפורים ונכנסים לכל מקום פאבים הופעות מסעדות בכל הארץ. עוד לא סורבתי. את ה3 לא עשיתי כי הייתה לי הרגשה שזו רק ההתחלה ואני מסרב עקרונית לעשות חיסון כל 4-6 חודשים, במיוחד כשלא מתחשבים באף מצב פרטני של אף אחד ורוצים שכולם ילכו להתחסן. 

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

די להיות שליליים, אנחנו כבר מתקרבים לסוף.
דווקא הולך להיות מעניין,  מחלימים מוגנים כנראה יותר טוב ממחוסנים (לא מגלים את זה בפומבי).
בגל האחרון , דווקא ההתנהלות של בנט הוסיפה הרבה מחלימים.. וזה יצא טוב בסופו של דבר.

להגנה של החיסונים יש 3 רמות, הגנה מהדבקה, הגנה מתסמינים והגנה ממחלה קשה, מה שחשוב זה הגנה ממחלה קשה וממוות. 

כרגע למרות שיש הרבה מחוסנים שנדבקו בזן החדש רק אחד חולה קשה והוא דווקא לא מחוסן.

אז הגל הבא אולי יהיה גדול , אולי יהיו הרבה חולים גם בקרב המחוסנים שיתרמו להגברת הגל.

אבל חולים קשה בבתי חולים יהיו רובם לא מחוסנים.  

מצחיק שמדברים רק על ה 8000 שמתו בשנתיים האחרונות מקורונה. אבל במקביל מתו גם 110,000 אנשים נוספים במדינת ישראל בשנתיים האחרונות. 

כל שנה מתים כ-15,000 ניצולי שואה.  אולי הגלים יהיו גדולים יותר אבל הנזק שהם עושים הולכים ונהיים קטנים יותר.
בסופו של דבר נגיע לגל גדול ששוטף את הכל.... ואז הקורונה תיעלם. 

לדעתי אנחנו יותר קרובים לסוף מאשר להתחלה. 

וכן, אני מכיר את תופעות ארוכות הטווח של הקורונה, כן החיים מסריחים , אני יודע.. אין מה לעשות.
החיים זאת מחלה כרונית שבסוף מתים ממנה. 

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...