Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid

פוסטים מומלצים

שלשום הייתי אצל חבר עם רוקבוקס ועשינו פיצות.

לדעתי היתרון של הרוקבוקס זה קודם כל אבן עבה יותר. החיסרון הוא שלוקח לו הרבה זמן להתחמם.

 

לטענתו של החבר, שכבר צבר קילומטראז' מכובד עם הרוקבוקס, יש הבדל מהותי בתוצר של הפיצות בהתאם לסוג הקמח, ועם לא מעט קמחים שהוא ניסה - עם הקאפוטו הוא משיג תוצאות מעולות (בגלל שעם הקאפוטו הבצק לא נשרף מהר) ביחס לקמחים אחרים. 

לא ייחסתי לזה חשיבות עליונה אבל מתכוון לנסות את מה שהוא משתמש ( קאפוטו אדום פיצריה).

 

מעבר לזה - אני חושב שהתוצאה הסופית שאני מגיע אליה עם החיקוי של האוני12 ביחס לרוקבוקס, זהה.

לזכות הרוקבוקס עקומת למידה שטוחה לגמרי, הוא ידידותי למשתמש בזכות היותו גבוה יותר ולכן המרחק בין הלהבה לבצק גדול יותר, מה שנותן יותר מרווח זמן לטעויות לפני שאתה שורף משהו.

כאשר המחיר של החיקוי של האוני12 נע באיזור 700 שח והרוקבוקס עולה פי 4, העקומת למידה שווה את המחיר המצחיק והנגיש של החיקויים של האוני12.

 

איציק

  • רעיון טוב! 1

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

 

 

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למישהו יש נסיון עם "טאבון" מהסוג ששמים על המנגל?

בסגנון הזה: https://www.ace.co.il/6000285

על הנייר זה נראה רעיון טוב, יש לי מנגל גז שמגיע בקלות ל300-350 מעלות אז תיאורטית הקופסה הזאת שיושבת ממש על הרשת של המנגל אמורה להגיע לטמפרטורה אפילו גבוהה יותר.
לא מעוניין להשקיע כרגע בטאבון אמיתי (וגם אין מקום לאחסן אותו).

חשבתי גם על פתרון מצחיק בסגנון הזה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשמח להמלצה לכף ייעודית לפיצה (מרדה) במחיר משתלם עדיף לכף מתקפלת וזמינה ב-KSP או חנות במרכז. מה הגודל המומלץ?

עריכה אחרונה על ידי yuval1111
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז מה החיקוי אוני קודה 12 אינץ המומלץ? למה יש Highest VFM?

שאלה נוספת - ראיתי שלתנורי AEG ELECTROLUX שיש להם ניקוי פירולטי, הם יכולים בעקרון להגיע עד 300 מעלות.

האם נכון? האם מתקרב לזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

יש לי תנור AEG ללא ניקוי פירוליטי.  תחום טמפרטורות העבודה שלו זה 30-300 מעלות.  לזכרוני מדדתי אותו פעם כשהוא מכוון ל300 וקיבלתי 285 אבל כמובן יש םג שאלה היכן החיישן שלי היה מונח בתנור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 30.5.2023 בשעה 00:43, yuval1111 כתב:

אשמח להמלצה לכף ייעודית לפיצה (מרדה) במחיר משתלם עדיף לכף מתקפלת וזמינה ב-KSP או חנות במרכז. מה הגודל המומלץ?

כמה שיותר גדול שאתה יכול להכניס לתנור, כמובן שעדיף שיהיה אפשר לסובב את הפיצה עם המרדה.

אני מאלה שמעדיף את הסגנון שלא מתקפל. כמו זה --> https://ksp.co.il/web/item/149895

 

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי כשנתיים עם ה Ooni Koda 16 התחדשתי בטאבון Emozione מתוצרת Pizza Party, הוא כפול בגודל מהאוני, עם אבן ספוטו ביסקוטי וברנר 11kW
בנתיים הרצתי את הטאבון לשעה בשביל חימום ראשוני לאבנים, תוך כ-10 דקות הגיע ל 320 מעלות ברצפה, בקרוב נבדוק יותר לעומק 😃

 

למטה: פיצה על בסיס 30% פוליש זמן התפחה של כ-48 שעות.

20221030_160138.jpg

עריכה אחרונה על ידי mayrun
  • אהבתי 6
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגודל כשלעצמו לא, אבל השדרוג למבער הרבה יותר עוצמתי ביחד עם אבן הביסקוטי נותן לי את האפשרות להכין את הפיצה בטמפ' יותר גבוהה מבלי להשחיר את תחתית הפיצה.

  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • שבועיים מאוחר יותר ...

בעיקרון מוכן לשימוש, זרוק לתנור לשעה+ והיידה פיצה.

אם אתה רוצה להימנע מראש מאפשרויות של חלודה- שכבת שמן דקה מאוד (שמן עם נקודת עשן גבוהה, קנולה עובד טוב) ולתנור על 200 מעלות לשעתיים או עד שהעשן מפסיק לצאת.

לא בסמוך להכנת הפיצה, אלא יום לפני.

המשטח מגיע pre seasoned מראש, אבל הוספת עוד שכבה מורידה עוד יותר את הסיכוי שלחות תחדור פנימה.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, היה קשה אבל 7 פיצות יצאו לגן של הילדה. 

 

איך מנקים אותו עכשיו? ירד עליו קצת רוטב עגבניות מאיזה חור קטן שלא ראיתי, ובפינה אחת קצת מוצרלה נזלה. 

בינתיים גירדתי על יבש וספגתי. 

 

IMG-20230615-WA0029.jpeg

IMG-20230615-WA0001.jpeg

IMG_20230615_090813_186.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוצרלה- שרוף לה את הצורה ותגרד.

רוטב- הכי טוב זה כאשר המשטח חם להעביר ניגוב מהיר עם מטלית לחה, מתאדה מיד.

בשימושים הראשונים המשטח רגיש יותר לפגיעות בציפוי, אחרי שעבר קצת שימושים הפולימר בחוץ נהיה קשיח להפליא, אפשר לגרד בלי לפחד לפגוע בו.

(ויודע מה, גם אם כן- פשוט עושים מחדש. לא סיפור)

 

אם אתה לא מצליח להוריד בשום מצב- קרצף את המשטח ואם צריך תעשה ציפוי מחדש.

שים לב שהמשטח לא צריך להיות נקי כמו בפעם הראשונה בכל השימושים מעכשיו והלאה. הוא יצבור שכבות של כל מיני דברים בדיוק כמו אבן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...