Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid

פוסטים מומלצים

על מצע סמולינה ומרים אותה לטאבון עם המרדה הגדול.

  • אהבתי 2

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

 

 

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@yuval1111

אתה לא מקמח את המשטח עם סמולינה? 

 

 

מישהו כבר רכש את הנינג'ה אובן לפיצות? 

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=101384&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwmrqzBhAoEiwAXVpgorWalAA43WZvocAxFWvIS6Lx4E7SiNKQwV_wosXdFoggtDEgfuofVhoClGYQAvD_BwE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 שעות, shimta כתב:

 

לנינג'ה יש מוצרים מצוינים,

אבל הנ"ל נראה כמו חיבור מאולץ של כמה מכשירים עם תוצאה מאכזבת,

גם בסרטון פרסומת, המאפים (בניגוד לבשר) נראים חיוורים וההשחמה שלהם לא משהו.

 

 

 

-

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פותח את הפיצה על שולחן מתקפל (שעליו נמצא גם הטאבון), מקומח בסמולינה, חלק מהפתיחה על השולחן וחלק בהחזקה של הפיצה, אחרי שמסיים להכין אותה (רוטב, גבינה ותוספות) מכניס את המרדה מתחת לפיצה (מקמח גם אותה בסמולינה) ומותח אותה קצת על המרדה לפני שמכניס לטאבון.

מקווה שהיה מספיק ברור… אחפש סרטון אם לא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...