Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid

פוסטים מומלצים

על מצע סמולינה ומרים אותה לטאבון עם המרדה הגדול.

  • אהבתי 2

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

 

 

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@yuval1111

אתה לא מקמח את המשטח עם סמולינה? 

 

 

מישהו כבר רכש את הנינג'ה אובן לפיצות? 

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=101384&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwmrqzBhAoEiwAXVpgorWalAA43WZvocAxFWvIS6Lx4E7SiNKQwV_wosXdFoggtDEgfuofVhoClGYQAvD_BwE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 שעות, shimta כתב:

 

לנינג'ה יש מוצרים מצוינים,

אבל הנ"ל נראה כמו חיבור מאולץ של כמה מכשירים עם תוצאה מאכזבת,

גם בסרטון פרסומת, המאפים (בניגוד לבשר) נראים חיוורים וההשחמה שלהם לא משהו.

 

 

 

-

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פותח את הפיצה על שולחן מתקפל (שעליו נמצא גם הטאבון), מקומח בסמולינה, חלק מהפתיחה על השולחן וחלק בהחזקה של הפיצה, אחרי שמסיים להכין אותה (רוטב, גבינה ותוספות) מכניס את המרדה מתחת לפיצה (מקמח גם אותה בסמולינה) ומותח אותה קצת על המרדה לפני שמכניס לטאבון.

מקווה שהיה מספיק ברור… אחפש סרטון אם לא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • שבועיים מאוחר יותר ...
בתאריך 13.6.2024 בשעה 23:31, yuval1111 כתב:

אני מתקשה להעביר את הפיצה בלי שתצתקמק משולחן העבודה לטאבון ולכן אני משתמש בבסיסים העגולים ממתכת אלא שגם איתם לא נח לעבוד.

 

יכול להיות שהבצק נשאר על שולחן העבודה יותר מדי זמן?

כי הוא נדבק.

אפשר לראות את זה בסרטון של ויטו (דקה 6:13):

 

 

 

או שפתחו את הכדור עם מעט מדי קמח,

ואז הבצק נשאר דביק, לא יציב, נראה כאילו "התעלף", והוא מתחיל להימתח באמצע (דקה 2:20 בסרטון).

בהצלחה

 

 

 

עריכה אחרונה על ידי BEEKER
  • רעיון טוב! 1

-

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חודש מאוחר יותר...

יש לי תנור "טקה" עם תכנית פיצה, ואבן. יש גם פירולטי, אבל זה לא קשור לתכנית ניקוי?
התחלתי לקרוא מהסוף, כדי למצוא מתכון לבצק טוב, וגם להכנה עצמית של רוטב.
אשמח לפוסט/ים עם מתכונים.
חייבים לאפות את הבצק מעט, ורק אז להוסיף רוטב/גבינה? אם לא, מתי כן, מתי לא?
נתקלתי בכל מיני מילים ומושגים (גם מעולם הרכב) שאשמח ואודה לביאור שלהם:
טיפו
פוליש (לפיצה?)
הידרציה
 

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, pasat04 כתב:

אשמח לפוסט/ים עם מתכונים.

אם אפשר לסכם את השירשור הנהדר הזה,

אז הבצק המוצלח ביותר הוא של ויטו (Vito Iacopelli)

 

 

הסרטון הזה הועלה בתחילת השרשור,

והוא פשוט ומוצלח,

רק לעקוב אחרי ההוראות של הבחור,

למתקדמים יש בערוץ שלו סרטון לבצק פיצה עם התפחה כפולה.

 

בהצלחה. 

  • אהבתי 2

-

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעדכן שאתמול הכנתי את הפוקאצ''ה של ויטו ויצא מעולה, אבל שיניתי את זמני ההתפחה קצת למתכון של בריאן הזה 

 

בנוסף ניסיתי את המתכון של בריאן לפיצה רומאית והיא יצאה מעולה ושינוי מרענן מהנפוליטאנית. 

בכללי אני מאוד מאוד ממליץ על הערוץ של בריאן הזה. הןא מצד אחד תכליתי מאוד והכל בגרמים, ומצד שני הוא מסביר את ההבדלים ומה יקרה אם עושים אחרת. באמת אחלה בחור ויש לו יותר מאפייה שם. 

https://youtu.be/n-YHUKZbLkI?si=0CiHhSxC3to1ykj7

 

וזו הפוקרצ'ה שיצאה לי. בתנור ביתי שבקושי מגיע ל250. עם תנור נורמלי למי שיש בכלל יצא מעדן. 

 סופט אנד קראנצ'י אט דה סיים טיים :)

IMG-20240808-WA0059.jpeg

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 7.8.2024 בשעה 12:58, BEEKER כתב:

אם אפשר לסכם את השירשור הנהדר הזה,

אז הבצק המוצלח ביותר הוא של ויטו (Vito Iacopelli)

 

 

הסרטון הזה הועלה בתחילת השרשור,

והוא פשוט ומוצלח,

רק לעקוב אחרי ההוראות של הבחור,

למתקדמים יש בערוץ שלו סרטון לבצק פיצה עם התפחה כפולה.

 

בהצלחה. 

תודה.

יצאו לו 10 כדורי בצק, זה נשמע לי המון.

עד כמה ניתן לצמצם כמויות, לחצי (חמישה כדורי בצק)?

אם נשאר בצק, אפשר להקפיא?

יש אולי מתכון ל 2-3 כדורי בצק (לשניים-שלושה סועדים)?

עריכה אחרונה על ידי pasat04

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהחלט אפשר לחלק. רק לשמור על יחסים. 

אפשר גם לאפות את התחתיות ואז להקפיא. אני תמיד מכין 5. אופה אותן את האפייה הראשונית ואז מקפיא 3 מיותרות. אחר כך מוציא מהמקפיא ולתנור הכי חם שאפשר, לא צריך להפשיר אפילו. 

  • אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן כן אפייה ראשונה/מקדימה עם רוטב בלבד, אתה תראה בסרטון שלו הוא גם מסביר על זה. אחר כך 3 הולכות למקפיא ו-2 מקבלות גבינה שמן זית ונכנסות לתנור. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, pasat04 כתב:

 

אם נשאר בצק, אפשר להקפיא?

 

 

הוא מקפיא את הבצק לאחר התפיחה, מפשיר שעה ואז ממשיך כרגיל

הוא עשה סרטון על הנושא,

כי עוקבים רבים שאלו על כך

 

 

 

לפני 4 שעות, ניקו פ. כתב:

 

אפשר גם לאפות את התחתיות ואז להקפיא. אני תמיד מכין 5. אופה אותן את האפייה הראשונית ואז מקפיא 3 מיותרות. אחר כך מוציא מהמקפיא ולתנור הכי חם שאפשר, לא צריך להפשיר אפילו. 

לא ניסיתי מעולם,

אבל נשמע טוב 

העיקר שייצא soft & crauunchy

  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

-

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...