Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסטנג - Ecoboost Premium Vs Fastback V6 - עזרה לפני קנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מעוניין לרכוש מוסטנג. התקציב לרכב הוא 180 אלף שח, מתלבט בין האקובוסט פרימיום ו - fastback V6.

אין תעדוף מסויים בבחירה, אלא המכלול המלא של הדגם הוא שישפיע, intirior extirior, מנוע, כוח, נוחות וכו.. הייתי שמח לשמוע הכל, שפכו כל פיסת מידע שיש לכם בנושא.

אני מתלבט בין שני הדגמים האלו ורוצה לבצע קנייה חכמה, אשמח לשמוע את היתרונות והחסרונות של כל דגם.

עריכה אחרונה על ידי Sagiv1234
פורסם

אני חושב שהפסיקו לייצר את ה v6. האקובוסט מהירה יותר של מודרנית יותר ממנוע v6, שעיקר המכירות שלו היו לחברות השכרה.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

פורסם
לפני 2 שעות, guy.a כתב:

אני חושב שהפסיקו לייצר את ה v6. האקובוסט מהירה יותר של מודרנית יותר ממנוע v6, שעיקר המכירות שלו היו לחברות השכרה.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

מלבד מהירות, ראיתי שהinterior של הV6 נשאר הרבה מאחור ביחס לאקובוסט פרימיום.

אשמח לחוות דעת נוספות, ומפורטות הרבה יותר. אני רוצה להגשים חלום ורוצה להיות בטוח בבחירה שלי.

פורסם
לפני 41 דקות, אסטון מרטין כתב:

אם כבר להתפשר על אמריקאית למה לא v8? מה ההפרש במחיר?

V8 זה הGT premium לא? מחוץ לתקציב 🙂 התקציב כרגע הוא עד 180, גג גג 190

• תוכן חדש...