Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתכל על רכב יד שניה שהיד הראשונה שלו הייתה תצוגה של היבואן (לא הדגמה).

האם כדאי?

מה חשוב לבדוק חוץ מההפחתה במחירון?

Sent from my GM1917 using Tapatalk

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שהוא על מצבר הרבה זמן יכול להרוס את המצבר?
האם יכולים לבדוק את זה במכון בדיקה?

פורסם (נערך)

שלום

מה יש ליבדוק?

רכב חדש שהיה באולם תצוגה בלי גשם ושמש עליו , אבק, חול, שאריות של ציפורים.

כל הזמן נקי ומבריק.

בדרך כלל מנתקים לו גם את המצבר,ככה זה למשל בהונדה, יונדאי.

לדעתי מציאה,

זה רכב חדש בזול.

עריכה אחרונה על ידי avi60769
פורסם

אני מניח שאם אתה רציני ידאגו לך להחלפת מצבר, זה לא סיפור.

מה שכדאי לבדוק זה מה מצב הרכב מבחינת תא הנוסעים והחיצוניות של הרכב.

מדובר ברכבים שעומדים בתצוגה, כל היום פותחים דלתות, סוגרים דלתות, משחקים, יושבים, קמים, לדעתי השחיקה לתא הנוסעים גדול יחסית במצב כזה. שים לב למצב הריפודים, אם אין שריטות או שפשופים בפלסטיקה וכו'.

כדאי גם לבדוק מה מצב הצבע, כי כמה שידוע לי הרכבים לא נשטפים אבל עדיין עוברים ניקיון איכשהו, לדעתי לא מנקים אותם עם חומרי דיטיילינג לניקוי יבש, ראיתי רכבי תצוגה עם לא מעט סווירלים. במידה וזה אכן המצב, אני לא ממליץ שהם יבצעו פוליש לרכב אלא שיפחיתו במחיר ותיקח לדיטיילר שיעשה עבודה עם חומרים איכותיים.

אם ההנחה לא גדולה לא הייתי קונה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה מיד שנייה שקנה מתצוגה.

מחירון משוקלל יוצא 115 במקום 130 אם הוא לא היה בתצוגה לפי לוי יצחק. מסוף 2018.

תכלס נראה כמו חדש מבחוץ ובפנים.

הדבר היחיד שאני אהיה יד שלישית שיקשה על המכירה, אבל אני מתכוון להחזיק הרבה שנים

פורסם (נערך)

לא הבנתי.

מדובר על רכב שאתה קונה מהיבואן אחרי שהרכב היה בתצוגה או שמדובר ברכב יד שניה שאתה רוכש ממוכר פרטי שקנה את הרכב מהיבואן אחרי שהיה בתצוגה?

עריכה: אני רואה שציינת שאתה תהיה יד שלישית.

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב להרבה שנים זה לא קריטי לדעתי.

השאלה מה ההפרש בין רכב שהיה בתצוגה לבין רכב שהיה פרטי ואתה תהיה יד שניה?

עריכה אחרונה על ידי dorsht
  • אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
לא הבנתי.
מדובר על רכב שאתה קונה מהיבואן אחרי שהרכב היה בתצוגה או שמדובר ברכב יד שניה שאתה רוכש ממוכר פרטי שקנה את הרכב מהיבואן אחרי שהיה בתצוגה?
רכב ממוכר פרטי שקנה מיבואן שהיה בתצוגה

פורסם

לפי דבריך..

זה רכב משומש , שעבר כבר יד 2.

אחרי שקנו אותו במחיר מוזל מתצוגה של יבואן.

אתה צריך לעשות את הבדיקות הרגילות לקניית רכב,

מכון בדיקה,

ובדיקה שהרכב לא מעוקל, משועבד.

פורסם

כדאי לבדוק גם שזה באמת היה רכב תצוגה ולא רכב הדגמה.

יש לו הוכחה לזה?

פורסם

בדדך כלל רכבי תצוגה מנותקים אפילו מהמצבר ומחוברים בחיבור עוקף לרשת החשמל.

גם על הספידומטר תראה ספרה שקרובה לאפס וכך תדע שזה היה רכב תצוגה ולא רכב הדגמה.

מה שכן יכול להיות זה שריטות קטנות ומעצבנות של אנשים שעוברים לידו כל היום, תבדוק שכל הידיות בדלתות שלמות, חלונות חשמל אולי עבדו קצת יותר, תוודא שמערכת המולטימדיה תקינה ושהיא כלולה באחריות היצרן גם אם היא התקנה מקומית (ולא אחריות של המתקין המקומי), תלוי כמה זמן הרכב עמד בתצוגה אבל אולי הצמיגים כבר בני שנה או יותר ושווה להתעקש להחליפם ברעננים יותר וכמובן מהו התאריך של המצבר למרות שהיה מנותק מהרכב, תוודא שאין קרעים בריפודים גם בפינות נסתרות וכו וכו ולבסוף תהנה מההנחה וסע לשלום

פורסם

חברים. 

רכב תצוגה לא נרשם כיד ראשונה! 

היבואן מוכר אותו כמו רכב חדש. לפעמים עם הנחה קטנה. 

בקיצור. המוכר לא ממש דובר אמת. וכנראה שמדובר ברכב הדגמה או רכב חברה שהיה מוצמד לאחד מעובדי היבואן. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

למיטב ידיעתי אין הנחה לרכב תצוגה רק רכב הדגמה ! בדקתי במחירון לוי יצחק ואין שום סעיף רכב תצוגה

האם אני טועה ? כי אני רוכש עכשיו רכב תצוגה ולא נאמר לי שיש הנחה 

פורסם
לפני 17 דקות, Liransalman כתב:

למיטב ידיעתי אין הנחה לרכב תצוגה רק רכב הדגמה ! בדקתי במחירון לוי יצחק ואין שום סעיף רכב תצוגה

האם אני טועה ? כי אני רוכש עכשיו רכב תצוגה ולא נאמר לי שיש הנחה 

למה שלא תהיה הנחה ?

הרכב עומד, אנשים נכנסים ונוגעים, פותחים דלתות מתיישבים בפנים מתנסים על מערכת המולטימדיה... 

תנסה, איזה אינטרס יש להם להוריד לך מחיר אם לא ביקשת ?

אני מאמין שאין סעיף כזה אצל לוי יצחק כיוון שזה לא משפיע על מי שקונה את הרכב כיד 2 אלא רק עליך, זה לא שהרכב נסע כרכב תצוגה...

פורסם
זה מיד שנייה שקנה מתצוגה.
מחירון משוקלל יוצא 115 במקום 130 אם הוא לא היה בתצוגה לפי לוי יצחק. מסוף 2018.
תכלס נראה כמו חדש מבחוץ ובפנים.
הדבר היחיד שאני אהיה יד שלישית שיקשה על המכירה, אבל אני מתכוון להחזיק הרבה שנים

מאיפה הבאת את ההבדל במחיר על רכב תצוגה? אין דבר כזה בלוי יצחק ואין סיבה שיהיה.
רכב תצוגה גם כשנמכר מהיבואן בדרך כלל לא כולל הנחה גדולה אם בכלל, וגם אין רישום של זה כך שהקונה הבא לא יכול לדעת שזה רכב תצוגה וזה גם לא רלוונטי כבר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כיד ראשונה, אם אתה קונה רכב מתצוגה יש חובת גילוי נאות של היבואן ולכן בהזמנה (ולא ברישיון) של הרכב הוא יציין שהרכב היה בתצוגה.

רכב כזה נמכר ללא לוחית רישוי - ומי שקונה אותו מהיבואן הוא יד ראשונה (00 ברישיון רכב). 

כקונה של רכב כזה יד ראשונה - זה כמו קניה רגילה מבחינת משא ומתן - תמיד אפשר לבקש על הרכב הנחה.

כקונה של רכב כזה יד שניה - אין שום סיבה בעולם שתקבל הנחה על הרכב, גם ככה הוא כבר היה בשימוש לפניך.

אם מי שמוכר כעת את הרכב רשום ברישיון 01 והוא טוען שהוא היד הראשונה (וה00 היה בגלל שהרכב היה בתצוגה) - זה אמור להיות קשקוש מוחלט.

יש רק מקרה אחד שאני יכול לחשוב עליו והוא שהרכב היה יותר משנה אצל היבואן בהדגמה ואז היבואן רשם אותו על שמו ולאחר מכן מכר אותו הלאה, אבל באותה נשימה - היבואנים מספיק חכמים בשביל להימנע מזה והם לא אמורים להגיע למצב כזה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...