Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב עד 17 אלף ש״ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה , אני זקוק לעזרה וייעוץ בקניית רכב עד 17 אלף ש״ח , אני יודע שזה לא הרבה בכלל אבל אין לי ברירה כל כך.. 

אני אשמח אם תמליצו לי על דגמים ספציפיים של רכבים ושנה מסויימת שבאמת יעמדו בתקציב הזה .

רק אוטומט . 

פורסם

יש עדיפות לקטגוריה מסוימת?

כמה אנשים יסעו לרוב ברכב?

יש צורך בתא מטען גדול?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

ממליץ על פורד פיאסטה אוטומט 1.4L שנים 2011-2013

אופל קורסה כנ"ל אותו מפרט בדיוק. גם מנוע 1.4 בערך 95 כ"ס.

סוזוקי ספלאש גם יכול להיות מעניין ידוע כרכב דיי אמין אבל הרכב קצת יותר קטן.

הספלאש תהייה הכי חסכונית בדלק ככל הנראה

עריכה אחרונה על ידי dorban3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הפיאסטה לדעתי אחלה אופציה, רכב מאוד נוח, מאובזר ובטיחותי לזמנו.

גם קליאו 3 1.6 אוטומטית נחשבת אמינה לדבריו של חבר שעובד במוסך של רנו. רכב נוח ובטיחותי גם לזמנו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 23 שעות, yulianx כתב:

יש עדיפות לקטגוריה מסוימת?

כמה אנשים יסעו לרוב ברכב?

יש צורך בתא מטען גדול?

עדיפות לסופר מיני , אין צורך בתא מטען גדול , שיהיה סביר .. לרוב ייסעו בין 2-4 אנשים ברכב 

פורסם

מצטרף להמלצות על הפיאסטה, היתרון של על פני הקליאו זה באיכות חומרים ויש 7 כריות אווית.

עוד אופציה מעט גבולית היא מזדה 2, בתקציב שלך

תיכנס רמת אבזור אקטיב, אך כדי לחפש דווקא את דינמיק, היא לא רק מאובזרת יותר אלא גם בטיחותית יותר עם 6 כריות אוויר לעומת 2, בנוסף היא זריזה מהפיאסטה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...