Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid

פוסטים מומלצים

  • חברי המעגל הראשון
לפני שעה, method כתב:

חזרתי מנאפולי והיה לי טעים.

 

באופן מפתיע המרגריטה הייתה הכי טעימה לי.

 

המחירים נעים בין 4יורו למרגריטה, עד כ 8-10יורו לכל מיני מיוחדות. הפיצות נורא דקות 😻

 

המוזרים האלה(😁) אוכלים פיצה עם סכין ומזלג, ולא חותכים פיצות למשולשים... 

 

IMG_7712.jpeg

IMG_7209.jpeg

IMG_7132.jpeg

 

יאמי, נראה פיצוץ.

אני עכשיו בדיוק בטורינו אבל לא אכלתי בטיול הזה פיצה בכלל, כי זכרתי שכל פיצה שאכלתי צפונית לנאפולי איכזבה אותי כשהשוויתי (אכן מרגריטה הכי טובה, שאכלתי אי פעם) אז הפעם כבר לא ניסיתי...

לפני 13 שעות, Morningstar כתב:

משהו שאני ממש רוצה לשנות זה הצמיגיות של הפיצה - אני מנסה להוציא פיצה יותר קראנצ'ית (גם באמצע) ופחות נאפוליטנה כזו.

 

הלו הלו, מה יש לך נגד נאפוליטנית, הפיצה שלך נראית מיליון דולר, הלוואי עלי לאכול כזו בארץ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, flytomars כתב:

הלו הלו, מה יש לך נגד נאפוליטנית, הפיצה שלך נראית מיליון דולר, הלוואי עלי לאכול כזו בארץ

אני רוצה משהו בסגנון הזה

 

Post image

  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • 4 שבועות מאוחר יותר ...

עשינו היום שוב פיצה על המנגל. הפעם הגיעו המגשים ששמנו על האבן שמוט ולא היה צריך קומבינות של נייר אפיה. דבר ראשון חיממנו את המנגל עם האבן למקסימום ואז החלשנו את המנגל לכ 225 מעלות ושמנו את הפיצות עם המגשים על האבן.

יצא ממש מעולה, גם בקושי מוציא עשן, מתאים מעולה למרפסות.

 

IMG_20221216_135933.thumb.jpg.bdb4fcceff28167c199c18adf6883f78.jpg

 

יש גם פיתה עם זעתר. השתמשנו בממרח זעתר של שופרסל עם תוספת שמן זית. להיט.

IMG_20221216_135520.thumb.jpg.9d3b85d80baf1c97e23ba2f00c582400.jpg

 

 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • שבועיים מאוחר יותר ...

לקראת השנה החדשה החלטתי להתפנק במיקסר ולהפסיק ללוש עם הידיים.
מהר מאוד הסתבר שלמצוא מיקסר טוב זאת חתיכת משימה... רוב המיקסרים בארץ בתקציב "ידידותי" של עד 1000 ש"ח, אלו מותגי מדבקה עלומי שם שחסר עליהם מידע באינטרנט.
ואז מצאתי שבדיוטי פרי מוכרים את ה"איפון של המיקסרים" KITCHEN AID סדרה K, בסה"כ 200$.
שתבינו, מדובר במיקס הכי נמכר בארה"ב שמיוצר כבר 60 שנה כמעט ללא שינויים, מחירו בארה"ב בדר"כ באזור ה300$ והוא נחשב לסוס עבודה שמשמש גם למתרות עסקיות וגם אצל טבחים פרטיים.

https://shekem-df.co.il/small-appliances/mixers11/290157.html

אז אם אתם מחפשים מיקסר אני חשוב שזאת העסקה הכי טובה בשוק וחבל לבזבז כסף על משהו אחר כאשר ב700 שקל אפשר לקנות מיקסר טוב כמו הKITCHEN AID.

  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאמא קניתי את הבוש שיכול ללוש בצק ענק בפחות מ1000 שקל בתקופת הקופונים: יכול ללוש 2KG קמח!

image_1

  • אהבתי 1

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למי שאין טאבון ועובד עם תנור ביתי, יצא לי לנסות בפעם הראשונה פלטת פלדה במקום אבן.

זמן ההכנה מהיר יותר והתחתית פריכה יותר, בגלל שזמן ההכנה מהיר- זה גם מונע מצב שבו הפיצה יותר מדי זמן בתנור והגבינה מתחילה "להזיע" שומן החוצה. הזמנתי, אדווח עם תוצאות בקרוב.

  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, Gavrik כתב:

לקראת השנה החדשה החלטתי להתפנק במיקסר ולהפסיק ללוש עם הידיים.
מהר מאוד הסתבר שלמצוא מיקסר טוב זאת חתיכת משימה... רוב המיקסרים בארץ בתקציב "ידידותי" של עד 1000 ש"ח, אלו מותגי מדבקה עלומי שם שחסר עליהם מידע באינטרנט.
ואז מצאתי שבדיוטי פרי מוכרים את ה"איפון של המיקסרים" KITCHEN AID סדרה K, בסה"כ 200$.
שתבינו, מדובר במיקס הכי נמכר בארה"ב שמיוצר כבר 60 שנה כמעט ללא שינויים, מחירו בארה"ב בדר"כ באזור ה300$ והוא נחשב לסוס עבודה שמשמש גם למתרות עסקיות וגם אצל טבחים פרטיים.

 

אז כנראה שרק אנחנו הצלחנו להרוס Kitchen Aid אחרי לא יותר מעשר פעמים שהיה בשימוש. המנגנון שתופס את החלק המתפרק שלש נתקע ולא ניתן לחבר את החלק שלש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון
לפני 7 שעות, Gavrik כתב:

שמיוצר כבר 60 שנה כמעט ללא שינויים

זה מה שהם רוצים שתחשוב ....

- ב 1986 (לפני 36 שנים [נכתב בשנת 2022]) הבעלות עברה מחברה רצינית - Hobart שהתיחסה למותג kitchenaid הביתי באותו כובד ראש שהתיחסה למוצרים התעשייתיים שלה, לחברת Whirlpool והמשך הספור ידוע.

- כולל העברת יצור לסין שבפני עצמה גרמה לנפילה עצומה באיכות.

- השם שלהם בארה'ב מתבסס על תקופת הובארט ועל העובדה ששם האחריות היא כזו שאם הוא מתקלקל, אתה פשוט מקבל חדש.  אז פחותאכפת לאנשים שהוא מתקלקל.  והוא מתקלקל.

 

יש לקיצנאייד בכל מקרה שני קווי מוצרים :

- "ראש מתרומם" tilt head באין סוף צבעים וגדלים.  זה הליין הפחות איכותי והיותר נפוץ.  אם אתה מתעסק בעיקר בבצק ללחמים - אל תקנה.  להקצפות ובצק בחוש הם מעולים.

- "קערה מתרוממת" bowl lift.  זה הליין הרציני יותר שלהם.  מחולק לשלושה קווי מוצרים :

  - מנוע AC (כמו בtilt head).  פחות טוב.

  - מנוע DC הליין היותר טוב שלהם.

  - קו תעשייתי (מנוע DC, מאושר לשמוש מסחרי בארה'ב.  קערה ענקית).

 

הבעיות ב bowl lift היא שהם גבוהים מאד, כבדים מאד, ולא טובים עם כמויות קטנות.  וכמובן המחיר ....

 

שמעתי טענה שיש עכשיו דגם של ה tilt head עם מנוע DC, אבל לא ראיתי שום מידע קונקרטי מעבר לשמועה/טענה הזו.  יכול להיות אופציה מעניינת אם יהיה ללא בעיות איכות.

לפני 4 שעות, hwgeek כתב:

לאמא קניתי את הבוש שיכול ללוש בצק ענק בפחות מ1000 שקל

יש לו בעייה רצינית עם כמויות קטנות ועם בצקים עשירים (הטמעת שומנים כמו חמאה לבצק).  היה לי תקופה ארוכה עם הרבה תוספים.

עריכה אחרונה על ידי dani666
  • אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל על הkitchen aid שלי רשום made in usa :)

וגם אם לא מדובר ב"סופר מיקסר הכי טוב שיש" עדיין זה מיקסר מאוד נפוץ, עם אלפי תגובות וביקורות (13,000 ביקורות + באמאזון) וגם הרבה חלפים וחלקים זמינים.

 

איזה חלופות יש לך מתחת ל1000 או אפילו 2000 ש"ח? בעיקר מותגי מדבקה עלומי שם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

יד2 :-)

 

את ה MUM6 (דגם חזק יותר משלך - 1000W וקערת אל חלד) קניתי שם לזכרוני ב 750 ש'ח.

את המיקסר הנוכחי שלי (אנקרסרום) קניתי שם ב 1000 שח (עלה אז חדש 4300).  זה באמת היה מציאה.

 

ויש שם קנוודים (לא ה KMIX !) במחירים סבירים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש את המודל הקלאסי הזה של קנווד

https://www.coelectric.co.il/items/3542818

אני מאמין שהיה אותו פחות או יותר בכל בית בישראל מתישהו ב 50 שנה האחרונות.

יש לי אחד כזה, בן 15 לפחות. הוא עובד די הרבה.

לשימוש ביתי בינוני++ הוא מספק מאוד. 

  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 31.12.2022 בשעה 08:33, dani666 כתב:

זה מה שהם רוצים שתחשוב ....

- ב 1986 (לפני 36 שנים [נכתב בשנת 2022]) הבעלות עברה מחברה רצינית - Hobart שהתיחסה למותג kitchenaid הביתי באותו כובד ראש שהתיחסה למוצרים התעשייתיים שלה, לחברת Whirlpool והמשך הספור ידוע.

- כולל העברת יצור לסין שבפני עצמה גרמה לנפילה עצומה באיכות.

- השם שלהם בארה'ב מתבסס על תקופת הובארט ועל העובדה ששם האחריות היא כזו שאם הוא מתקלקל, אתה פשוט מקבל חדש.  אז פחותאכפת לאנשים שהוא מתקלקל.  והוא מתקלקל.

 

יש לקיצנאייד בכל מקרה שני קווי מוצרים :

- "ראש מתרומם" tilt head באין סוף צבעים וגדלים.  זה הליין הפחות איכותי והיותר נפוץ.  אם אתה מתעסק בעיקר בבצק ללחמים - אל תקנה.  להקצפות ובצק בחוש הם מעולים.

- "קערה מתרוממת" bowl lift.  זה הליין הרציני יותר שלהם.  מחולק לשלושה קווי מוצרים :

  - מנוע AC (כמו בtilt head).  פחות טוב.

  - מנוע DC הליין היותר טוב שלהם.

  - קו תעשייתי (מנוע DC, מאושר לשמוש מסחרי בארה'ב.  קערה ענקית).

 

הבעיות ב bowl lift היא שהם גבוהים מאד, כבדים מאד, ולא טובים עם כמויות קטנות.  וכמובן המחיר ....

 

שמעתי טענה שיש עכשיו דגם של ה tilt head עם מנוע DC, אבל לא ראיתי שום מידע קונקרטי מעבר לשמועה/טענה הזו.  יכול להיות אופציה מעניינת אם יהיה ללא בעיות איכות.

יש לו בעייה רצינית עם כמויות קטנות ועם בצקים עשירים (הטמעת שומנים כמו חמאה לבצק).  היה לי תקופה ארוכה עם הרבה תוספים.

הכל מדויק.

 

יש לי את הקיטצ'ן אייד מהליין "האיכותי" והוא די גרוע. לא אגזים ואגיד פח אשפה - אבל רחוק מאוד ממוצר פרימיום.

הוא לא מתמודד טוב עם קצת בצק. הוא לא מתמודד טוב עם הרבה בצק.

גם עם הכמות המדויקת של הבצק צריך מדי פעם לעזור לו.

המנוע מתחמם די מהר.

מצד שני אני בארהב - אז כשהוא ימות אני פשוט אקבל חדש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • שבועיים מאוחר יותר ...

חזרה לשרשור, למישהו יש מתכון טוב לפוקאצ'ה?

 

ניסיתי לעשות פוקאצה עם בצק בהידרציה גבוהה, תנור במצב טורבו על 230 מעלות (מקסימום) הבחוץ יצא שרוף וקשה כמו אבן והבפנים לא מוכן מספיק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פוקצ'ה צריך לעשות כמו פיצה.

חום גבוה (250), בלי טורבו, מומלץ עם אבן שמוט אם אין לך טאבון.

זה בצק בול כמו של פיצה רק עם טיפה יותר הידרציה.

 

אופציה 2:
חימום התנור למקסימום (ללא טורבו, גוף עליון+תחתון). להכניס 5 דקות לחלק התחתון ביותר בתנור ואח"כ 5 דקות נוספות בחלק העליון ביותר של התנור. הזמנים עשויים להשתנות בהתאם לעוצמת התנור לכן להיות תמיד בהשגחה - זה קורה דיי מהר.

  • אהבתי 1

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

 

 

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 1.1.2023 בשעה 08:17, SurfHigh כתב:

יש את המודל הקלאסי הזה של קנווד

https://www.coelectric.co.il/items/3542818

אני מאמין שהיה אותו פחות או יותר בכל בית בישראל מתישהו ב 50 שנה האחרונות.

יש לי אחד כזה, בן 15 לפחות. הוא עובד די הרבה.

לשימוש ביתי בינוני++ הוא מספק מאוד. 

זה לא הקלאסי, ולדעתי בוא כבר לא מיוצר. לזעותו יאמר שהוא עומד בגבורה בהתעללות של אשתי - שני ימי בישול ואפייה אינטנסיביים בכל שבוע. לחובתו שיש קושי למצוא אבזרים, לא מזמן נשברה המטרפה ולקח קצת זמן למצוא תחליף, אם כי בסופו של דבר נמצא דווקא בארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...