Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

הטרמפיסט כבר פה.

השאלה לא אם הוא פה, אלא כמה הוא מסתובב פה ברחובות...

זה בדיוק מה שהגדרת מדינות אדומות אמור לשרת - אתה יכול לטוס, אתה יכול לחזור, תשב בבידוד בבית עד שתפלוט את הווריאנטים שלך בבית שלך

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 8 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אה וגם לא לצלם את הבית של ארדואן בקטע מוגזם ואז להגיד שאתה ממודיעין (ובטח איזה טורקי אהבל השתמש בגוגל טרנסלייט ובחר את התרגום Intelligence למודיעין)

אני רק יביא את המצלמה הטלסקופית שלי אולי זה יעבור טוב

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כנראה שישראל לא לבד בגישה של תגובה להתפרצות והחמרת מגבלות. תחשוב על אוסטריה שהטילה חובת התחסנות וגרמניה ששוקלת הטלת חובה כזו, על החמרת ההגבלות באיים הבריטיים, אפילו על הולנד, שעד כמה שהבנתי פתרה את בעיית העומס בבתי החולים על ידי העברת חוליםמלטיפול בגרמניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

כנראה שישראל לא לבד בגישה של תגובה להתפרצות והחמרת מגבלות. תחשוב על אוסטריה שהטילה חובת התחסנות וגרמניה ששוקלת הטלת חובה כזו, על החמרת ההגבלות באיים הבריטיים, אפילו על הולנד, שעד כמה שהבנתי פתרה את בעיית העומס בבתי החולים על ידי העברת חוליםמלטיפול בגרמניה.

ועכשיו כל המתנגדים יחזרו ארצה כי מחייבים אותם להתחסן במדינות אירופה.. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

זה מה שנקרא overshoot,  אני לא חושב שהאומיקרון לא אמיתי ,  

אבל עזבו , תנו לו לשרוף את האוכלוסייה,  אחלה וירוס. 

כל מי שלא מיישר קו עם העדר (מתחסן) ובוחר לעצמו דת אחרת (מתנגד לחיסונים) מדולל.

הבעיה שהוירוס הזה לא באמת מדלל.

לדעתי מדינות אירופה נוקטות בצעדים דומים למה שישראל נקטה בגל הראשון,  איזה מגוחך עכשיו זה יהיה אם יסגרו אותנו ל 100 מטר מהבית 

פורסם
לפני 6 דקות, korola כתב:

לדעתי מדינות אירופה נוקטות בצעדים דומים למה שישראל נקטה בגל הראשון,  איזה מגוחך עכשיו זה יהיה אם יסגרו אותנו ל 100 מטר מהבית 

אין לי בעיה עם זה אבל בהחלט יהיה שמח פה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, korola כתב:

איזה מגוחך עכשיו זה יהיה אם יסגרו אותנו ל 100 מטר מהבית 

הלוואי.

מתגעגע לתקופה של הסגרים והשקט.

לא צריך ללכת לחתונות וימי הולדת,תענוג.

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 17 שעות, David32 כתב:

אסור לטוס למדינות אדומות.

אבל אתה לא תטוס למדינה אדומה כשהיא אדומה, אלא מה שיקרה (וסביר שיקרה) זה שאתה תטוס, ואז המדינה תהפוך לאדומה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 23 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אבל אתה לא תטוס למדינה אדומה כשהיא אדומה, אלא מה שיקרה (וסביר שיקרה) זה שאתה תטוס, ואז המדינה תהפוך לאדומה.

ומה אם אתה בביקור משפחה בישראל, ופתאום הופכים את המדינה שאתה גר בה לאדומה? אז אתה תקוע בישראל.

די, מספיק. כל הסיפור הזה של מדינות כתומות/אדומות צריך להפסק. בדיקות, אוקיי. בידוד עד שמגיעה תוצאת הבדיקה מהשדה, בסדר. אבל פה צריך לעבור הקו.

פורסם

אתה לא תיתקע בישראל, כי ועדת חריגים ואני לא מאמין שלא יאשרו לישראלי שחי בחול לחזור למדינה האדומה 

אחרי ביקור בארץ. 

השאלה אם אין לך אזרחות/תושבות במדינה שאתה חי בא, אז האם תיקח סיכון להגיע לביקור בישראל ולגלות שהם לא מאשרים כניסה של ישראלים?

פורסם
לפני 6 דקות, korola כתב:

השאלה אם אין לך אזרחות/תושבות במדינה שאתה חי בא, אז האם תיקח סיכון להגיע לביקור בישראל ולגלות שהם לא מאשרים כניסה של ישראלים?

לרוב אפשר להיכנס עם אישור שהייה 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, garicho כתב:

ומה אם אתה בביקור משפחה בישראל, ופתאום הופכים את המדינה שאתה גר בה לאדומה? אז אתה תקוע בישראל.

די, מספיק. כל הסיפור הזה של מדינות כתומות/אדומות צריך להפסק. בדיקות, אוקיי. בידוד עד שמגיעה תוצאת הבדיקה מהשדה, בסדר. אבל פה צריך לעבור הקו.

וועדת חריגים כנראה תאשר לך לצאת חזרה למדינת המקור שלך.

הרי החשש שלהם הוא לא שאתה תיקח ווריאנט מפה לפולין, לא אכפת להם מזה. אכפת להם שלא תביא את הווריאנט מפולין לפה.

לכן מקסימום וועדת חריגים תאשר לך לטוס חזרה לפולין בתנאי שאתה לא חוזר לישראל נניח בחודש הקרוב או משהו כזה.

אבל בגדול - עכשיו כל טיסה כלשהי היא סיכון מסוים שדברים ישתבשו ותתקע באיזשהו מקום

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בגל  הראשון לא הבינו יותר מידי, ועדיין לקח לוירוס כמה חודשים להתפשט לכל המדינות השונות.

היום,  בידודים , בדיקות לפני טיסה אחרי נחיתה והכל .. ועדיין תוך שבועיים מהרגע שגילו את האומיקרון פתאום כל המדינות מגלות אותו.

אז כל התיחכום והבדיקות לא ממש עוזרות למנוע את התפשטות הוירוס,  אז מדברים על לעכב ?
מה זה אומר לעכב? 
לתת למדינות אחרות להתגלח על המוטיציה החדשה , לתת להם להבין מה המשמעות והעיכוב יעזור לנו להתמודד יותר טוב מהם.

בדיוק כמו הבדיחה של הישראלי והיפני שמטיילים בג'ונגל ושומעים נמר.

הישראל מיד מחליף את נעלי הליכה לנעלי ריצה ומוריד את התיק ועוד כמה שכבות בגדים.

היפני המום ושואל בתמימות  "אתה באמת חושב שתוכל לרוץ יותר מהר מהנמר?"
הישראלי עונה "אני רק צריך לרוץ יותר מהר ממך" 

בקיצור, לא תמיד צריך לחפש את האמת הטוטאלית בכל המשחקים , מדינות אדומות , כתומות, בידודים , חיסונים, בדיקות.

הם לא יגרמו לנו להתחמק או לרוץ יותר מהר מהנמר, אבל אנחנו אולי נצליח לרוץ יותר מהר מאירופה ואז לחטוף קל יותר. 

ואולי לא, אולי כל המשחקים האלה בסופו של דבר לא יעזור וסתם בסוף נחטוף אותו דבר כמו שהיינו חוטפים בלי כל העיכובים

• תוכן חדש...