Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום...

ברצוני לדעת האם יש רכב משנת 2014 והלאה...עד 70000 שח ...שהוא אמין לא יקר בטיפולים ..ומהיר...עושה 0 עד 100 עד 6 שניות ולא מעבר.

(עדיף גם מהיר עד 5שניות.. בהאצת  ביניים של 80 עד 120 קמש בעקיפה)

יש חיה כזו?

עריכה אחרונה על ידי oded3131
פורסם (נערך)

אני חושב שcadilac ats הכי קרובה למה שאתה מחפש.

0-100 5.5 שניות אחזקה סבירה

אני לא חושב שתמצא רכב אמין ולא יקר בטיפולים בדרישות שלך

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • רעיון טוב! 1
פורסם

וולוו S60 T5 מנוע 2 ליטר 245 כוח גיר פלנטרי 8 הילוכים חזק ואמין.

פורד מונדאו טיטניום 240 כוח גיר רובוטי דו מצמדי שילוב חזק אבל אמינות לא בשיא.

• רעיון טוב! 1

PEUGEOT 206XS

פורסם

החיים הם לא 0 ל 100!

זו באמת הדרישה העיקרית שלך מהרכב? 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

כמו שכבר ענו לך s60 רמת גימור ביזנס גם חזקה (עדיף מנוע גיר וולוו 245כס) וגם בעלת מערכות בטיחות מתקדמות.

תתחדש

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, oded3131 כתב:

תודה על התגובות. ולשאלה.כתבתי עוד דברים לא רק אפס עד 100.כמובן שיציבות ובטיחות עדיפות.

אני ממליץ אם לא עברת עדיין, קורס נהיגה מתקדמת. זה ישנה לך את התפיסה. אגב, הייתי בתקציב הזה קונה 208GTI. 
הנאה מנהיגה לא נגמרת ב 0-100 . יכול להיות שלרכב יהיו 80 כוחות סוס והוא יהיה סופר מהנה לנהיגה בפיתולים יותר מרכבים שיש להם הספק גבוה יותר פי 2 ממנו (למשל פולו/פאביה/איביזה/פיאסטה/פיג'ו 208 עם גיר רגיל ).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
לפני 14 שעות, oded3131 כתב:

שלום...

ברצוני לדעת האם יש רכב משנת 2014 והלאה...עד 70000 שח ...שהוא אמין לא יקר בטיפולים ..ומהיר...עושה 0 עד 100 עד 6 שניות ולא מעבר.

(עדיף גם מהיר עד 5שניות.. בהאצת  ביניים של 80 עד 120 קמש בעקיפה)

יש חיה כזו?

כמעט כל רכב שעושה 0-100 בפחות מ 6 שניות כחדש עלה סדר גודל של 300,000 ש"ח וצפונה. 

זול לאחזקה הוא לא יהיה (אם אתה משווה למשפחתית), ובתקציב ושנתון שלך אני בכלל לא בטוח שמשהו יכול להתאים.

הפורד והוולבו שהליצו לך - לא מהירות כמו שאתה מחפש.

אני מסכים עם אילו שרשמו למעלה - קנה משהו שמתאים למידות שלך. 208GTI תהיה אחלה קניה, הייתי פוזל גם לסיאט או VW לראות מה אפשר למצוא במחירים האלה (קופרה, GTI).

• רעיון טוב! 1
פורסם

שוב תודה רבה לכולם על ההענות.

אז ככה...התפשרתי על המהירות 6.7 ל 100 גם הולך :)...אולי זה פותח יותר אופציות?!?והאם יש דבר כזה חוץ מידני...גם ב אוטומט ולא דו מצמדי שלא אמין ועשה המון בעיות...

בכל מקרה נאמר לי שכל מכוניות הספורט כמעט יש להם בעיית אמינות וצרכים טיפולים רבים....זה נכון!?

וכן התנהגות ויציבות כביש בהחלט חשובה...אבל גודל הרכב לא משנה לי...מקטנטן עד גדול....

מה זה  vw?

פורסם
לפני 12 דקות, oded3131 כתב:

בכל מקרה נאמר לי שכל מכוניות הספורט כמעט יש להם בעיית אמינות וצרכים טיפולים רבים....זה נכון!?

רכב שמור הוא רכב שמור. רכב שחוט הוא רכב שחוט.

יש רכבי ספורט שעובדים קשה ולא מטפלים בהם - אז יהיו להם בעיות.

יש רכבי ספורט שמטפלים בהם לפי הוראות יצרן (ובלא מעט פעמים אפילו בתדירות גבוה יותר) - אם תיפול על אחד כזה הרווחת. 

לפני 12 דקות, oded3131 כתב:

מה זה  vw?

Volkswagen

• רעיון טוב! 1
פורסם

אח החופש הגדול

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם כבר ה-2 ליטר אוטומט עם 259 כ"ס ותאוצה של 6.3 שניות.

אף פעם לא הבנתי את הרכב הזה אבל אולי הוא באמת מתאים לרכישות של יולי-אוגוסט

• רעיון טוב! 1
פורסם

יתכן שכדאי לשקול אינפיניטי G-37.

היא חזקה מאוד (נתון רשמי - 5.9 שניות למאה), מתנהגת למופת, הנאה אחורית, אוטומטית רגילה ואמינה כמו ניסאן יפנית.

צריכת דלק גבוהה, אך המשמעות הכלכלית של זה תלויה בכמות הנסועה.

בפרט עם רכב כזה כדאי להשקיע בקורס נהיגה מתקדמת.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Today is a great day!

Just like every day...

• תוכן חדש...