Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה בכיכר תנועה (סובה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכביש 5714 ליד בת חפר יש כיכר דו נתיבית שאנשים משתמשים בה כמו שצריך דווקא.

זה תלוי באזור, אם תיסע לחדרה אנשים כבר לא יידעו להשתמש בכיכר דו נתיבית.

לפני הכיכר הייתה צומת מתומררת ומלא פקקים בעיקר בגלל אנשים פחדנים מידי שמחכים יותר מידי זמן או שלא יודעים להשתמש בנתיב השתלבות שאפשר לחכות בוא.

פורסם

האמת היא שנתיבי ההשתלבות הקצרים האלה בפניה שמאלה מסוכנים מאד, הם קצרים וקל לגלוש לנתיב בו התנועה זורמת במהירות בינעירונית מלאה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסתכל היטב, במיוחד על הכניסה מימין, אבל גם על הסימון בתוך המעגל, ותבין שמדובר במעגל סופר בעייתי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@danniel

תן לנו לינקים למעגלי התנועה עצמם, אחרת אנחנו מדברים סתם באוויר.

שים לב שברוב מעגלי התנועה הרב נתיביים שאני נתקל בהם, היציאה מותרת אך ורק מהנתיב החיצוני בלבד (בלי תלות אם אתה יוצא ביציאה ראשונה, שנייה וכו')

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אכן, מעגל התנועה המפורסם בעולם.

כן זה עם וידיאוhttps://www.wired.com/2016/08/brilliant-sorcery-englands-7-circle-magic-roundabout/

• תוכן חדש...