Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני שוקל בעתיד הקרוב לרכוש אימפרזה טורבו מבציר 99-00 , מכיון שצריכת הדלק בשמיים, חשבתי על הרעיון הנ"ל:

לקנות אימפרזה טורבו , לעשות הסבה לגז+בנזין,

כשארצה בנזין (נהיגה "קשה") אוכל לכבות את הגז, וכשארצה לשייט ברגוע , אוכל להשתמש בגז (הם מבטיחים כ500 ק"מ ל כ 100 ש"ח)

האם המחשבה נכונה ?

האם יש מישהו שביצע את ההסבה?

פורסם

א. תבדוק אם ההסבה קיימת למנוע הטורבו , זה שהיא קיימת ל2 ליטר ול1.6 לא אומר , למרות שלא אמורה להיות סיבה.

עכשיו לפחות ממה שאני קראתי , היתרון הוא לא צריכת דלק טובה יותר ( שלא קוראת ד"א ) אלא דלק זול יותר , הבעיה היא מחסור בתחנות תדלוק ( אתה תיסע לדוגמא עד הרצליה כל פעם לתדלק במוסך של סובארו ? או לצורך הענין עוד 15 שעה ? ) והתחזוקה הבינתיים יקרה + מחיר התקנה של המערכת.

בתאוריה , רעיון יפה , פרקטיקה?

לדעתי יצא לא משמעותי , אלא אם תתחיל לתפור לי איתה ק"מ

ואורן ...

אתה סוחר :) אבל עדיין נשמה טובה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

השאלה היא כמה זה יעלה ...

האם לא מחליפים את כל החלקים של הדלק ובכך מבטלים את האופצייה "לשחק" בינהם.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לא , אי אפשר להסתמך בארץ רק על תדלוק בגז , והמערכת נועדה לשימוש בשתי האפשרויות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

...ואותי מעניינת ההתנהגות של האוטו עם 100 קילו בלוני גז בבגאז'....

לא ישפיע על ההתנהגות ב-י-כ-ל-ל

:wink:

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בנסיעה עדינה צריכת הדלק לא כזאת גרוע....

נסיעה עדינה = 100-110 עם מזגן בלי לעבור 3500 סלד...

לדוגמא נסיעה מקרית גת לרמת גן הלוך חזור באיזור ה 80-100 שקל... כמה קמ זה... בערך 60 כל כיוון אולי קצת יותר...

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם
ההתנהגות לא מענינת, האוטו יהיה בעיקר לקו ישר ...

וסטס ... נו באמת... רגועה?! לא לעבור 3500 סל"ד ?! :hihi:

קח בחשבון התקנה כ-10K ש"ח, תוספת משקל ותא מטען קטן בהרבה.

לטווח הארוך זה בהחלט החלטה טובה, אבל זה בד"כ משתלם למי שנוסע הרבה. ד"א, אתה בטוח שאתה רוצה לסוע עד למוסך מרכזי בהרצליה בשביל לתדלק???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לדעתי לא משתלם. ההתקנה תעלה כ10 אלף ש"ח שזה אומר המון תדלוקים בבנזין עוד לפני המחיר של התידלוק בגז עצמו שגם שם יצא שתבזבז כסף על כך שתנסע קילומטריים לחינם רק בשביל לתדלק בגז. אם אתה רוצה לנסוע בקו ישר תוספת משקל בתא מטען יגרום לאוטו להאיץ יותר לאט. זה יוצא משתלם בתנאי שאתה מתכוון להשאיר לעצמך את האוטו למשך 10 שנים(סתם זרקתי מספר...) או במידה ואתה נוסע הרבה. תחשב אם זה משתלם. לדעתי לא כדאי

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הרעיון עצמו לא נשמע לי פרקטי מדי. נהגתי על גרסת הגז של אימפרזה 1.6 והמשקל של הבלונים אכן מורגש מאחור, אם וכשתחליט שההתנהגות כן תהיה חשובה.

מה שכן אפשר לעשות (ושמעתי כבר על מישהו שעשה) הוא התקנת מחשב ששולט על הגדישה (למרות שאני לא בטוח שהוא שולט רק על הגדישה, לא לתפוס אותי במילה), ובורר בין שני מצבים - באימפרזה שאני מכיר, לפחות. מצב אחד מתקרב ל-300 כ"ס לפי הבעלים, והשני חלש אפילו מהמצב בו היא מגיעה מהמפעל - פחות מ-200 כ"ס, אך עם חסכון משמעותי בדלק.

למען האמת, זה נראה לי פתרון כל כך מוצלח, שאני תוהה איך זה שכל מי ששיפר אימפרזה טורבו עם מחשב גדישה לא הוסיף עוד מצב שבו המכונית שלו תהיה קצת פחות זללנית.

ברינג און דה סבבה

פורסם

עם כל בוסט קונטרולר אפשר להוריד גדישה אפילו מתחת לסטנדרט...

ובקשר ל300 כ"ס - :? :?

אולי רק אם יש לו טורבו שונה וכל מיני חמוצים...

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
ההתנהגות לא מענינת, האוטו יהיה בעיקר לקו ישר ...

וסטס ... נו באמת... רגועה?! לא לעבור 3500 סל"ד ?! :hihi:

לדעתי כדאי לך לא לבזבז את הכסף על אימפרזה אלא על שיעורי נהיגה טובים!!!

רק לקו ישר אתה לא צריך אימפרזה טורבו אלא רכב אמריקאי כגון קורבט!

תעשה שוב שיקולים מכיוון שאתה מדבר קצת לא הגיוני!!!!!

gs 8)פעם הייתה לי וולקן......ואז הייתה גדר...

פורסם
לדעתי כדאי לך לא לבזבז את הכסף על אימפרזה אלא על שיעורי נהיגה טובים!!!

רק לקו ישר אתה לא צריך אימפרזה טורבו אלא רכב אמריקאי כגון קורבט!

תעשה שוב שיקולים מכיוון שאתה מדבר קצת לא הגיוני!!!!!

נכון ! אתה צודק !

סע מייד לרם סמואל ! אורן. מייד אני אמרתי.

בכביש יש סיבובים, אתה חייב לדעת לקחת אותם, אם לא קנה אוטו מאפן. או אמריקאי.

האמת אורן,

אתה נשמע לי יותר מדי הזוי, לוקה בחוסר קשר למציאות. אבל לא נורא, עוד מעט יהיה לך שוב מעל 200 כ"ס ואתה תעלה שוב על דרך הישר.

או במילים אחרות, מה אכפת לך מצריכת הדלק ? יש לך אימפרזה (ושנינו יודעים שסטנדרטית היא לא תשאר), אז תלמד לחיות עם זה. או שתשאיר את השרייד.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...