Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid

פוסטים מומלצים

תודה. בינתיים השארתי את זה כך מלבד הגירוד הראשוני והספיגה עם נייר כי היה עדיין חם.

נחזור הביתה ונראה מה הנזק.

 

המשטח אגב נראה עושה עבודה מעולה ביחס לתבנית ההפוכה שהשתמשתי בה קודם.

בסביבות 9 דקות הכנה לפיצה.

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, אחרי שהפיצות האלה נוחלות הצלחה רבה אצל הילדים וחבריהם, צריך להתנסות במנגנוני הקפאה.

להקפיא כדורי בצק זה סבבה - יוצא טוב, אבל הפשרה ארוכה מדי.

עכשיו עושה ניסוי של הקפאת פיצה חצי אפויה סגורה בוואקום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעדכן:

 

הלכתי על הקאפוטו פיצריה, אכן לא נשרף מהר.התפחה מהירה (1 גרם שמרים על כל 100 גרם קמח), הידרציה 65 אחוז.

 

 

20230616_193812.jpg

20230616_193814.jpg

20230616_193817.jpg

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

 

 

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Nemesis כתב:

מעניין, אני לא רואה שום בעיה עם הקמח הכי פשוט שיש. 

אפשר להכין פיצה טעימה גם מקמח פשוט, אבל נתקלתי  ביותר מדי מקרים בהם הבצק נראה כאילו הוא "מעולף" וקשה היה אפילו להעביר אותו למרדה.

 

אולי זו טעות שלי (כחובב אפיה), אבל לדעתי התופעה נובעת מהקמח הפשוט, משום שאופן ההכנה לא השתנה, והתופעה הנ"ל לא חזרה על עצמה בשימוש בקמח לחם/פיצה(אדום של קפוטו) 

  • אהבתי 1

-

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חודשיים מאוחר יותר...

 

 

אבן השמוט שלנו נסדקה (פשוט התבקעה ל-4 חלקים)

זו היתה האבן:

shopping?q=tbn:ANd9GcQB05OjkfldU8a6fbgGS

בדומה לאבן הקודמת, היא החזיקה כשלוש שנים.

 

לבינתיים, ניסיתי להשתמש במחבת יציקת ברזל של חברת LODGE

(בתמונה)

 

רשמים משימוש ביציקת ברזל: החימום של המשטח הרבה יותר מהיר,

אם בעבר האבן שמוט היתה מגיעה לחום יעיל אחרי כשעה וחצי,

הברזל מתחמם הרבה יותר מהר, ותוך 30 דקות הוא כבר בטמפרטורה שמאפשרת אפייה של פיצה עם תחתית זהובה קראסטית.

 

החסרונות:

משקל די כבד - המחבת שוקלת 3 ק"ג

התעסקות בניקיון - המחבת לא חובבת מדיחים, אז השטיפה היא ידנית, לאחר השטיפה יש לייבש עם מגבת וכמה דקות בתנור כדי למנוע אדים,

לאחר מכן לרסס בתרסיס שמן ולהשאיר בתנור.

 

 

הגודל של המחבת לא איפשר פיצות גדולות - המחבת היא בגודל 30 ס"מ ("12) אך השתמשתי בבסיס הצר שלה כמשטח אפיה (הנחתי על רשת התנור),

והוא בגודל של 25 ס"מ, כך שהפיצות היו אישיות. 

 

בצק מקמח שטיבל, 48 שעות במקרר, רוטב מקופסה של מוטי,

לא צילמתי אבל התחתית יצאה קריספית וזהובה 

 

 

 

בתאריך 5.2.2023 בשעה 15:43, Pika007 כתב:

 

הרבה מאוד מהמשטחים בשוק (כולל הפאסט אנד קראסט) הם 3/16 או 4.7 מ"מ

הטובים יותר הם 1/4" או 6.4 מ"מ, קניתי אחד כזה.

 

ספציפית את זה-

https://www.amazon.com/Primica-Pizza-Steel-Oven-Alternative/dp/B095WZ73K1/ref=sr_1_5?crid=8GS46X3NEQPI&keywords=pizza+steel&qid=1675602724&sprefix=pizza+steel%2Caps%2C236&sr=8-5

 

 

יש למישהו מושג אם לעיתים המשטח הנ"ל של Primica,

נכלל במבצע משלוח חינם מעל 49$?

 

 

 

lodge 12 inch pan.jpg

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חודש מאוחר יותר...

איפה אתם קונים כדורי מוצרלה טריה במחיר שפוי? נראה שכולם ישרו קו במחיר לאחרונה לסביבות 100 שח לקילו.

אני משתמש הרבה לאחרונה להכין פיצות חצי מוכנות קפואות וזה נהיה יקר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • 3 חודשים מאוחר יותר...

פיצה על בסיס פוליש, מתכון של ויטו, 

קמח פיצה PZ3 ספאדוני , קצת טיפו 1 של קאפוטו.

בצק 48 שעות.  

בתנור ביתי מוחמם מראש לשעה אחת על מקסימום טמפ, הפיצה הונחה על המגש מתכת הפוך, 

אפייה ראשונית עם רוטב ועוד כמה דקות עם גבינה.

יצא עם מלא אוויר בשוליים. 

 

 

IMG_20240108_223336__01.jpg

עריכה אחרונה על ידי shimta
  • אהבתי 4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חודשיים מאוחר יותר...
בתאריך 11.1.2024 בשעה 18:46, shimta כתב:

פיצה על בסיס פוליש, מתכון של ויטו, 

קמח פיצה PZ3 ספאדוני , קצת טיפו 1 של קאפוטו.

בצק 48 שעות.  

בתנור ביתי מוחמם מראש לשעה אחת על מקסימום טמפ, הפיצה הונחה על המגש מתכת הפוך, 

אפייה ראשונית עם רוטב ועוד כמה דקות עם גבינה.

יצא עם מלא אוויר בשוליים. 

 

 

IMG_20240108_223336__01.jpg

המתכון הכי טוב לפיצה נפוליטנית, אחרי באמת עשרות וקרוב למאות שניסיתי. 

היופי זו הגמישות. מכין. עושה פארבייק ואחר כך חצי למקפיא. גם מהמקפיא יש אפס הבדל באיך שזה יוצא מטרי. פשוט מתכון קליל ומושלם. יוצא גם בול איך שהוא אומר soft and crunchy at the same time. עובד גם בתנור ביתי וגם ביותר מקצועי. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 11.1.2024 בשעה 18:46, shimta כתב:

פיצה על בסיס פוליש, מתכון של ויטו, 

קמח פיצה PZ3 ספאדוני , קצת טיפו 1 של קאפוטו.

בצק 48 שעות.  

בתנור ביתי מוחמם מראש לשעה אחת על מקסימום טמפ, הפיצה הונחה על המגש מתכת הפוך, 

אפייה ראשונית עם רוטב ועוד כמה דקות עם גבינה.

יצא עם מלא אוויר בשוליים. 

 

 

IMG_20240108_223336__01.jpg

 

אפשר בבקשה את המתכון המלא? נראה מדהים.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה המתכון הבסיסי שלו 

ממנו אפשר לגוון עם זמני התפחה, עם סוגי קמחים, עם הידרציה. יש בערוץ שלו גם ניסויים והשוואות אחד לאחד בהידרציות שונות וכו'. אני התחלתי מהבסיסי ואז צפיתי קצת בסרטונים שלו וניסיתי כל מיני, אבל האמת שעבור הטעם שלי המתכון הזה הוא מהמוצלחים כי הוא מאוד קל, טעים יותר מכל פיצה מזומנת, ומכין לי כמות יפה. אני עושה הכל בחצי ויוצא לי 4 פיצות גדולות. לרוב אנחנו זוג שלא מסיימים כל אחד פיצה שלמה, כי אוכלים עם סלט וכזה. 2 מכין 2 מקפיא. 

המתכון המלא מוציא 8 גדולות או אפילו 10 בינוניות פלוס. 

 

 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...