Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיפה הבאת את ההבדל במחיר על רכב תצוגה? אין דבר כזה בלוי יצחק ואין סיבה שיהיה.
רכב תצוגה גם כשנמכר מהיבואן בדרך כלל לא כולל הנחה גדולה אם בכלל, וגם אין רישום של זה כך שהקונה הבא לא יכול לדעת שזה רכב תצוגה וזה גם לא רלוונטי כבר.
ביקשתי מהמוכר לבדוק אם הוכחה יותר נכון.
הוא קנה את זה אחרי 7 חודשים בערך עם 1000 קמ, אז קשה לי להאמין שזה היה הדגמה

Sent from my GM1917 using Tapatalk

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הבנתי מה ביקשת מהמוכר לבדוק.
מאיפה הגעת לחישוב של המחירון עם הבדל של 15 אלף?
רכב עם 1000 קמ זה בטח לא רכב תצוגה שאמור להיות עם עשרות בודדות של קילומטרים לכל היותר, אולי היה רכב הדגמה תקופה קצרה ונסע רק בעיר נסיעות קצרות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לבדוק מול היבואן מה בדיוק הרכב עשה.

זאת בחורה צעירה, טוענת שהיא לא בטוחה...

ההבדל של ה15 אלף בלוי יצחוק כששניתי מיבואן/רכב הדגמה לפרטי ..

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, nadavar כתב:

לבדוק מול היבואן מה בדיוק הרכב עשה.

זאת בחורה צעירה, טוענת שהיא לא בטוחה...

ההבדל של ה15 אלף בלוי יצחוק כששניתי מיבואן/רכב הדגמה לפרטי ..

שמע, לא יודע למה אתה נעול על הרכב הזה. אבל הבחורה קיבלה הנחה משמעותית על רכב חדש (במידה והוא היה הדגמה) והיא לא יודעת למה???

אישית נשמע לי פישי

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם
שמע, לא יודע למה אתה נעול על הרכב הזה. אבל הבחורה קיבלה הנחה משמעותית על רכב חדש (במידה והוא היה הדגמה) והיא לא יודעת למה???
אישית נשמע לי פישי
ממש לא נעול.
פשוט חשבתי שזאת יכולה להיות עסקה טובה.
3008 פרימיום, המנוע החדש 8 הילוכים, נראה חדש לגמרי קמ' סביר ב115 כשחדש עולה 180+ ויד שניה מפרטי עולה 135 ובהנחה שאני אשמור את הרכב 5 שנים פלוס.
נראה לי פחות קריטי אם עשה 1000 קמ של הדגמות והשאר בינעירוני. אם הבדיקה תצא נקייה.
אבל רב הסיכויים שאני טועה.

עוד שאלה, בשביל האחריות, טיפולים צריכים להיות כל 15 או 20k?

פורסם

רכב הדגמה נרשם על שם היבואן (בעלות חברה). 

קשה לי להאמין שנמכר אחרי 1000 ק"מ בלבד. במיוחד שמדובר ברכב מבוקש יחסית לנסיעות מבחן. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

במידה ויש לך אפשרות לדעת בכמה ק"מ היא קנתה אותו וזה באמת 1000ק"מ לך על "הגרוע" ביותר הוא שימש כהדגמה. תחשוב אם שווה לך הנחה של 15000 ביד שניה על זה שנסעו בו 1000 ק"מ. לטעמי סופר משתלם גם כך הרכב לא חדש)

מה כן לבדוק השמועה אומרת שאת ההתקנות היבואן מנסה/מתלמד על רכב ההדגמה. שים לב אם יש קרקושים או רווחים בפלסטיקה. אם לא סע לשלום....

פורסם
 במידה ויש לך אפשרות לדעת בכמה ק"מ היא קנתה אותו וזה באמת 1000ק"מ לך על "הגרוע" ביותר הוא שימש כהדגמה. תחשוב אם שווה לך הנחה של 15000 ביד שניה על זה שנסעו בו 1000 ק"מ. לטעמי סופר משתלם גם כך הרכב לא חדש)

מה כן לבדוק השמועה אומרת שאת ההתקנות היבואן מנסה/מתלמד על רכב ההדגמה. שים לב אם יש קרקושים או רווחים בפלסטיקה. אם לא סע לשלום....
תודה,
יש דרך לבדוק דבר כזה? או רק להסתמך על מה שמוכר אומר.
היסטוריית רכב מהרישיומט?

פורסם

אני קניתי רכב הדגמה ( אאוטלנדר) מהטרייד של היבואן בן 7 חודשים ועם 7000 ק"מ .זה אומר שאנשים נסעו ברכב עם נציג של היבואן לידם ,כמו רכב יד שניה לצורך העניין ובהנחה משמעותית מיד שניה .

זה לא רכב מהשכרה ..

נכון , היד הראשונה על שם חברה החברה (כלמוביל במקרה שלי) . לא שפן ניסויים להתקנות ולא כלום . 

הרכב נמסר לי כחדש . 

במקרה שלך ,אם היו אילו בעיות ( מצבר וכו .. )  הבחורה שמוכרת לך היא זו שככל הנראה יישרה קו . 

אם המחיר טוב - לך על זה .אין מה לחשוש לדעתי מכך שהיה רכב הדגמה .

רק כמובן בדוק היסטוריית טיפולים וקח לבדיקה לפני הקניה כמו כל רכב משומש .

בהצלחה 

פורסם

ברור, אנשים נסעו עם הנציג לידם.

וגם הנציג נסע בלי אנשים לידו.

וגם שלחו את האוטו על מובילית פעם לסוכנות בעפולה ופעם לבאר שבע, כמה פעמים בשבוע, במשך שבעה חודשים. בטוח נזהרו מאוד שהעלו והורידו אותו מהמובילית אבל דברים קורים. וגם בסוכנות נסעו בו עוד נציגים. וגם המנהל של הסוכנות שיצא לצהריים.

עובדים של היבואן קיבלו את האוטו לסופ"ש. וגם מקורבים של עובדים כאלה, נכון רק המקורבים של הממש בכירים. וגם לקוחות שביקשו ממש יפה והראו רצינות. גם לא לסופ"ש, סתם ל-24 שעות באמצע השבוע. 

וגם היה המבחן ההשוואתי ההוא, כולל פרק השטח.

בקיצור, אין שום דרך בעולם לדעת מה עבר על האוטו הזה.

• רעיון טוב! 3

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
אני קניתי רכב הדגמה ( אאוטלנדר) מהטרייד של היבואן בן 7 חודשים ועם 7000 ק"מ .זה אומר שאנשים נסעו ברכב עם נציג של היבואן לידם ,כמו רכב יד שניה לצורך העניין ובהנחה משמעותית מיד שניה .
זה לא רכב מהשכרה ..
נכון , היד הראשונה על שם חברה החברה (כלמוביל במקרה שלי) . לא שפן ניסויים להתקנות ולא כלום . 
הרכב נמסר לי כחדש . 
במקרה שלך ,אם היו אילו בעיות ( מצבר וכו .. )  הבחורה שמוכרת לך היא זו שככל הנראה יישרה קו . 
אם המחיר טוב - לך על זה .אין מה לחשוש לדעתי מכך שהיה רכב הדגמה .
רק כמובן בדוק היסטוריית טיפולים וקח לבדיקה לפני הקניה כמו כל רכב משומש .
בהצלחה 
איזה הפחתה עושים במחירון, לפי רכב הדגמה או רכב חברה?

פורסם

פספסתי משהו:

איך המוכרת מוכיחה כי היא רכשה את הרכב עם 1000 קמ ולא, נניח, 8000?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

סיפור ארוך לקצר, תעשה בדיקה לרכב במכון תראה שהכל מתאים לך ובעיקר המחיר. ותקנה במידה ואין בעיות. עשה אלף או אלפיים? ראשונה שניה? המחיר טוב? הרכב מתאים לך? לך על זה.
בהצלחה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
לפני 21 שעות, nadavar כתב:

איזה הפחתה עושים במחירון, לפי רכב הדגמה או רכב חברה?

לפי רכב הדגמה .זה הבסיס .

קח בחשבון שגם לרכב חדש לרוב יש הנחות מהמחירון .

אנחנו קנינו את הרכב בהרבה פחות מאותו מחירון "רכב הדגמה" .אחרת זה לא היה משתלם מספיק עבורנו .

כמו בכל דבר צריך להתמקח .

לגבי כמה נסעו עליו לפני שהגברת קנתה מהם

אם יש לה את מסמכי המכירה המקוריים מהם ,זה בטח מופיע שם איפשהו . 

לדעתי זה ממש לא משנה אם הדגימו עליו 1000 ק"מ או 8000 ק"מ .זה כלום לרכב חדש.

אם אתה נורא חושש שכל לובינסקי ואישתו נסעו עליו במבחני שטח וסופ"שים פשוט תעבור הלאה ,קנה חדש ושלם בהתאם ..

פורסם

טוב,
אז המוכרת עשתה היום טיפול תקופתי לאוטו.
אמרו לה שהיא צריכה להחליף בלמים (לא מוקדם לרכב עם פחות מ40K קמ? על מה זה יכול להעיד?) והיא מחליפה.
דבר שני, אמרו לה שאחת הדלתות ברכב חדשה, היא הופתעה ובודקת עם היבואן.
מה דעתכם? No go? לגבי הדלת, אם במכון רואים שאין פגיעה בשילדה, האם משמעותי?

• תוכן חדש...