Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, hans כתב:

הפרש המרחק במונית מכל מיני מקומות אפורים דימיוניים לא יכסה את ה"השקעה".

לא כולם מטיילים עם חמישה ילדים וצ'לו בבגאז'. יש אנשים שאפילו נהנים מעוד נסיעה במונית/אוטובוס/רכבת קלה בדרך אל היעד, ומנצלים את ההזדמנות לראות עוד חלק מהעיר שהגיעו אליה. כשמטיילים לבד או בזוג זה לא כזה בעייתי, והמדרכות האפורות בצפון העיר הן לא דמיוניות.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה בטוח שאין חניה בצפון תל אביב בכלל באפור?  באזור של שכונות מגורים?

יש כל מיני סוגי חניות בתשלום בתל אביב אז רק ממי שממש מכיר את האזור יכול להגיד לך איפה אפשר.

מה שאני הייתי עושה. מוצא מקום חניה בשישי עד הצ'ק אין (אם מגיע ישר לצ'ק אין אז אין שאלה) מוריד את הציוד ישר במלון לכמה דקות ויוצא עם המשפחה לשכונת שנראה לי יותר קל למצוא חניה ואז חוזר עם המשפחה בתחבורה ציבורית וכו' 

פורסם
לפני 10 שעות, Derish כתב:

לא כולם מטיילים עם חמישה ילדים וצ'לו בבגאז'. יש אנשים שאפילו נהנים מעוד נסיעה במונית/אוטובוס/רכבת קלה בדרך אל היעד, ומנצלים את ההזדמנות לראות עוד חלק מהעיר שהגיעו אליה. כשמטיילים לבד או בזוג זה לא כזה בעייתי, והמדרכות האפורות בצפון העיר הן לא דמיוניות.

אולי פספסת את המילה ״סופשבוע״.

אין שום דבר מעניין לראות ברמת אביב,

אין רכבת קלה ברמת אביב

ואין אוטובוס/רכבת קלה בסופש...

לגבי הצעות ״חיפוש חנייה בשישי בצהריים בחודש יוני במישור החוף״ - ובכן, כל אחד והתחביבים שלו, סאונה בחינם אני מניח 🤷‍♂️

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 11 שעות, עדי-אל כתב:

מה שאני הייתי עושה. מוצא מקום חניה בשישי עד הצ'ק אין (אם מגיע ישר לצ'ק אין אז אין שאלה) מוריד את הציוד ישר במלון לכמה דקות ויוצא עם המשפחה לשכונה שנראה לי יותר קל למצוא חניה ואז חוזר עם המשפחה בתחבורה ציבורית וכו' 

במצב הזה, לא יותר הגיוני להשאיר את המשפחה במלון ואז להנות משעה של שקט בלעדיהם בדרך אל/ממקום החניה? 😏

לפני שעתיים, hans כתב:

אולי פספסת את המילה ״סופשבוע״.

אין שום דבר מעניין לראות ברמת אביב,

אין רכבת קלה ברמת אביב

ואין אוטובוס/רכבת קלה בסופש...

אם הוא מבלה את הסופ"ש בתל אביב, אני מניח שהוא מגיע לשם בשישי בבוקר או חמישי בערב כשעוד יש תחבורה ציבורית. לא יודע מתי הצ'ק-אאוט המתוכנן (גם במוצ"ש יש אוטובוסים) ולכן סייגתי את הצעתי לעיל בהתאמה לשעות הרלוונטיות.

הגזענות הגיאוגרפית כלפי רמת אביב אינה ברורה לי מאדם נאור כמוך. אולי זו לא ירושלים עם כל הקולטורה שלה (שאני אישית מתקשה לבלות בה יותר מרבע שעה), אבל מדובר בשכונה שקטה ונעימה עם קניונים ובתי קפה שאפשר להירגע בהם אחרי נהיגה ארוכה, וכמה מקווי האוטובוס שעוברים שם ממשיכים לרמת אביב ד'/שיכון ל'/הגוש הגדול על כביש נחמד לאורך הים.

פורסם

בפרופיל של פות״ש כתוב מיאטה, אז אם אין ברירה אני מוכן להתנדב לעשות לו וולה פארקינג ולדאוג לרכב בסופ״ש.

• מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Derish כתב:

הגזענות הגיאוגרפית כלפי רמת אביב אינה ברורה לי מאדם נאור כמוך.

על טעם וריח וגו'.

מכיוון שזה פורום ציבורי, אף אחד לא נדרש לכתוב לפני כל משפט "לטעמי האישי בלבד". בכלל כתבתי את זה בהשוואה לתל אביב.

מפה ועד גזענות גיאוגרפית...  עוד מעט תהפוך אותי למאואיסט קניבל נאצי רק בגלל שאני מעדיף פרה על פני ציפור 😅

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תבדוק באפליקציות של החניות
לפעמים יש כל מיני מבצעים על חניות בסופש
חניתי בשרונה עם אפליקציה של central park לכניסה חד פעמית ל 24 שעות ב 10 שקלים!
כן... גם אני לא האמנתי, אבל שווה לחפש גם שם וגם בעוד אפליקציות של חניה ת"א

image.thumb.jpeg.c302f512a200a7c5b4f707b7b81ee225.jpeg

יש אפילו חניה חינם בסופ"ש... יותר זול מזה אין

ותוסיף עוד כמה גרושים על השעות בראשון 

IMG_7392.png

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מצרף אץ PINK PARK לרשימה. לרוב זה לא זול, אבל לא משתמש בזה הרבה. אולי יעזור. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סתם טסלה. במלון יש חניה שעולה 100 שח ליום ובסבירות גבוהה תהיה מלאה כשנגיע, ביררתי. לא שולל גם את זה בתכלס אם יהיה מקום.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לפני כשנה הגעתי לת״א לסופ״ש קצר שכלל צפיה בהצגה. מלון בדרום העיר, כמובן שחניית המלון מלאה. הופניתי לאיזה מגדל חניה סמוך, לא היה קושי למצוא בו מקום, ועד כמה שזכור לי גם המחיר לא היה שערורייתי. מה שעלה הרבה כסף היו המוניות ל״הבימה״ וחזרה. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חניה באפור בת"א: יש את החניון של בית החייל, כניסה מרחוב אריה עקיבא. הסיכוי למצוא שם מקום פנוי שואף לאפס, אבל אפשר לנסות. האפשרות הבאה בתור - רחוב קוסובסקי, הרחוב הצפוני בבבלי שגובל בפארק הירקון. בערך אחרי 100 מטר מתחילתו, הגדה הצפונית הופכת אפורה. בסופי שבוע די עמוס שם. אם ממשיכים עד לסוף בבלי ופונים ימינה לחנה זמר, יש הרבה מקומות חניה חופשיים לאורך הרחוב ובדרך כלל אין בעיה למצוא מקום פנוי גם בסופ"שים.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 33 דקות, misterb כתב:

סיפור מעניין רק לא הבנתי איך זה תורם לנושא 😅

הוא רומז לך שעלות החניון העירוני + מונית כנראה תהיה גבוהה יותר מעלות החניה במלון.

• תוכן חדש...