Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיצה.

Mr.Hybrid

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 21.1.2026 בשעה 14:55, malcishua כתב:

אחרי שנה של פיצה שבועית בתנור החלטנו להשתדרג לטאבון. אחרי קצת התלבטויות נרכש Roccbox שהגיע כשהמבער כבר מחובר לצינור שמחובר לווסת.

השאלה - האם הווסת מתאים לבלון גז 5 ק"ג סטנדרטי? לא הצלחתי להבין לגמרי. חבר שקנה טאבון זהה לפני שנה אמר שטכנאי גז שהגיע במקרה לסדר משהו בכיריים טען שהוא חייב להחליף ווסת והחליף לו כדי שיתחבר לבלון. יכול להיות שסתם טען, וגם יכול להיות שהטאבון שלו הגיע עם ווסת שונה (הבנתי שזה יכול קרות).

בשיחת ווטסאפ עם שירות לקוחות של סופרגז טוענים שהווסת מתאים ישירות לבלון גז של 5 ק"ג ושאין צורך בשום דבר אחר (שלחתי להם תמונה של הווסת).

אני מצרף פה צילום של הווסת. האם מישהו יכול לאשר/לשלול שהוא אכן מתחבר ישירות לבלון גז 5 ק"ג סטנדרטי?

תודה מראש...

image.thumb.png.e5684f6fedbfd250e38468957180d570.png

חוזר לעדכן (למקרה שזה יעזור למישהו) שאכן הווסת + החיבור הנ"ל מתאים לבלון גז סטנדרטי של 5 ק"ג. החיבור נקרא "הברגה הפוכה" (כי הסגירה היא נגד כיוון השעון, בניגוד לקונבנציה). הטאבון חובר לבלון הגז ונוסה בהצלחה :)

• אהבתי 1
  • חודש מאוחר יותר...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

האם למישהו יש ניסיון עם טאבון חשמלי? 

והאם מישהו יודע להגיד מידות ובפרט אם הוא נכנס במקום תנור סטנדרט בילט אין? 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

זה מכשיר שבעיקרון מיועד לחוץ ולא לפנים.

יש גם "תנור פיצה" שמתאים לתנאים ביתיים.

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חבר קנה את זה כשזה היה עוד בקיק סטארטר

https://kysnorway.com/products/kys-vero-500-pro-1?srsltid=AfmBOoqEyv-4MmchkuFPUhb2PgcGdq7TD9InreSpoiOurMKbjw4FW9om

מאוד מרוצה והתוצאות מרשימות. 

המחיר כעת יקר (משלוח זה עוד 100 דולר). 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמה מכם כאן מתעוררים בזיעה קרה בזמן שצורחים "פיצה מקפיצה" או פשוט... מעדנות? נראה לי זה סיוט עבורכם

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתי אוכל את זה כשגרתי במקום שנקרא ״הרווקיה׳, ואמצעי החימום היה טוסטר אובן. אני מדבר על סוף שנות ה-80. מאז לא התקרבתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, lanosforce כתב:

כמה מכם כאן מתעוררים בזיעה קרה בזמן שצורחים "פיצה מקפיצה" או פשוט... מעדנות? נראה לי זה סיוט עבורכם

זאת פשוט קטגוריה "לא נוגע", שהסבתא תאכיל בזה את הנכדים כשהם מעולפים מחום, אני יושב בצד מנשנש גזר...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני זוכר את ההתלהבות של ההורים מהכניסה של המיקרוגל לחיים שלהם ושהם יכלו לשלוח אותנו לדרכנו עם "פיצה מקפיצה" תוך 20 שניות - ואני לא יכול עד היום לשכוח את העיסת גביעגבצק (גבינה-עגבניה-בצק) נוזלית שיצאה מהמיקרו כל פעם - היום דבר כזה היה נכשל לדעתי. 

תכלס אני חושב שעד היום כשמכבים את האור אני זוהר. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
Just now, lanosforce כתב:

תכלס אני חושב שעד היום כשמכבים את האור אני זוהר. 

סוף סוף הבנתי אתה הגלגול החדש של צביפר

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הטאבון החשמלי של נינג'ה פשוט נותן תמורה מעולה למחיר שלו.

את הערימה הזו של הפיצות להקפאה הכנתי תוך פחות מ 40 דקות, וגם זה רק כי פעמיים נגמר לי הרוטב והייתי צריך להכין מנה נוספת.

20260429_000833.jpg

20260429_000828.jpg

• אהבתי 5
פורסם

שרשור מדהים - אנשים אוגרים פיצה למצב חירום - מלחמה על סטרואידים! 

לא הכרתי את הצד הזה של @איציק נ. עד אותו יום שאמרתי בוא, קפה - והוא ענה לי, כבר התקלחתי ואני מוכן לפרק של מאסטר שף - מאוחר מידי. 

ואז הבנתי שיש טקסים פגניים יותר חמורים מסתם לשכב מתחת לצרפתיה. 

• מצחיק 2

Pioneer TS-X150

פורסם
לפני 19 דקות, lanosforce כתב:

שרשור מדהים - אנשים אוגרים פיצה למצב חירום - מלחמה על סטרואידים!

ממש לא למצב חירום.

הערימה הזו נגמרת תוך שבועיים שלושה.

מתארחים אצלינו חברים של הילדים, הרבה פעמים שולפים פיצה קפואה, מוסיפים מוצרלה ולתנור.

הופ הולכות 2-3 פיצות.

פורסם

גם אני מאז שגיליתי את הפארבייק מחזיק באצ׳ במקפיא. אין תחליף לנוחות הזו שהיא גם סלי פשרות כמעט בטעם. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני כשעה, lanosforce כתב:

ואז הבנתי שיש טקסים פגניים יותר חמורים מסתם לשכב מתחת לצרפתיה. 

ואפילו יעילים, להבדיל מהצרפתייה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...