Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקעה במניות / בורסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי סכום כסף שאני מייעד להשקה במניות / בורסה. האם יש המלצה על אתר או אפליקציה שדרכה אני יכול לנהל את כל האופרציה הזו? 

- לקנות

- למכור

- לראות טרנדים תקופה אחורה

- כלים אחרים?

יהיה נחמד אם גם תהיה אופציה של Demo, ז״א תחילה להשתמש בכסף ״לא אמיתי״ כדי להתנסות, אבל זה לא Must have.
אשמח גם במידה ויש קישורים לעמודים שמסבירים ונותנים רקע על השקעות בבורסה.

תודה.

פורסם

+1 לסולידית, הייתי מתחיל שם וממשיך עם קבוצות הפייסבוק ידע שווה כסף ונינג'ה פיננסית.

קודם כל תקרא, תלמד תפנים ואז תתחיל :) שיהיה המון בהצלחה, והכי חשוב פסיכולוגיה של משקיעים 😆

פורסם

בתור משקיע מתחיל אחד הדברים החשובים להבחין ביניהם הם ״הימור״ ו״השקעה״. אני ממליץ שבקניית מניות הראייה שלך תהיה לטווח הארוך ולא לקצר אפילו שזה מפתה מאוד.

אין לי פלטפורמה להמליץ לך כי אני משתמש בפלטפורמה אמריקאית - SCHWAB.

בהצלחה!

• אהבתי 1

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יש לי שאלה - יש דבר כזה לקנות מניות ללא עמלה חודשית? ידוע לי על עמלה בעת הקניה והמכירה, אבל יש משהו שפשוט קונים ושוכחים? ראיתי כל מני טבלאות השוואה ובכולם יש עמלות חודשיות וזה קצת הוריד אותי מהנושא

פורסם

זה כבר עניין של איפה חשבון ההשקעות שלך, בחשבון השקעות שלי ושל אשתי אנחנו לא משלמים תשלום חודשי למשל... (זה עניין של משא ומתן בגדול, בדיוק כמו בחשבון בנק)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אם בחשבון יש לך 50,000 ש"ח לא תצליח להתמקח על כלום.
אם בחשבון יש לך 500,000 יהיה על מה לדבר.

(אגב, תחשוב שלבית השקעות אין הרבה איפה להרויח עליך - עמלות חודשיות, אולי עמלות המרת מט"ח אם אתה ממיר, נראה לי שזהו בגדול, לכן לא תמיד קל לקצץ עמלות)

• תוכן חדש...