Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לצערי הרכב של אבי היקר,היה מעורב בתאונה אתמול לפנות ערב.

רכב מסחרי נכנס בו מאחור מעט אחרי הצומת של גשר פז בחיפה והוא הועף למרחק של 2-3 מטר.

לו ולנוסעת איתו (אשתו) שלום ב"ה והם לא פונו לבית חולים.

יש מצלמת דרך ויש סרטון מצורף- אנסה להעלות אותו אם אין תקלה.

ממבט חטוף לכאורה הפגיעה לא היתה נראית רצינית  (טמבון,תיקון תא מטען ופנס) - תמונה 1 מצורפת.

הרכב ממשיך להתנהג ולנסוע כרגיל ללא סטיות/שמיניות וכאלו.

אבל,יש דבר אחד שמאוד מדאיג אותנו והיא פגיעה בפח האחורי של הרכב - מצורפת תמונה 2 (התחתונה יותר) והחשש הגדול של אבא,שמדובר בפגיעת שילדה שעלולה להוריד את הרכב מהכביש.

כיוון שהרכב נקנה רק לפני חודש והוא יחזיק בו לפחות עוד 6 -5 שנים אז גם אם זה קצה שילדה או תיקון אמבטיה ופח אחורי אז אם הרכב לא ירד מהכביש הוא יעדיף להישאר איתו.

אבא כמובן דיווח לסוכן הביטוח בהודעה טלפונית היום בבוקר להמשך טיפול.

מעבר לכך בנימה אישית אותי זה תסכל- רדפתי חודש וחצי בהרבה מגרשים בצפון ונלחמתי עד שהשגתי לו את הרכב ועכשיו קרה מה שקרה.

רק ראיתי את התמונות בוואטסאפ לפני שראיתי את הרכב ופשוט התפרקתי.

IMG-20200803-WA0065.jpg

20200803_195758.jpg

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הטוב?: אל דאגה - הרכב לא ירד מהכביש.

הרע:  הפגיעה אינה פגיעה קלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

מננל מחלקת פחחות במוסך ההסדר שנשלחנו אליו (גזית) אמר,שאין פגיעת שילדה אבל, יש תיקון קטן (או שלא) לרצפה האחורית וכל התיקון יארך 3 ימי עסקים (אופטימי הבחור).

אני חושב, שעד שלא יפרקו טמבון אחורי אי אפשר לדעת באמת את גודל הנזק ומשמעותו אם כי,

ברור שיש משמעות סחירותית ומניסיון של רכב דומה אבל ישן יותר (איתמר שהיתה לו כזו אבל משנה ודגם אחרים) סביב ה 20-30% וביקשתי מאבא שלי לדבר על זה עם השמאי,שאמור להגיע בחצי שעה הקרובה למוסך.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...