Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הסידור הכי טוב למי שמגיע לסוף שבוע במלון בתל אביב עם רכב? פעם היה אפשר לחנות חינם ברידינג, אני רואה שכבר לא, עולה 24 שח ל-24 שעות, שזה סביר, אבל אפשר להשאיר את הרכב ליומיים ולשלם 48 שח? 

יש פתרון אחר חינמי? (כמובן שזה בשילוב מונית מהחניה למלון, באיזור החוף).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באיזור החוף המבוקש, לא ידוע לי על משהו חינמי.

אם אתה מוכן להרחיק לשכונות הצפון מזרחיות, יש מגרשי חניה חינמיים ברחוב שטרית.

פורסם (נערך)

כן אם תשאיר יומיים זה יעלה 48. 

אפשר לחנות במקומות בהם החניה חינם בסופ"ש, נגיד במרכז העיר כחול לבן או באפור בצפון העיר, ומשם לקחת מונית למלון. לא בטוח שיצא זול יותר. למעשה אני די בטוח שהמונית כיוון אחד תהיה יקרה יותר מ-48 שח חניה של יומיים. 

מתי תכננתם להגיע בשישי? 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא הייתי ברור - בכל מקרה ניקח מונית, גם מרידינג, זה לא מרחק הליכה עם מזוודות ב-30 מעלות. השאלה אם כבר אני לוקח מונית - אם יש מקום שהוא כן חינמי (ושגם תהיה בו חניה בסבירות טובה). מדובר על שישי בצהריים סביבות 14-15.

נצא ביום ראשון ב-11 בבוקר בערך, אז גם זה מצמצם את האופציות אני מניח.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שישי בצהריים רידינג עלול להיות מלא במבלים בנמל, ותצטרכו לנדוד מזרחה.

יש מגרשים נוספים של אחוזת חוף שיעלו כמו זה של רידינג (ספורטק, גולפיטק, פארק הירקון - בסדר הולך ומתרחק בכיוון מזרח)
אפשרות נוספת היא לחפש חניה בשכונות המזרחיות, כחול לבן מספיק להיות בתשלום מ-5, אבל באיזורים הללו כמעט ואין אכיפה של הענין הזה, רק של תוים איזוריים.

וכאמור, יש בהם גם איזורים באפור (ככחול שמתרחקים מזרחה), ומגרשים חינמיים שצויינו לעיל.

פורסם (נערך)

סליחה לא הבנתי נכון.

אם לא אכפת לך 48 שקלים חניון וגם מונית (מה שמאוד הגיוני), אז חניון הרכבת סבידור מרכז. 

24 שקלים לכל 24 שעות לפי שעון ללא קשר ליום כזה או אחר. 

https://www.ahuzot.co.il/Parking/ParkingDetails/?ID=1

תיכנס שישי נגיד ב13. תיצא ממנו ראשון ב12:59 וזה יעלה 48 ש"ח. 

מיליון אחוז שהוא יהיה די ריק בשישי בצהריים.

תמצא חניה פינתית ומרוחקת כי במוצאי שבת מפגינים הופכים את החניון הזה לבית בושת וחונים כמו זבלים.

אם קרה איזה משהו מטורף ואיך שהוא אין שם מקום (מה שאני ממש ממש ממש לא מאמין שיכול לקרות, יותר סביר שמחר ביבי יתפטר), תמשיך על דרך נמיר ותפנה ימינה לרחוב דפנה פשוט שים בווייז דפנה 47). אתה בסבירות מאוד מאוד גבוהה תמצא חניה בכחול לבן מימין כי אלו שעות שהצעירים שגרים בסביבה נוסעים להוריהם. תצטרך להפעיל פנגו בראשון בבוקר מ9 לדעתי. 6 שקלים לשעה. 

אם גם לא מצאת ברחוב דפנה, אז בסופו תפנה ימינה לרחוב הנרייטה סאלד וגם בו יש סיכוי לא רע למצוא בכחול לבן (לדעתי אפשר דו"צ, אבל תצטרך לוודא). 

זה באזור הזה של צפון ישן/איכילוב. 

אם אתה מעוניין באפור אתה בסבירות בינונית תצליח למצוא ברמת אביב באזור הרחוב משה פרלוק. יש שם כמה רחובות עם אפור וגם יש שם חניון עפר קטן מאחורי המסעדה חוות צוק שהוא חינמי לגמרי, אבל זה הימור בשעה 14:00. בשביל 50 שקלים של חניון לא הייתי טורח לחפש שם אבל לשיקולך. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני כשעה, ניקו פ. כתב:

לדעתי. 6 שקלים לשעה

אני חושב שהעלו את המחיר של כחול לבן, לאיזה 12 שקלים לשעה.

לפחות היתה תוכנית כזאת.

פורסם

לפני חצי שנה הצד עם האפור היה אפור, לא יודע להגיד לך אם גם עכשיו יש אפור במיקום הזה.

https://maps.app.goo.gl/kjLxH1pnEpQ63t5K9

קצת מרוחק אולי אפילו רחוק מאוד. למרות שאמורה להיות נסיעה של רבע שעה בערך עד שאתה מגיע לאזור המלונות של תל אביב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בביקור האחרון בארץ הצטרפתי לאחותי באחת ההפגנות של קפלן. חנינו חינם ברמת אביב ג' (לא היה מחסור בחניונים ומדרכות אפורות) ולקחנו משם אוטובוס למרכז העיר. אפילו פגשנו את ליהי לפיד ברחוב.

אני לא יודע כמה אנשים וכמה מזוודות אתם, אבל הייתי שוקל את האופציה הזאת אם עדיין יש אוטובוסים בשעות שאתם מתכוונים להגיע ולחזור.

פורסם (נערך)

שילמת על מלון (!) בתל אביב (!!) אחת הערים היקרות בעולם (!!!) ואתה מתקמצן על 48₪...

הפרש המרחק במונית מכל מיני מקומות אפורים דימיוניים לא יכסה את ה"השקעה".

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא מתקמצן, הבהרתי שזה הדיפולט מבחינתי אלא אם יש משהו מוצלח יותר.

חניון הרכבת נשמע מעולה האמת, נראה לי שנלך על זה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...