Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 55k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

אשתי ואני מצפים בעוד כמה חודשים לילד והיינו שמחים לרענון בגזרת הרכב.

כרגע אנחנו עם סקודה סיטיגו 2014 שעוד קניתי לפני שעברנו לגור ביחד. שירתה אותנו נאמנה אבל אנו זקוקים למשהו הרבה יותר גדול עכשיו.

לאשתי וש קיבעון עם זה שתא המטען חייב להיות גדול והרכב טיפה גבוה. הנסיעות שלנו בחלקן הארי הינן עירוניות, מידי פעם מרחיקים לכת מחוץ לעיר.

הסתכלתי מקרוב על הפיאט טיפו שנראית כתמורה מאוד טובה למחיר אבל היא די מזהמת ולא הכי בטיחותית. כמו כן אני שמתי את העין על קיה פורטה. כמובן שאשמח להצעות נוספות של חכמת ההמונים. השננתונים שבחנתי הן 2016-2017 פלוס מינוס 55 אלף, אולי אני לא הכי ריאלי וצריך לרדת בשנתונים...

הבעיה הכי גדולה שאני נתקל בה היא שרוב ההיצע הרכב של יד 2 הוא רכבי ליסינג במקור. האם זה כזה קריטי שהרכב אינו יד פרטית אלא ליסינג? בהנחה והכל בסדר בבדיקה אני רק מוותר על אחוז ירידת הערך בגלל מקוריות הרכב? חשוב לציין שאני מאוד מעדיף לקנות ממגרש טרייד אין כזה או אחר.

תודה מראש לכולם!

עריכה אחרונה על ידי user_name
  • תוכן חדש...