Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט גרנדה 2012 או מאזדה 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי מתלבטת בין 2 הרכבים הללו (פיאט גרנדה 2012 או מאזדה 6 שנת 2008)

זה 15k

לכל אחד מהם

המאזדה מאדם שמכירים ומטפל בו טוב

הפיאט ממגרש שבשנתון קורץ מעביר אוצו טסט נותן אחריות ל3 חודשים 

מה העדיפות 

זה רכב שיסע לא כל יום לפחות 4 ימים בשבוע בעיקר בין עירוני ולעליות 

מה ממליצים ?

עריכה אחרונה על ידי מורן006
פורסם

אדם שמתלבט בין פיאט למאזדה 6 קשה לי להאמין שהגיר ידני ויותר הגיוני שהוא מדבר על הגיר האוטומטי (רובוטי חד מצמדי).

את הפיאט מהמגרש הייתי משאיר במגרש. מגרש שמוכר רכבים ב15 זה מקור לצרות. במיוחד עם הגיר הרגיש הזה.

לגבי המאזדה, אם לרכוש אותה או משהו אחר, זה כבר שאלה של צרכים.

לא רואה מניעה מלרכוש רכב כזה אם הוא מטופל כמו שצריך ועבר בדיקה של מוסך כדי לוודא שאין שלדים נסתרים.

פורסם

למה דווקא שני הרכבים האלו?

שני רכבים מאוד שונים מקטגוריות שונות.

מה הדרישות והתקציב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אמינות רכב בסכום כזה מאוד מושפעת מרמת התחזוקה חה זכה במהלך השנים. 

המאזדה רכב אמין. ואם טופל טוב אז ימשיך לתת עבודה. 

הבעעה שהוא גדול מאוד וזולל דלק. 

את הפיאט לא הייתי מתאמץ בכלל לגשת לראות. 

גם דגן לא ממש מוצלח וגם ממגרש. לא ממש משנה שהוא צעיר ב 4 שנים. 

הבחירה שלך צריכה להיות אם המאזדה מתאימה לצרכים או שעדיף רכב קטן וחסכוני יותר (לא הפיאט מהמגרש). אולי סוזוקי אלטו אולי ניסן מיקרה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 5 שעות, stum כתב:

אדם שמתלבט בין פיאט למאזדה 6 קשה לי להאמין שהגיר ידני ויותר הגיוני שהוא מדבר על הגיר האוטומטי (רובוטי חד מצמדי).

את הפיאט מהמגרש הייתי משאיר במגרש. מגרש שמוכר רכבים ב15 זה מקור לצרות. במיוחד עם הגיר הרגיש הזה.

לגבי המאזדה, אם לרכוש אותה או משהו אחר, זה כבר שאלה של צרכים.

לא רואה מניעה מלרכוש רכב כזה אם הוא מטופל כמו שצריך ועבר בדיקה של מוסך כדי לוודא שאין שלדים נסתרים.

תודה!!

לפני 3 שעות, markb205 כתב:

אמינות רכב בסכום כזה מאוד מושפעת מרמת התחזוקה חה זכה במהלך השנים. 

המאזדה רכב אמין. ואם טופל טוב אז ימשיך לתת עבודה. 

הבעעה שהוא גדול מאוד וזולל דלק. 

את הפיאט לא הייתי מתאמץ בכלל לגשת לראות. 

גם דגן לא ממש מוצלח וגם ממגרש. לא ממש משנה שהוא צעיר ב 4 שנים. 

הבחירה שלך צריכה להיות אם המאזדה מתאימה לצרכים או שעדיף רכב קטן וחסכוני יותר (לא הפיאט מהמגרש). אולי סוזוקי אלטו אולי ניסן מיקרה. 

תודה רבה 

• תוכן חדש...